Cartoon Network presenteert: DC Super Hero Girls

Kids | Vanaf 28 september krijgt het jonge volkje een nieuwe dosis superhelden, elke weekdag op Cartoon Network. Lees hier meer over de DC Super Hero Girls!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Tiener én superheld, geen gemakkelijk combinatie

De dag redden is supermakkelijk als je een Super Held bent. Maar het kwaad bestrijden terwijl je goede cijfers op school moet halen én een sociaal leven wilt hebben? Niet gemakkelijk, maar de DC Super Hero Girls spelen het klaar!
De DC Super Hero Girls zijn een bonte groep van toegewijde vriendinnen, die samen de misdaad bestrijden in Metropolis. En daarnaast, de obstakels van het opgroeien als tiener moeten trotseren.

We hebben allemaal de kracht om een verschil te maken

Deze geweldige tieners ontdekken altijd weer nieuwe manieren om hun krachten en capaciteiten onder controle te houden. Ze leren snel hoe ze moeten omgaan met de uitdagingen die komen kijken bij het leven van een tiener-superheld.

WEDSTRIJD: Win hier een DC Super Hero Girls-pakket!
 
 
DC Super Hero Girls is vanaf 28 september elke weekdag om 15.50 uur te bekijken op Cartoon Network. Deze zender maakt deel uit het van basisaanbod van Proximus Pickx en is in Vlaanderen te bekijken op kanaal 38 en in Brussel op kanaal 34.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top