Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (20 september)

Films | Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Een flinke portie drama, actie, avontuur, komedie en horror. Voor elk wat wils dus weer deze week in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. De herfst is in het land, de avonden worden al wat frisser, dus installeer je met een drankje voor je tv en geniet van de film.

Naar de Op aanvraag catalogus van Proximus Pickx? Druk op het 'On Demand'-knop van je afstandsbediening en hop... instant keuze uit een brede catalogus van films, programma's en concerten.

Hell Girl

In de horrorfilm 'Hell Girl' neemt een groep spokenjagers het op tegen een bovennatuurlijke entiteit die 160 jaar eerder een vrouw zwanger maakte. Als ze erachter komen dat een van hen een afstammeling van die entiteit blijkt te zijn en dat die demon het ook nog eens op haar gemunt heeft, moeten ze de krachten bundelen en alles op alles zetten om hem te vernietigen en de harmonie te herstellen.

Horrorfilm van Lawrence Riggins, met Tom Sizemore, Tara Westwood en Greg Gastelum

Hell Girl
is vanaf 17 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Hotel Mumbai

Het beklemmende en waargebeurde verhaal over de verwoestende aanslagen in het Taj Mahal Hotel in Mumbai en de moedige acties van de medewerkers van het hotel. November 2008, een groep zwaar bewapende Pakistaanse terroristen opent de aanval  op het wereldberoemde Taj Mahal Palace Hotel in India. Gedurende 68 uur zitten honderden mensen gevangen in het hotel en vechten ze voor hun leven als blijkt dat de commando's te ver weg zijn om op korte termijn te helpen. De plaatselijke politie grijpt in en het hotelpersoneel stelt zelfs in deze verschrikkelijke omstandigheden de veiligheid van hun gasten voorop.

Politiedrama van Anthony Maras, met Dev Patel, Anupam Kher, Armie Hammer en Nazanin Boniadi

Hotel Mumbai
is vanaf 18 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Cruise

Queens, 1987. Gio is de koning van het illegale straatracecircuit en een autodief. Hij is populair, heeft geld en een mooi lief aan elke vinger. Dan ontmoet Gio de mooie Jessica, een Joodse universiteitsstudente uit Long Island en ze beginnen een stomende, verboden relatie. Gio introduceert Jessica in zijn leven van criminaliteit. Maar de zaken lopen uit de hand en Gio krijgt het door Jessica's schuld aan de stok met een keiharde drugsdealer. Jessica moet nu beslissen of ze haar gouden toekomst op het spel zet voor een avontuurtje met een jongen uit de achterbuurten van New York.

Romantisch drama van Robert Siegel, met Spencer Boldman, Emily Ratajkowski en Kathrine Narducci

Cruise
is vanaf 20 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Finding Steve McQueen

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de grootste bankroof in de geschiedenis van de Verenigde Staten. In het verkiezingsjaar van 1972 steelt een bende dieven uit Youngstown, Ohio dertig miljoen dollar uit een kluis van de United California Bank in Laguna Niguel in Californië. De kluis blijkt geld te bevatten uit een geheim fonds van president Richard Nixon. Het geld werd verkregen door illegale bijdragen en chantage.

Misdaadkomedie van Mark Steven Johnson, met Travis Fimmel, Forest Whitaker en William Fichtner

Finding Steve McQueen
is vanaf 20 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

John Wick 3: Parabellum

Zin in een portie actie? Keanu Reeves stapt voor de derde keer in de schoenen van huurmoordenaar John Wick. Nadat tophuurmoordenaar John Wick een lid van de duistere, internationale moordenaarsgilde The High Table heeft omgebracht, wordt hij uit de gilde verbannen. Met een premie van veertien miljoen dollar op zijn hoofd. Met slechts één uur voorsprong en de meest meedogenloze premiejagers van de wereld achter zich aan vecht John zich door New York in een poging te overleven.

Actiethriller van Chad Stahelski met Keanu Reeves, Halle Berry, Laurence Fishburn en Ian McShane

John Wick 3: Parabellum
is vanaf 20 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Lees ook:
De comeback van Keanu Reeves: op z'n best als actieheld
De tv-tips van de week (van 16 t.e.m. 22 september)


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top