Lokeren komt met officiële mededeling na zitting rond faillissement van KSV Roeselare

Sport | Als eerstvolgende opponent volgt Sporting Lokeren de rechtzaak rond het faillissement van KSV Roeselare vanzelfsprekend mee op de voet. De Oost-Vlamingen kregen na de hoorzitting mee dat ze tot donderdagavond wachten om te weten of ze vrijdag aan de bak moeten en stuurden daarop een officieel communiqué de wereld in.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De JPL-degradant liet via de officiële website weten dat het 'akte heeft genomen' van de verklaring dat de handelsrechter van de Ondernemingsrechtbank.

De club gaat ervan uit dat het vrijdag aan de bak moet in de openingswedstrijd van de zevende speeldag in de Proximus League, maar zegt niets over een eventueel uitstel. Roeselare vroeg vorige week uitstel aan Virton, maar de Luxemburgers vonden geen vrije datum waarop coach Topmöller nog aanwezig kon zijn.

"Sporting Lokeren bereidt zich voor op de wedstrijd van vrijdagavond 20 september tegen KSV Roeselare zoals op elke andere thuiswedstrijd en wil de wedstrijd vrijdagavond, zoals in de officiële kalender gepland, dus spelen. Tenzij uiteraard andere beslissingen worden genomen door externe partijen, waarop de club geen grip heeft."

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top