Tops en flops van week 2 in de NFL

Sport |
De eerste tendensen in de NFL en Patrick Mahomes blijft aan de top

Door Pickx

Deel dit nieuws

De speler van de week - Patrick Mahomes (Kansas City Chiefs)
 
Voor de eerste keer in zijn carrière kon de ploeg van Patrick Mahomes geen enkel punt maken in het eerste kwart. Ook in het derde en het vierde kwart lukte dat niet. Maar tijdens het tweede kwart hakte hij de verdediging van de Raiders in mootjes: 4 geworpen touchdowns in 15 minuten, 313 yards passed in de eerste helft… Zo werd de wedstrijd beslist.


 
De ploeg van de week – Green Bay Packers
 
In een NFC North die zich heel spannend aankondigt, kreeg Green Bay een stevig begin van het seizoen voorgeschoteld met wedstrijden tegen Chicago en Minnesota. Na twee overwinningen tegen deze rivalen in de divisie staat het nu al vast dat de Packers ernstige kandidaten voor de play-offs zijn of zelfs meer …
 
De slechte leerling van de week – Cam Newton (Carolina Panthers)
 
Is dit het begin van het einde voor Cam Newton? De quarterback van de Panthers liep de ene blessure na de andere op en lijkt niet oké. Hij kan niet lopen, maar werpt veel en niet noodzakelijk goed. De Panthers staan nu op 0-2 en verloren 9 van hun laatste 10 wedstrijden. Als ze zo doorgaan, komen ze op de ideale plaats bij de volgende draft om een vervanger voor Cam Newton te zoeken …
 
De flopploeg van de week – Houston Texans
 
De Texans hebben gewonnen  en dus gaan we misschien te ver om hen onze flopploeg te noemen. Maar Deshaun Watson is best tot veel meer in staat dan zich week na week te laten vernederen door de verdediging van de tegenstander. In de laatste 8 wedstrijden werd hij ten minste vier keer gesacked.
 
De beweging van de week – Cooper Kupp
 
Eén receptie, een ren van 67 yards waarbij hij 5 tackles vermeed: Cooper Kupp zorgde voor spektakel met deze actie tegenover de verdedigers van de Saints. Hij kwam enkele centimeters te kort voor een touchdown, maar dat doet niets af van zijn verdienste.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top