Disenchantment, deel 2: Prinses Bean naar de hel

Series | Fans van The Simpsons-bedenker Matt Groening en Prinses Bean kunnen hun hart ophalen aan het tweede deel van Disenchantment. Vanaf 20 september op Netflix!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Cartoons zijn al lang niet meer alleen voor kinderogen bestemd, en Netflix weet dat maar al te goed. Grofgebekt en grappig, op de streamingdienst vind je een hele reeks animatieseries voor volwassenen.

Fans van Matt Groening kunnen hun hart ophalen aan een tekenfilmserie in de typische stijl van The Simpsons-bedenker. In de Netflix Original-serie Disenchantment neemt hij je mee naar het afbrokkelende middeleeuwse koninkrijk Dreamland.

In de hoofdrol: de jonge prinses Bean, die met liters drank in het lijf het paleis ontvlucht om samen met de kwelduivel Luci en de elf Elfo het magische koninkrijk te gaan verkennen. Op hun pad: een orgie van vreemde creaturen en een hoop slechte beslissingen.

Deel 1 van de serie staat al een tijdje online, deel 2 komt eraan op 20 september. In de nieuwe afleveringen gaan prinses Bean en haar persoonlijke plaaggeest Luci naar de hel om elf Elfo terug te halen naar het koninkrijk Dreamland, dat versteend is.



Wat mag je verwachten? Actie en humor in een magische wereld, en een uitstekende stemmencast met onder meer Abbi Jacobson als Bean, Eric Andre als Luci en Nat Faxon als Elfo. Showrunner van dienst is Josh Weinstein, die eerder ook al tekende voor The Simpsons.
 
De tien afleveringen van deel 2 van Disenchantment streamen vanaf 20 september op Netflix.

Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx! Heb je al een Tuttimus, Familus of Minimus pack? Kies voor Netflix als tv-bonus!

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top