Bekijk de eerste live-action Pokémonfilm nu in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx

Films | Ook liefhebbers van animatie en avontuur vinden deze week opnieuw hun gading in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. In 's werelds eerste live-action Pokémonfilm, 'Pokémon Detective Pikachu', geeft Deadpool-acteur Ryan Reynolds zijn stem, expressie én zijn gevoel voor humor aan Pikachu, het iconische gezicht van het Pokémonfenomeen. Een van de meest succesvolle en populaire franchises ter wereld die al generaties lang fans naar zich toe weet te trekken.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Ben jij ook zo'n Pokémonfan? Dan hebben wij heel goed nieuws voor jou. Na 21 getekende bioscoopavonturen maakt Pikachu nu zijn debuut in Rob Lettermans live-actionfilm. Centraal in het verhaal staat Tim Goodman, wiens vader op mysterieuze wijze wordt ontvoerd. Op een dag ontmoet Tim een eigenaardige Pikachu die claimt een uitermate goede rechercheur te zijn. Samen beginnen ze aan een missie om Tims vader te vinden. Tijdens hun zoektocht worden ze geholpen door de journalist Lucy.

Mens en Pokémon samen in hyperrealistische live-actionwereld

Het verhaal begint wanneer top privé detective Harry Goodman mysterieus vermist raakt. Zijn verdwijning zorgt ervoor dat zijn 21 jarige zoon Tim op zoek gaat naar wat er gebeurd is. In zijn zoektocht krijgt Tim hulp van de voormalige partner van zijn vader: Detective Pikachu, een schattige, hilarische detective die zelfs voor zichzelf nog een verwarring is.

Als ze erachter komen dat zij het enige mens-Pokemon duo zijn dat elkaar kan verstaan, besluiten Tim en Pikachu samen te werken om het mysterie te ontrafelen. Jagend op aanwijzingen reizen de twee door de straten van Ryme City, een zorgeloze, moderne metropool waar mensen en Pokémon naast elkaar leven in een hyperrealistische live-action wereld. Ze komen een enorme diversiteit aan verschillende Pokémon tegen en ontdekken een duister plot die de vreedzame balans tussen mens en Pokémon zou kunnen verstoren.

Live-actionfilm Rob Letterman, met Ryan Reynolds, Justice Smith, Kathryn Newton, Ken Watanabe en Rita Ora

Pokémon Detective Pikachu is vanaf 11 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx! Druk op de 'on demand'-knop van je zapper.

Lees ook:
Live action movies: ze zijn niet meer weg te denken uit de bioscoopzalen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top