De tv-tips van de week (van 9 t.e.m. 15 september)

Wat is er de komende dagen op de buis? Dat verneem je hier!

De tv-tips van de week (van 9/9 t.e.m. 15/9)

The Fly

Wetenschapper Seth Brundle nodigt een journaliste uit om naar zijn ingenieuze transportmachine te komen kijken. Wanneer Seth zichzelf in een euforisch moment transporteert, gaat het mis.

Amerikaans-Brits-Canadese sf-horrorfilm (1986) van David Cronenberg met Jeff Goldblum en Geena Davis.

Maandag 9 september om 20u40 op CAZ

Film

The Client

Mark Sway is nauwelijks elf jaar, wanneer hij samen met zijn broertje Ricky getuige is van de zelfmoord van een wanhopige maffia-advocaat, die hem vlak voor het fatale schot nog gevoelige informatie toevertrouwt. Ricky geraakt door de traumatische ervaring in coma en op Mark wordt een klopjacht geopend. Ten einde raad zoekt hij hulp bij advocate Reggie Love, een gescheiden vrouw met een drankverleden

Amerikaanse psychologische thriller (1994) van Joel Schumacher, naar de gelijknamige roman van John Grisham. Met Susan Sarandon en Tommy Lee Jones in de hoofdrollen.

Dinsdag 10 september om 20u35 op ZES

Shooter

Sinds een mislukte militaire operatie in Ethiopië ledit voormalig scherpschutter Bob Lee Swagger een teruggetrokken en eenzaam bestaan in de Rocky Mountains. Op een dag krijgt hij het bezoek van kolonel Isaac Johnson, die hem vraagt een moordaanslag op de Amerikaanse president voor te bereiden. De veiligheidsdienst heeft immers lucht gekregen van een samenzwering om de president uit de weg te ruimen en wil weten hoe een expert te werk zou gaan. Maar algauw ontdekt Swagger dat hij in de val werd gelokt.

Amerikaanse actiethriller van Antoine Fugua met Mark Wahlberg en Danny Glover.

Woensdag 11 september om 20u35 op Q2

They Shall Not Grow Old

Regisseur Peter Jackson werd door het Imperial War Museum gevraagd om op basis van hun enorme archief een documentaire samen te stellen over de Britse deelname aan de Eerste Wereldoorlog. Het resultaat is een baanbrekende film waarin honderd jaar oude beelden met nieuwe digitale technieken zijn ingekleurd, voorzien van commentaar door veteranen. Het doel van Jackson was om "de mannen uit het verleden te trekken en hun een menselijk te gezicht geven, zodat een hedendaags publiek weer kennis met ze kan maken."

Historische documentaire (2018) van Peter Jackson

Vanaf 11 september in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx

Life

Zes bemanningsleden van een internationaal ruimtestations ontdekken buitenaards leven op Mars. De levensvorm blijkt echter intelligenter en gevaarlijker dan ze dachten.

Amerikaanse sf-horrorthriller (2017) van Daniel Espinosa met Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson en Ryan Reynolds.

Donderdag 12 september om 20u35 op Q2

Before I Go to Sleep

Door een auto-ongeval herinnert Christine Lucas zich niets meer van haar jonge jaren. Met behulp van de deskundige dokter Nasch wordt ze geconfronteerd met akelige waarheden, waardoor ze haar hele leven in vraag stelt. Kan ze haar geliefden wel vertrouwen?

Thriller van Rowan Joffe (2014) met Nicole Kidman en Colin Firth.

Donderdag 12 september om 20u40 op Vitaya

The Square

In een prestigieus museum voor hedendaagse kunst wordt het nieuwste werk van een beroemde Argentijnse kunstenaar voorbereid, een installatie bedoeld om altruïsme te bevorderen. De curator, een gerespecteerd man, schakelt een pr-bureau in om de nodige buzz te creëren rond de kunstinstallatie. Maar dit escaleert en leidt zowel de museumdirecteur als het museum naar een existentiële crisis.

Zweeds-Duits-Frans-Deense tragikomedie (2017) van Ruben Östlund met Claes Bang, Elisabeth Moss en Dominic West. Winnaar van de Gouden Palm in Cannes.

Vrijdag 13 september om 21u20 op Canvas

Under the Skin

Een buitenaards wezen neemt de vorm aan van een aantrekkelijke jongedame die met een witte bestelwagen door de straten van Glasgow rijdt. Onderweg lokt ze nietsvermoedende passanten mee met de belofte van seks, maar de vrouw blijkt andere, lugubere plannen met hen te hebben. Hoe langer ze echter op onze planeet vertoeft, hoe meer ze zich bewust wordt van haar menselijke vorm.

Amerikaans-Brits-Zwitsers sf-drama (2013), losjes gebaseerd op de gelijknamige roman van Michel Faber, van Jonathan Glazer met Scarlet Johansson, Jeremy McWilliams, Dougie McConnell en Lynsey Taylor Mackay.

Zaterdag 14 september om 22u35 op Canvas

Series

Unbelievable

We volgen Marie Adler (Kaitlyn Dever) die aangifte doet van een verkrachting door een indringer in haar huis. De politie én de mensen in haar omgeving twijfelen echter aan haar verhaal, zodat het meisje later de aanklacht weer intrekt. Honderden kilometers verderop onderzoeken inspecteurs Grace Rasmussen en Karen Duvall (Toni Collette en Merritt Wever) een aantal gelijkaardige misdaden, en bundelen hun krachten om een potentiële serieverkrachter op te sporen.

'Unbelievable' is een mini-serie gebaseerd op The Marshall Project, het ProPublica Pulitzerprijs winnende artikel 'An Unbelievable Story of Rape' van T. Christian Miller en Ken Armstrong, en de radio-aflevering 'Anatomy of Doubt' van This American Life.

De serie werd geregisseerd door de Oscar-genomineerde regisseuses Susannah Grant en Lisa Cholodenko en vertelt een verhaal over gruwelijk trauma, onaflatend doorzettingsvermogen en ongelofelijke wilskracht.

Vanaf vrijdag 13 september op Netflix

Bekijk ook:
Netflix: deze series staan op het menu in september

Unforgotten

Het derde seizoen van deze Britse misdaadserie over het onderzoek van twee Londense speurders naar de onopgeloste moord op een tienermeisje aan de vooravond van het millennium.

Er worden menselijke resten gevonden in de middenberm van de M1. Cassie en Sunny moeten op zoek naar de identiteit van het slachtoffer. Het enige aanknopingspunt is een titanium plaatje gebruikt voor fixatie bij een polsbreuk.

Serie van Andy Wilson met Georgia Mackenzie, Lewis Reeves, Sanjeev Bhaskar en Nicola Walker.

Vanaf zaterdag 14 september (1/6) om 22u40 op NPO2

Entertainment

Huizenjagers: Miljoenenweek

Elke seizoen gaan de Huizenjagers tijdens de Miljoenenweek op zoek naar panden met een budget om U tegen te zeggen en dat is deze keer niet anders.

In deze Miljoenenweek doorkruisen de Huizenjagers het hele land, van de Ardennen tot West-Vlaanderen. Ze tonen kasteeltjes, imposante hoeves en riante gebouwen aan de kandidaat-kopers. Één van die kandidaten is niemand minder dan plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs, bekend om zijn iconische quotes en one-liners. Hij gaat op zoek naar een pand voor zijn nieuw project: een retraitecentrum met kliniek én woonst waar hij zelf kan vertoeven. Jeff wordt in zijn zoektocht begeleid door zijn adviseurs, Jos en Jos.

Van maandag tot donderdag om 19u40 op VIER

Belgium's Got Talent

Hoe brengt Jens Dendoncker het ervan af als jurylid van Belgium’s Got Talent? Aan welk talent schenkt hij zijn allereerste Golden Buzzer? Als invaller voor Niels Destadsbader zetelt Jens naast vaste waarden Dan Karaty, Stan Van Samang en An Lemmens om het kaf van het koren te scheiden tijdens de audities van de populaire talentenjacht. Maar daarmee is de jury nog niet compleet, want in het zesde seizoen van Belgium’s Got Talent beschikken voor het eerst ook de kijkers over een Golden Buzzer. Daarmee kunnen ze élke aflevering hun favoriete act rechtstreeks naar de studioshows katapulteren. Of hoe ieders luie zetel plots een allesbepalende jurystoel wordt.

Vanaf vrijdag 13 september om 20u40 op VTM

Temptation Island VIPS

In het dramatische seizoen van Temptation Island VIPS gaan onder meer Fabrizio en Pommeline de ultieme relatietest aan. De Griekse tattoo-artist en zijn - toenmalige - blonde verloofde waagden de sprong. Voor het koppel stond er heel wat op het spel: ze woonden samen, werkten samen én stonden op het punt om in het huwelijksbootje te treden. Intussen raakte bekend dat het koppel niet langer samen is, maar heeft hun deelname aan het spel der verleiding daar iets mee te maken? Of kregen ze er alsnog hun happy end?

Vanaf vrijdag 13 september om 21u15 op VIJF

Documentaire

King Bibi

Twintig jaar voor Donald Trump had Benjamin Netanyahu al begrepen dat je uit een gespannen relatie met de media en directe communicatie met je publiek politieke munt kunt slaan.

Israëlische documentaire (2018) van Dan Shadur over Benjamin ‘Bibi’ Netanyahu, de langstzittende premier in de geschiedenis van Israël.

Donderdag 12 september om 21u20 op Canvas

Cold Case Hammarskjöld

In de nacht van 17 september 1961 stort het vliegtuig van VN-secretaris-generaal Dag Hammarskjöld onder verdachte omstandigheden neer in de Congolese provincie Katanga. Hammarskjöld was een voorvechter geweest van de onafhankelijkheid van Congo en had zich daardoor weinig populair gemaakt bij de Westerse grootmachten op het Afrikaanse continent. De mysterieuze crash werd nooit helemaal uitgeklaard. Meer dan 50 jaar later trekt de Deense filmmaker, journalist en provocateur Mads Brügger op onderzoek uit om voor eens en altijd de waarheid te achterhalen. Samen met de Zweedse privédetective Göran Bjorkdahl trekt hij de Afrikaanse brousse in op zoek naar antwoorden. Het duo belandt in een web van bedrog, verraad en nog meer vragen.

Deens-Noors-Zweeds-Belgische documentaire (2019) van Mads Brügger over de verdachte omstandigheden waarin de Zweedse diplomaat Dag Hammarskjöld in 1961 tijdens een vredesmissie in Congo om het leven kwam.

Zondag 15 september om 21u55 op Canvas (1/2)

Muziek

Katy Perry: Part of Me

De Amerikaanse zangeres Katy Perry won vele muziekprijzen, verkocht miljoenen albums en heeft wereldwijd verschillende nummer 1-hits gehad. Aan de hadn van nooit eerder vertoonde interviews en achiefmateriaal wordt haar succesverhaal in kaart gebracht.

Amerikaanse documentaire (2012) van Dan Cuthforth en Jane Lipsitz over het leven en de carrière van popster Katy Perry.

Maandag 9 september om 22u50 op Q2

Blue Note Records: Beyond the Notes

Blue Note Records werd in 1939 in New York opgericht door twee Joods-Duitse immigranten. Vanuit hun passie voor de jazz zoeken ze samenwerking met Afro-Amerikaanse muzikanten en moedigen ze hen aan om nieuwe muziek te componeren. Tegen de verwachting in slagen ze erin een sterk platform op te richten waar grensverleggend talent zich in vrijheid, weg van commercie, kan ontwikkelen.

Zwitserse documentaire (2018) van Sophie Huber over Blue Note Records, het Amerikaanse platenlabel dat al tachtig jaar ruimte geeft aan grote vernieuwers in de jazz.

Donderdag 12 september om 22u55 op Canvas

Sport

Belga Sport: Gouden Tia

In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Belga Sport staat de grote sprong voorwaarts van Tia Hellebaut centraal.

De weg naar de top was niet evident voor Hellebaut. Tot haar 16de heette Tia Hellebaut nog Tia Van Haver. Een moeilijke gezinssituatie met een hardwerkende moeder maar toch heel wat financiële problemen. Tot stiefvader Joris Hellebaut in haar leven komt en mee voor stabiliteit zorgt. Er is ook een parallel met haar atletiekcarrière. Ze heeft talent, maar niet de juiste trainingsmentaliteit. Tot ze bij coach Wim Vandeven terecht komt. Wim is de tweede man in haar leven die voor stabiliteit zorgt. En meer. Naast coach wordt Wim al snel ook de levenspartner van Tia.

Een reportage van Dirk Van Nijverseel en Tim Wielandt met getuigenissen van Tia Hellebaut, Tine Eyckmans, Joris Hellebaut, Wim Vandeven, Kim Gevaert, Wilfried Meert en Yannick Tregaro.

Maandag 9 september om 21u20 op Canvas

Schotland-België

Na de teleurstellende prestatie tegen San Marino wacht de Rode Duivels maandag een nieuwe verplaatsing naar Schotland, voor de zesde speeldag van hun EK-kwalificatiecampagne. Op eigen veld maakten de Duivels de Schotten alvast in met een overtuigende 3-0, met twee doelpunten van Romelu Lukaku. Staat het vizier van de nieuwe spits van Inter Milaan ook deze keer op scherp?

Maandag 9 september om 20u25 op VTM

Bekijk deze programma's live waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je ze tot 36 uur later wanneer jij wil!

Music Maestro

Hitwonder Regi de grote favoriet voor Zomerhit 2020

Regi Penxten is een grote naam in de Belgische muziekwereld. De afgelopen 25 jaar zorgde hij voor de ene na de andere hit. De dj is dé grote favoriet voor de Radio 2 Zomerhit van 2020 met het nummer '

Deze linkshandige beroemdheden werden gespaard van twee linkerhanden

Op deze internationale dag van de linkshandige brengt Proximus Pickx hulde aan deze niet te verwaarlozen subpopulatie in onze samenleving (tussen 10 en 15%). Het leven van een linkshandige loopt niet

Clip van de week: Little Bit Of Love

'We live in strange times', zoals de Engelse schrijver Douglas Adams placht te zeggen. Nu het coronavirus weer opflakkert in onze contreien, is het met een bang hart afwachten hoe het najaar er zal ui

Deze audioboeken over reizen verjagen de verveling tijdens je autovakantie

Reizen is altijd een beetje avontuur, maar soms kan de reis op zich wel heel lang duren. Om die uren onderweg te vullen en de verveling tegen te gaan, schotelt Proximus Pickx het ideale tijdverdrijf v

Onsterfelijk en onweerstaanbaar: de allerbekendste introdeuntjes van tv-shows

Van sommigen hoef je maar een halve seconde te horen, en je kan de rest uit het hoofd meeneuriën: iconische introdeuntjes van tv-series die ons zijn bijgebleven. Proximus Pickx maakt zich sterk dat de

Quarantaine: let’s make some music!

Met het dromerige ‘My Future’ heeft Billie Eilish een nieuw nummer uitgebracht over de lockdown. Uiteraard zijn er nog een hele rits muzikanten en artiesten die zich hebben laten inspireren door de ve

Muziekfestivals die cultuurgeschiedenis schreven, deel 3: de eighties

Nu we verstoken zijn van onze teergeliefde zomerfestivals, richt Proximus Pickx elke week zijn spots op een legendarisch festival dat zijn stempel gedrukt heeft op een welbepaald decennium. In dit der

Het opmerkelijke verhaal achter de zomerhit ‘Dragostea Din Tei’

Proximus Pickx duikt elke week in de muziekgeschiedenis, op zoek naar de strafste verhalen achter zomerhits die wereldfaam hebben genoten. Deze keer doen we uit de doeken hoe de gruwelijk catchy zomer

Schoonheid in coronatijden: de Antwerpse provincie in vijf prachtnummers

In deze moeilijke tijden voor de provincie Antwerpen, blikken we terug op enkele liedjes die ons herinneren aan de schoonheid van ’t stad en het omringende platteland. In deze vijf nummers bezingen An

Vijf dingen die je niet wist over David Duchovny

De Amerikaanse acteur David Duchovny wordt vandaag 60. Denk je echt alles te weten over de ster van ‘X-Files’ en ‘Californication’? Hier zijn vijf wist-je-datjes die je misschien niet kende over de ac

Het succes van 'Like Me': waarom jong en oud genieten van dit succesrecept

De muzikale fictiereeks ‘#LikeMe’ is een waanzinnig succes geworden. Een enorm populaire serie, twee gouden albums, uitverkochte concerten… Ketnet en productiehuis Fabric Magic hebben letterlijk goud

Billie Eilish leert zichzelf beter kennen in My Future

Tieneridool Billie Eilish heeft een nieuw nummer gelanceerd, en wat voor eentje. My Future staat nog maar enkele dagen online maar sloeg op de streamingdiensten meteen in als een bom. Redenen genoeg o

Sport in de kijker

Deze linkshandige beroemdheden werden gespaard van twee linkerhanden

Op deze internationale dag van de linkshandige brengt Proximus Pickx hulde aan deze niet te verwaarlozen subpopulatie in onze samenleving (tussen 10 en 15%). Het leven van een linkshandige loopt niet

One day, one goal: Benzema's kabinetstukje tegen Valencia

Ondanks de atypische voetbaljaargang 2019-2020 werd de voetbalfan ook na de coronabreak getrakteerd op fabelachtige doelpunten. Op 18 juni 2020 sloeg Karim Benzema zijn coach Zinédine Zidane - en bij

Florerende Lionel Messi mag met Barcelona naar laatste 8 in Champions League

Barcelona kon gisteren zijn ticket voor de kwartfinales van de Champions League verzilveren. De Catalanen werden meer dan ooit goed geholpen door hun Argentijnse aanvoerder. Het Napels van Dries Merte

One day, one goal: grandioos rabonaschot van Lamela verbluft White Hart Lane

Eind oktober 2014 is White Hart Lane getuige van een adembenemend kunststukje: de Argentijnse winger Erik Lamela pakt in de Europa League-wedstrijd tegen de Griekse voetbaldwerg Asteras Tripolis uit m

One day, one goal: verschroeiende halve volley van Dani Alves jaagt Getafe-doelman schrik aan

Maart 2011. Hun tachtigste seizoen op rij in de hoogste Spaanse voetbalcompetitie is een waar boerenjaar voor FC Barcelona. Met een sterrenelftal bestaande uit o.a. Messi, Iniesta, Xavi, Piqué en Puyo

Dit zijn de duurste voetbaltransfers in elk van de drie linies

Vandaag is het dag op dag twee jaar geleden dat Kepa Arrizabalaga zijn krabbel onder een contract bij Chelsea zette. Daarmee was een transfersom gemoeid van 72 miljoen euro, wat van hem de duurste doe

One day, one goal: Jack Wilshere scoort een van de mooiste teamgoals ooit

Met drie spelers een hele defensie wegtikken in één tijd, het overkwam het Arsenal-trio Santi Cazorla, Olivier Giroud en Jack Wilshere in 2013. Die laatste legde in het Premier League-duel met Norwich

De dag waarop Van Avermaet voor altijd Gouden Greg zou worden

Dag op dag vier jaar geleden beleefde de Belgische wielerwereld een moment om blijvend te savoureren. In Rio de Janeiro, op het wereldvermaarde strand van Copacabana, kroonde Greg Van Avermaet zich op

One day, one goal: Kaká toont zijn klasse tegen Manchester United

Enkel en alleen een beroep doen op je voeten volstaat niet altijd in het voetbal. Soms is er een vleugje genie nodig om de weg naar het vijandelijke doel te overbruggen. Op 24 april 2007 demonstreert

One day, one goal: Tim Cahill volleyt de netten aan flarden tegen Nederland

We schrijven woensdag 18 juni 2014. In het bloedhete Porto Alegre neemt Australië het in de poulefase van het WK in Brazilië op tegen Nederland. In de 21ste minuut zou Tim Cahill er zijn moment de glo

François Fornieri zorgt voor extra lokale verankering bij Standard

François Fornieri, eigenaar van het farmabedrijf Mithra, wordt aandeelhouder bij Standard en co-gedelegeerd bestuurder samen met Bruno Venanzi, die voorzitter blijft. Maar wie is die Luikse zakenman e

One day, one goal: de weergaloze treffer van James Rodriguez tegen Uruguay

Op 28 juni 2014, tijdens de match tussen Colombia en Uruguay, wist een zekere James Rodriguez de wereld te verbazen met zijn talent door zijn team voor het eerst in de geschiedenis naar de kwartfinale

Focus op films, series & tv

De erfenis van Hitchcock: dit zijn de vijf beste klassiekers van The Master Of Suspense

Alfred Hitchcock is niets minder dan een monument in het horrorgenre. De man blies veertig jaar geleden zijn laatste adem uit, maar zijn erfenis staat tot op vandaag overeind. De Brit is verantwoordel

Wanneer auto's de hoofdrol spelen: van Herbie tot The Fast and the Furious

Vanavond kan je om 20u30 op Q2 ‘Transformers: Dark of the Moon’ bekijken. De avonturen van de ‘robotauto’s’ staan er centraal, maar in het verleden waren er nog héél wat topfilms te bewonderen met het

Drie acteurs die andere oorden opzochten

Eind juli vierden Tom Hanks en zijn vrouw Rita Wilson feest, ze werden namelijk officiële inwoners van Griekenland. Maar ze zijn niet de enige acteurs die zich een nieuwe nationaliteit aanmeten. Proxi

'Altered Carbon': perfect tijdens het wachten op het tweede seizoen van 'The Witcher'

Fans van de Netflix serie ‘The Witcher’ moeten nog even geduld hebben, het vervolg op het verhaal van Geralt of Rivia bereikt het streamingplatform namelijk pas in 2021. Om de wachttijd te helpen over

Casey Affleck: al even discreet als verbluffend

Wie bekend is met Ben Affleck, kent misschien ook zijn kleinere broer, Casey. Hij staat minder in de schijnwerpers dan zijn bekendere broer, maar Casey heeft zich desalniettemin al meermaals ondersche

De glansrollen van Geert Van Rampelberg

Heb je zin in een spannende film vanavond? Dan stem je om 21u50 best af op VTM voor ‘De Behandeling’. De Vlaamse Film uit 2014 is gebaseerd op het boek ‘The Treatment’ van Mo Hayder. Één van de hoofdr

Maak kennis met de populairste, kindvriendelijke Youtube-influencers

De verveling slaat soms genadeloos toe tijdens de zomermaanden, niet in het minst bij de jeugd. Zeker in deze coronatijden is het geen sinecure om de dagen gevuld te krijgen met buitenactiviteiten. He

Robin Williams, veel meer dan een komisch natuurtalent

Vandaag dag op dag zes jaar geleden overleed één van de grootste comedians van zijn generatie: Robin Williams. Dat de acteur niet enkel uitblonk in komische rollen maar een brede waaier aan emoties aa

Netflix pakt uit met nieuwe realityshow: 'Indian Matchmaking'

'Indian Matchmaking' kwam al bijna een maand geleden uit op Netflix. In die vier weken hebben heel wat mensen een mening kunnen vormen over het enigszins verrassende programma. Maar hoe zit de reality

Veel meer dan Rachel uit ‘Friends’: de beste filmrollen van Jennifer Aniston

Vanavond zendt Q2 de romcom ‘Picture Perfect’ uit, met een Jennifer Aniston in de fleur van haar carrière. Dat de ravissante actrice veel meer in haar mars heeft dan haar iconische rol van Rachel in d

Vijf dingen die je nog niet wist over Antonio Banderas

Er is er één jarig! Antonio Banderas blaast vandaag 60 kaarsjes uit. De Spaanse acteur is ondertussen geen onbekende meer, maar weet jij echt alles over de ster van ‘The Mask of Zorro’? Pickx maakte a

Sunset Boulevard: onsterfelijke klassieker is 70 jaar jong

De mythische filmposter van Sunset Boulevard – een strook pellicule geknoopt als een strop – zegt alles: alles er ooit een in een vat cyanide gedompeld filmpakket richting Hollywood is uitgestuurd dan

Nieuws van het esport-front

Belgian League: Sector One wint tweede titel op rij

KVM Esports maakte het hun niet gemakkelijk, maar uiteindelijk zijn het toch de “Foxes” die zich tot kampioen hebben gekroond van de zomersplit op League of Legends. Maandagavond ging de grote finale

LG R6S: Activit-E eindigt als eerste, WanteD en Mouseplayz plaatsen zich voor de play-offs

Afgelopen maandag heeft de Louvard League-groepsfase op Rainbow Six Siege zijn geheimen prijsgegeven. Twee teams bekampten elkaar voor de eerste plaats, terwijl vier andere teams streden voor de twee

RLCS Season X: Team BDS wint eerste regional, Belgische coach ChaOs eindigt 10e

Afgelopen weekend werd de eindfase van de Europese fall split van de Rocket League Championship Series afgewerkt. In de play-offs trok het Frans-Spaanse BDS-team het laken naar zich toe. Sinds het beg

Finale Belgian League: stoot KVM Esports Sector One van de troon?

Maandag staat in het teken van de grote finale! Na enkele weken van competitie en play-offs hebben twee teams de finale van de League of Legends zomersplit bereikt. Terwijl Sector One logischerwijs op

ScreaM gaat aan de slag als Valorant-prof bij Team Liquid

Team Liquid, de Amerikaanse organisatie die beschouwd wordt als een van de belangrijkste binnen de esportswereld, heeft zijn nieuwe team op Valorant aangekondigd en een Belg maakt er deel van uit! We

Europese topteams treffen elkaar op DreamHack Open Summer 2020

De DreamHack Open Summer 2020 vindt plaats van 8 tot 16 augustus in Europa, Amerika, Azië en Oceanië. Belangrijk om te weten: het evenement zal enkele van de beste Europese teams samenbrengen! In Euro

ESL Benelux Championship kondigt zijn winterseizoen aan

De ESL Benelux Summer had dit jaar veel verrassingen en wendingen in petto op zowel CSGO als Clash of Clans, vanaf de eerste kwalificatiewedstrijden in maart tot de finales in mei. ESL Benelux wilde d

LG R6S: Team 86 en Activit-E plaatsen zich voor de play-offs

Het einde van de groepsfase van de Rainbow Six Siege-competitie nadert met rasse schreden en twee teams hebben zich al gekwalificeerd. Vier teams zullen op de laatste dag strijden om de resterende twe

NA- en GOS-teams krijgen met IEM New York laatste kans op kwalificatie voor de Major van Rio

Op 6 oktober begint de IEM New York 2020, met 32 uitgenodigde teams en $250.000 aan prijzengeld. Het toernooi is de laatste kans voor de Noord-Amerikaanse en GOS-teams om zich te kwalificeren voor de

FIFA 21: de eerste indrukken

Ook al ligt de release van FIFA 21 nog enkele weken in de toekomst, de informatie over het voetbalspel begint binnen te sijpelen. Het is dan ook tijd om de eerste beschikbare informatie over de nieuwe

Belgian League: Mechelen overklast Aethra en vervoegt Sector One in finale

Afgelopen maandag kwamen KVM Esports en Aethra elkaar tegen in de halve finale van de Belgian League-zomersplit. Een ultieme BO3 besliste over de tegenstander van Sector One in de finale. Ondanks een

Onze landgenoot Davidp tekent bij G2 Esports en wint meteen vierde Ignition Series op Valorant

David Prins, alias “Davidp”, is een naam die CSGO-fans meer dan waarschijnlijk bekend in de oren klinkt. Hij was inderdaad een van onze beste vertegenwoordigers als professionele speler op het Valve-s

Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?