Bekijk hier een making-of over ‘The Old Man and The Gun’, een parel van een film waarmee Robert Redford zijn acteercarrière eigenlijk wilde afsluiten. Te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Robert Redford speelt de charmante Forrest Tucker, een crimineel op leeftijd die al zestien keer uit de gevangenis wist te ontsnappen én nog steeds geldt als een van de meest succesvolle bankovervallers ooit. Wanneer hij de vrouw van zijn dromen ontmoet, lijkt zijn leven compleet. Tot de jonge detective John Hunt (Casey Affleck) een klopjacht organiseert op Forrest en zijn handlangers … Er ontstaat een kat-en-muisspel waarbij zelfs Hunt moeite heeft om te weerstaan aan de charmes van Forrest.
 
‘The Old Man and the Gun’ is geschreven en geregisseerd door David Lowery, die eerder ‘A Ghost Story’, ‘Pete’s Dragon’ en ‘Ain’t Them Bodies Saints’ afleverde. In de cast zie je naast Robert Redford, die de film ook produceert, onder meer Casey Affleck, Sissy Spacek, Danny Glover, John David Washington en Tom Waits.

Bekijk hier een making-of met de cast en crew, en laat je charmeren door deze prachtige film!
 
‘The Old Man and the Gun’ is tot 26 september 2019 te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.