Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (4 september)

Films | Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Een flinke portie drama, actie, avontuur, komedie en een schitterende animatiefilm. Voor elk wat wils dus weer deze week in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. De herfst is in het land, de avonden worden al wat frisser, dus installeer je met een drankje voor je tv en geniet van de film.

Naar de Op aanvraag catalogus van Proximus Pickx? Druk op het 'On Demand'-knop van je afstandsbediening en hop... instant keuze uit een brede catalogus van films, programma's en concerten.

Nous finirons ensemble

De drukbezette Max vertrekt naar zijn vakantiehuis aan zee om zich te herbronnen. Zijn vrienden, die hij al 3 jaar niet meer heeft gezien, verrassen hem met een bezoek voor zijn verjaardag. De verrassing is compleet, maar het onthaal veel minder. Max bevindt zich zo in een grote geluksshow, maar die is zo kunstmatig dat de groep al snel in onverwachte situaties belandt. De kinderen zijn groot geworden, andere zijn geboren en de ouders hebben niet meer dezelfde prioriteiten. Er zijn scheidingen, andere obstakels in het leven... Als ze allemaal beslissen om geen blad meer voor de mond te nemen, wat blijft er dan nog over van de vriendschap?

Dramatische komedie van Guillaume Canet, met François Cluzet, Marion Cotillard, Gilles Lellouche, Laurent Lafitte en Benoît Magimel

Nous finirons ensemble
is vanaf 1 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Stormwind 4 (Ostwind: Aris Ankunft)

Grootmoeder Maria, Sam en rij-instructeur Kaan proberen samen Gut Kaltenbach uit de problemen te houden. De ambitieuze Isabell ondersteunt haar, hoewel ze in het geheim haar eigen doelen nastreeft. De impulsieve Ari komt naar de rijopleiding in Kaltenbach, waar ze een speciale relatie ontwikkelt met Ostwind. Ook raakt ze bevriend met Mika. Mika en Ari proberen het landgoed te redden en Ostwind te beschermen tegen de roekeloze paardentrainer Thordur Thorvaldson.

Familiefilm van Theresa von Eltz, met Hanna Binke, Luna Paiano en Meret Becker

Stormwind 4
is vanaf 1 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Funan

Cambodja, 17 april 1975. Wat begint als een doodgewone dag voor het jonge ouderpaar Chou en Khuon en hun 4-jarige zooanh, neemt een dramatische wending wanneer de troepen van Pol Pot hun woonplaats Phnom Penh innemen. Miljoenen inwoners worden gedwongen de hoofdstad te verlaten en een lange voettocht te ondernemen naar het platteland, om er in werkkampen te verblijven. Onderweg raken de jonge ouders hun zoontje kwijt. Het ouderpaar doorstaat de grootste gruwelen om opnieuw herenigd te worden met hun zoon in regisseur Denis Do’s animatieprijsbeest over het Rode Khmer-regime in Cambodja.

Denis Do creëerde een krachtige kroniek over familie. We zien dappere ouders die er alles voor overhebben om hun zoon terug te vinden. Op deze manier eert Do zijn moeder, op wiens vlucht en verhalen deze film gebaseerd is.

De Fransman Denis Do won met zijn eerste volwaardige animatiefilm 'Funan' de prijs voor beste langspeelfilm op het Franse animatiefilmfestival Annecy van 2018. Als kers op de taart won Do de publieksprijs voor beste langspeelfilm op het afgelopen Anima Festival in Brussel.

Animatiefilm van Denis Do, met de stemmen van Bérénice Bejo, Louis Garrel en Colette Kieffer

Funan
is vanaf 3 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Lees ook:
Bekijk 'Funan', Denis Do's animatieprijsbeest over het Rode Khmer-regime in Cambodja nu in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx

Baantjer: Het begin

In de roerige jaren '80 wordt rechercheur De Cock gestationeerd in het rauwe politiestation op de Warmoesstraat in Amsterdam. Samen met zijn nieuwe partner Montijn stuit De Cock op een moordzaak die leidt naar een mogelijke aanslag tijdens de kroning van prinses Beatrix. Ze moeten alles op alles zetten om een drama op de kroningsdag te voorkomen.

Politiefilm van Arne Toonen en Marco Maas, met Waldemar Torenstra, Tygo Gernandt, Fedja van Huêt en Lisa Smit

Baantjer: Het begin
is vanaf 3 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Ballon

Tijdens de Koude Oorlog lieten ongeveer duizend mensen het leven toen ze probeerden Oost-Duitsland te ontvluchten en op verschillende manieren de grens naar West-Duitsland over te steken. In 1979 was er echter een ontsnappingspoging die even sensationeel als succesvol was: de families Strelzyk en Wetzel beslisten de Berlijnse muur te omzeilen door de oversteek te maken in een zelfgestikte luchtballon. Naast vrijheid voor de betrokken families levert hun avontuur ook een onverstelbaar – maar dus waargebeurd – verhaal op.

Historische drama van Michael Herbig, met Friedrich Mücke, Karoline Schuch en David Kross

Ballon
is vanaf 4 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top