Nieuwe afleveringen van Tik Tak vanaf maandag

Kids | Vanaf maandag 2 september start op Ketnet Junior een nieuwe reeks van Tik Tak. De legendarische kinderreeks die door Ketnet Junior in een nieuw maar vertrouwd jasje werd gestoken. Zowel ouders als Juniors kunnen vanaf volgende week genieten van vertrouwde elementen als het schaduwmeisje, het drinkmannetje en het Tik Tak-huisje. Daarnaast zullen er ook nieuwe rubrieken en nieuwigheden te zien zijn in de reeks.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Om de start van de nieuwe reeks aan te kondigen lanceerde Ketnet Junior alvast een opvallende campagne. Daarin krijgen we te zien hoe de bekende Belgische filmregisseurs Adil en Bilall, Jan Verheyen en Lukas Dhont de nieuwe afleveringen van Tik Tak willen invullen. 

Adil & Billal stellen een Hollywoodiaanse 'Tik Tak Two' vol actie en ontploffingen voor.





Jan Verheyen trekt dan weer de humorkaart met 'Tik Tak 2.0', een versie die verdacht veel weg heeft van F.C. De Kampioenen.




Lukas Dhont tot slot zoekt het internationaler met 'The Clock'.





Hoe de nieuwe afleveringen van Tik Tak er echt uitzien, kunnen de peuters en hun ouders zelf eindelijk ontdekken vanaf 2 september op Ketnet Junior. Niet enkel in België zal de reeks op het scherm verschijnen, ook in Nederland start de reeks dit najaar bij NPO Zappelin.

Bekijk Ketnet Junior in de voormiddag op het Ketnet-kanaal en in de namiddag op het Canvas-kanaal of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top