Een prequel van de Transformers-films, waarin je wordt meegenomen naar het prille begin van de Transformers. Te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Zin in actie, avontuur en sciencefiction? ‘Bumblebee’ is een prequel die voorafgaat aan de allereerste Transformers-film.

De film speelt zich af in 1987. Transformer Bumblebee is nog geen blitse Chevrolet, maar een zwaar gehavende gele Kever, die zich schuilhoudt op een autokerkhof in een Californisch badplaatsje. Tiener Charlie Watson (Hailee Steinfeld) is net achttien geworden, krijgt van haar ouders geen auto, maar ontdekt dan de gele Kever.

De gebroken Bumblebee is er erg aan toe, maar Charlie weet hem te herstellen en ontdekt dat ze niet met een gewone auto te maken heeft. De twee worden elkaars beste vrienden, die elkaar beschermen wanneer Bumblebee's toekomst bedreigd wordt.
 
Bumblebee is geregisseerd door Travis Knight, met Hailee Steinfeld, John Cena en de stem van Dylan O'Brien. Bekijk hier een making-of met de cast en crew!
 
 
‘Bumblebee’ is tot 2 september 2019 te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.
 
Hoe een film huren uit onze Op aanvraag-catalogus?