Wickie de Viking krijgt zijn allereerste animatiefilm!

Kids | Studio 100 werkt aan de allereerste animatiefilm van Wickie de Viking, die speciaal voor de film een make-over heeft gekregen. ‘Wickie en het Magische Zwaard’ is vanaf 19 februari 2020 te zien in de bioscoop.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Make-over

Wickie en het Magische Zwaard betekent een nieuwe mijlpaal voor de populaire Viking, die speciaal voor deze film een make-over heeft gekregen. Wapperende haren en nieuwe kleren: dankzij de nieuwste CGI-technieken lijkt Wickie veel realistischer. Vanbinnen blijft Wickie gelukkig  wel dezelfde viking: een slimme, dappere jongen die op alles een antwoord weet.

Verhaal

In Wickie en het Magische Zwaard staat Wickie te trappelen om met zijn vader mee op avontuur te gaan. Alleen ziet Halvar dat helemaal niet zitten, hij vindt zijn zoon nog veel te jong. Alles verandert wanneer Wickies moeder Ylva door een magisch zwaard verandert in een gouden standbeeld.

Wickie moet en zal zijn moeder redden, terwijl hij ondertussen ook aan zijn vader moet bewijzen dat hij wél klaar is voor het echte werk… Zal hij slagen in zijn opzet en weer veilig aanmeren in Flake?


 
Drukke tijden

Het zijn drukke tijden voor Studio 100. De komende maanden verschijnen namelijk nog twee splinternieuwe films. Op 18 september 2019 verschijnt Blinky Bill, de film een hartverwarmend verhaal met de populaire koala Blinky Bill.

Enkele maanden later, op 11 december 2019, gaat ook de langverwachte tweede langspeelfilm van Nachtwacht - Het Duistere Hart - in première.
 
Wickie en het Magische Zwaard verschijnt vanaf 19 februari 2020 in de Belgische bioscopen.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top