Welke clubs plaatsen zich voor de groepsfase van de UEFA Champions League?

Sport | Dinsdag worden de eerste drie duels afgewerkt in de laatste voorronde van de UEFA Champions League. Wie plaatst zich voor de vetpotten van het kampioenenbal? Je kan de wedstrijden live volgen op Proximus Sports.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het duel tussen het Russische Krasnodar en de Griekse vice-kampioen Olympiakos Piraeus lijkt al beslist na de 4-0 overwinning in de heenwedstrijd voor de Grieken. De voormalige Franse international Mathieu Valbuena zien we naar alle waarschijnlijkheid dan ook terug in de groepsfase. Of lukt Krasnodar toch het onmogelijke? In de vorige ronde schakelden de Russen nog de Portugese topclub Porto uit.

Meer spanning in het duel tussen Rode Ster Belgrado en Young Boys. De Servische kampioen haalde met 2-2 een gunstige uitgangspositie in het Zwitserse Bern. Een 0-0 in eigen huis kan volstaan tegen de Zwitserse kampioen om zich te plaatsen.

Rosenborg staat voor een moeilijkere opdracht in eigen huis tegen Dinamo Zagreb. De Kroatische kampioen won de heenwedstrijd immers met 2-0. Kan het team van Nicklas Bendtner deze scheve situatie nog rechtzetten?

UEFA Champions League Play-offs

Dinsdag 27/8 
Krasnodar - Olympiakos Piraeus (Proximus Sports 1 of via de livestream)
Rode Ster Belgrado - Young Boys (Proximus Sports 2 of via de livestream)
Rosenborg - Dinamo Zagreb (Proximus Sports 3 of via de livestream)

Woensdag 28/8
Club Brugge
- Linz ASK (Proximus Sports 1 of via de livestream)
AFC Ajax - Apoel Nicosia (Proximus Sports 2 of via de livestream)
Slavia Praag - CFR Cluj (Proximus Sports 3 of via de livestream)

Volg alle wedstrijden van de UEFA Champions League live via de zenders van Proximus Sports. Ontdek hier meer over het sportaanbod van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top