Stranger Things uitgekeken? Dan moet je zeker ook deze series zien

Sinds 4 juli kan je wereldwijd het derde seizoen van 'Stranger Things' op Netflix bekijken. Intussen is de science-fictionserie volop alle records aan het breken, want amper 5 dagen later hadden al 18,2 miljoen mensen het seizoen al volledig uitgekeken. Ben jij intussen ook klaar met 'Stranger Things'? Dan moet je zeker ook deze series zien!
Stranger Things uitgekeken? Dan moet je zeker ook deze series zien © Netflix

Stranger Things, seizoen 3
Het derde seizoen van 'Stranger Things' gaat door waar het vorige gebleven is. De serie draait om een groep vrienden die in de jaren 80 met zowel mysterieuze monsters als hun eigen puberteit worstelen. De serie staat bol van de hommages en verwijzingen naar de bekende popcultuur in de eighties.

Het is 1985 in Hawkins, Indiana en het belooft een warme zomer te worden. De school sluit zijn deuren voor de vakantie, er is een nieuw winkelcentrum en de kids worden stilaan pubers en voelen de hormonen door hun lijf gieren. Romantiek hangt in de lucht, en dat verandert de dynamiek in de vriendengroep. Ondertussen loert er - uiteraard - gevaar: oude en nieuwe vijanden duiken op in Hawkins. Eleven en haar vrienden worden er bruut aan herinnerd dat het kwaad niet gewoon weggaat. Het evolueert...

Het derde seizoen van Stranger Things is sinds 4 juli te bekijken op Netflix

Lees ook:
De jaren 80 zijn weer hip dankzij 'Stranger Things'
Stranger Things: mysterieus en intrigerend
Stranger Things 2: de wereld op zijn kop

Stranger Things, seizoen 3: één zomer kan alles veranderen

The OA

The OA © Netflix

In het eerste seizoen van The OA maakten we kennis met Prairie Johnson (Brit Marling). Zeven jaar lang was ze totaal onvindbaar, totdat ze ineens weer opduikt. Haar familie merkt al snel dat Prairie niet meer zo is als vroeger. Er is veel gebeurd in de tijd dat ze weg is geweest. Maar waar is ze al die tijd geweest en wat heeft haar bezig gehouden? In het eerste seizoen kregen we al aardig wat antwoorden en in het vervolg komen we nog veel meer te weten over Prairie.

In het tweede seizoen is er een hoofdrol weggelegd voor Kingsley Ben-Adir, die in de huid kruipt van Karim Washington, een privédetective die op een boot woont en die te maken krijgt met een vermissingszaak. De jonge vrouw Michelle Vu is plots verdwenen nadat ze een online spel speelde.

Als hij The OA op zijn pad treft, gaan de twee samenwerken om de vermissingszaak op te lossen. Ook wordt in seizoen 2 duidelijk dat het Prairie gelukt is om een alternatieve versie van zichzelf te maken. Die versie woont niet in Midwest en is nooit gekidnapt geweest of mee geëxperimenteerd. Ze is wel rijk en woont in San Francisco.

The OA, 2 seizoenen, sinds 22 maart te bekijken op Netflix

Riverdale

Riverdale © Katie Yu / The CW Network

Goede tv-series voor tieners zijn niet zo dik gezaaid. De Netflix-reeks Riverdale is dan weer een uitstekend voorbeeld van hoe het wel moet/kan. Aan suspense geen gebrek, en zwaardere onderwerpen als slutshaming, zelfdoding en de destructieve kant van sociale media worden worden zeker niet uit de weg gegaan.

Het derde seizoen van Riverdale wordt geteisterd door rituele moorden en en dies meer. Het stadje is nog niet bekomen van de recente dood van de populaire middelbare scholier Jason Blossom. Archie Andrews is een typische Amerikaanse tiener, maar sinds de zomervakantie beseft hij dat hij carrière wil maken in de muziek. Dat ondanks het plotselinge einde van de verboden relatie met de jonge muzieklerares, mevrouw Grundy, waardoor hij zonder mentor zit. Daarnaast blijkt Cheryl Blossom een geheim te bewaren over de mysterieuze dood van haar tweelingbroer Jason. Riverdale mag er dan uitzien als een slaperig stadje maar er loert gevaar om elke hoek.

Riverdale: 3 seizoenen, nu beschikbaar op Netflix

Chilling Adventures Of Sabrina

Chilling Adventures Of Sabrina © Diyah Pera / Netflix

Was je in de nineties ook helemaal mee met 'Sabrina, the Teenage Witch'? Wel, Netflix heeft deze klassieker eindelijk nieuw leven ingeblazen. En aangezien deze geüpdatete versie van de hand is van de makers van Riverdale, kunnen we alleen maar beamen dat het een pareltje is.

In tegenstelling tot de eerder komische reeks van zo'n 20 jaar geleden, is de Netflix-versie een stuk donkerder en meer volwassen. De 16-jarige Sabrina is nog steeds een meisje dat ontdekt dat ze een heks is. Daarbij wordt ze door haar twee tantes opgeleid in het vak. Maar alles krijgt dus een stevig horror-fantasysausje, inclusief kannibalisme ...

Chilling Adventures of Sabrina, 1 seizoen (2 delen), nu beschikbaar op Netflix

Black Mirror

Black Mirror © Jonathan Prime / Netflix

Sinds 2011 stelt de Britse serie Black Mirror (eerst op Channel 4, daarna op Netflix) de gevolgen van de doorgedreven moderne samenleving in vraag. Zonder terugkerende personages, decors of verhalen snijdt de serie uiteenlopende onderwerpen aan zoals de media, sociale media, artificiële intelligentie, eugenetica enz.

'Black Mirror' is een serie die een scherpe blik werpt op de hedendaagse maatschappij en de gevaarlijke plaats die de technologie inneemt in ons leven. Ongemerkt heeft de technologie immers een impact gekregen op alle aspecten van ons leven. In elk huis, op elk bureau, in praktisch elke hand zie je tegenwoordig een scherm, en Black Mirror toont wat er gebeurt als het systeem naar de verkeerde kant doorslaat.

Wie een beetje van zwartkijkerij houdt, is hier helemaal op zijn plaats. Verwacht vooral geen gewone serie, want dit is iets bijzonders. En ook: bijzonder goed!

Black Mirror: 5 seizoenen, nu beschikbaar op Netflix

Slasher

Slasher © Chiller Films

In deze horrorserie richten losgeslagen seriemoordenaars een bloedbad aan en vechten hun volgende slachtoffers voor hun leven. Slasher is een anthologie-serie. Dat houdt in dat ieder seizoen een op zichzelf staand verhaal vertelt.

In het eerste seizoen draaide het om een vrouw die samen met haar man terugkeert naar haar geboorteplaats en weer gaat wonen in het huis waar haar ouders op afgrijselijke wijze werden vermoord. Terwijl ze terugkeert, lijkt het verleden zich te herhalen. In het tweede seizoen draaide het om vijf voormalig begeleiders van een zomerkamp die een schokkende ontdekking doen als ze het graf van een overleden begeleider bezoeken. In het derde seizoen wordt een moordenaar gevolgd die op zoek is naar wraak op een getuigen van een moord in een appartementencomplex.

Slasher: 3 seizoenen, nu beschikbaar op Netflix

The Society

The Society © Netflix

Het genre tienerdrama krijgt een totaal andere wending in deze Netflix Original-hitserie waarvan er al een tweede seizoen in de maak is. De serie draait om een examenjaarklas op de plaatselijke middelbare school van het kleine stadje West Ham, dichtbij New York. West Ham kampt enige tijd met een akelige geur, die volgens de burgemeester geen zorgen hoeft te veroorzaken. De examenleerlingen moeten vanwege een onderzoek met z'n allen op een uitstap de bergen in, maar wanneer ze weer terugkeren zijn alle volwassenen verdwenen en is communicatie met de buitenwereld niet mogelijk. Met alle gevolgen van dien. Ook is er geen mogelijkheid om het stadje te verlaten. En dat leidt tot een soort sociaal experiment, want hoe overleven deze tieners? 'Lord Of The Flies' in een modern jasje.

The Society: 1 seizoen, nu beschikbaar op Netflix

The 100

The 100 © Bonanza Productions

In 'The 100' moeten jongeren evengoed hun plan trekken in een onzekere, apocalyptische setting. Ook hier is de vergelijking met 'Lord of The Flies' van Nobelprijswinnaar William Golding nooit veraf.

The 100 speelt zich zo’n honderd jaar na een nucleaire oorlog af. Veel overlevenden zijn er niet sinds de oorlog, maar zo’n 4000 inwoners van ruimtestations die rondcirckelen boven de aarde hebben de nucleaire oorlog gelukkig wel overleefd. Die ruimtestations hebben de handen in één geslagen en kennen we nu als de Ark. De Ark lijkt echter aan zijn einde te komen, nu de onderdelen beschadigd raken en er geen nieuwe voor handen zijn. Om uitsterven te voorkomen worden honderd jonge bewoners, die allen een kleine misdaad of misdrijf hebben begaan, naar de aarde gestuurd om te bekijken of de aarde weer bewoonbaar is.

The 100: 6 seizoenen, nu beschikbaar op Netflix

Dark

Dark © Stefan Erhard / Netflix

Dark, de eerste Duitse Netflix Original-serie, kreeg zijn release in december 2017 en was meteen een schot in de roos. Duister, mysterieus en ook een beetje eng. 'Dark' speelt zich af in een dorpje in Duitsland en volgt vier families, die op een vreemde manier allemaal met elkaar verbonden zijn. De vermissing van een kind brengt vier de families op de been. Ze willen er alles aan doen om antwoorden te zoeken na de plotselinge verdwijning. Dan stuiten ze op een schokkend mysterie dat al drie generaties bezig is. Een mooi gemaakte serie met een sterke cast, boeiende en complexe personages en een zéér intrigerend verhaal.

Dark: 2 seizoenen, nu beschikbaar op Netflix

Lees ook:
Dark: strange things in Duitsland
Dark, seizoen 2: de Apocalyps moet plaatsvinden


Sense8

Sense8 © Murray Close / Netflix

We volgen acht hypergevoelige personages ('Sensates'), verspreid over de hele wereld. Ze hebben elkaar nog nooit ontmoet, maar zijn mentaal met elkaar verbonden en moeten een manier vinden om te overleven. Er wordt immers jacht op hen gemaakt, door mensen die hun gave als een bedreiging zien. De uitdaging: overleven. Alle acht personages leerden hoe ze elkaar daarbij konden helpen. Een boodschap van liefde, samenwerking en optimisme, uitgedragen door sterke acteurs.

Seizoen twee gaat verder waar het eerste seizoen eindigde. Duistere krachten blijven de Sensates achtervolgen. De acht komen meer te weten over BPO, de geheime organisatie die op zoek is naar hen, én anderen zoals hen. Ze proberen zich te beschermen tegen deze organisatie, die vastbesloten is hen op te sporen en te doden.

Sense8: 2 seizoenen, nu beschikbaar op Netflix

Lees ook:
Nu op Netflix: Sense8, seizoen 2!

Kies nu voor Netflix als tv-bonus in je Tuttimus , Familus of Minimus pack van Proximus Pickx en bekijk deze serie rechtstreeks op je tv-scherm (menu ‘op aanvraag’ > series of via kanaal 204)!

Music Maestro

Clip van de week: Level of Concern

'We live in strange times', zoals de Engelse schrijver Douglas Adams placht te zeggen. In heel wat landen komt het openbare leven zoetjesaan weer op gang na enkele zware maanden van gedwongen zelfisol

De Muziekkapel brengt Beethoven op 17 juni tot in jouw huiskamer

Ondanks deze coronatijden worden de fans van klassieke muziek niet aan hun lot overgelaten. Op woendag 17 juni pakt de Muziekkapel Koningin Elisabeth namelijk uit met een Beethovenconcert dat je integ

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand

Er gaat geen maand voorbij zonder afscheid te moeten nemen van enkele muzikale grootheden. Een in memoriam.

AB Canape: New Wave rock van The Cure

Het openbare leven komt stelselmatig weer op gang. De lockdownmaatregelen worden beetje per beetje versoepeld. Het zal echter nog even duren vooraleer we ergens opnieuw een live concert kunnen meepikk

AB Canape: sfeervolle genremix van The Cat Empire

Het openbare leven komt stelselmatig weer op gang. De lockdownmaatregelen worden beetje per beetje versoepeld. Het zal echter nog even duren vooraleer we ergens opnieuw een live concert kunnen meepikk

Canvas selecteert: een bloemlezing van de Koningin Elisabethwedstrijd

Nu de prestigieuze Koningin Elsabethwedstrijd deze jaargang uitgesteld is, komt Canvas met een alternatief op de proppen. De cultuurzender grasduinde in de geschiedenis van het concours en zendt het k

AB Canapé: de oorstrelende indietronica van gouden trio Alt-J

Het openbare leven komt stelselmatig weer op gang. De lockdownmaatregelen worden beetje per beetje versoepeld. Het zal echter nog even duren vooraleer we ergens opnieuw een live concert kunnen meepikk

Aflevering 3: Dena's Iraanse roots

In de derde aflevering van 'Topickx of the week' dompelt comédienne Dena Vahdani ons onder in haar Iraanse roots. Veel mensen kennen Iran voornamelijk als aartsvijand van de VS, maar de Brusselse toon

Mel B, van Spice Girl tot X Factor

Mel B doet bij iedereen een belletje rinkelen als voormalig lid van de Spice Girls. Toch houdt ze zich tot op de dag van vandaag op in de muziekwereld, zij het voornamelijk als jurylid bij talentensho

AB Canapé: classic rock uit het kraaiennest van The Black Crowes

Het openbare leven komt stelselmatig weer op gang. De lockdownmaatregelen worden beetje per beetje versoepeld. Het zal echter nog even duren vooraleer we ergens opnieuw een live concert kunnen meepikk

Clip van de week: I Wanna Go Outside

'We live in strange times', zoals de Engelse schrijver Douglas Adams placht te zeggen. In heel wat landen ligt het sociale leven nog steeds grotendeels plat. Ook wij Belgen moeten nog zoveel mogelijk

AB Canapé: de zoetgevooisde stem van singer-songwriter Suzanne Vega

Het openbare leven komt stelselmatig weer op gang. De lockdownmaatregelen worden beetje bij beetje versoepeld. Het zal echter nog even duren vooraleer we ergens opnieuw een live concert kunnen meepikk

Sport in de kijker

Ultimate Fighting Championship: de 10 blikvangers

Het coronavirus houdt de sportwereld nog steeds in zijn greep. Maar daar lijkt stilaan verandering in te komen.

One day, one goal: de dag dat Lionel Messi Jérôme Boateng vernederde

Lionel Messi wordt door velen aanzien als de beste voetballer ooit, en op 6 mei 2015 bewees hij zijn genialiteit. Tijdens die Champions League-avond was Jérôme Boateng van Bayern München zijn slachtof

De ultieme elf van de Rode Duivels: de centrale middenvelder (2/2)

Voor de negende aflevering in onze zoektocht naar het ultieme elftal van de Rode Duivels schotelen we jou opnieuw vier kandidaten voor om het felbegeerde tweede plaatsje als centrale middenvelder in t

One day, one goal: de verfijnde krulbal van stilist Thierry Henry

Thierry Henry behoort tot de beste voetballers die onze planeet ooit gekend heeft. Zijn doelpunt tegen Sparta Praag in de eerste groepswedstrijd van de Champions League editie 2005/2006 was daar één v

Tien ploegen op zoek naar de gloriedagen van weleer

De afgelopen tien weken liet Proximus Pickx haar licht schijnen over tien voormalige succesformaties die afgezakt zijn naar de lagere echelons van hun respectievelijke competities. Ploegen op zoek naa

Dodi Lukebakio: waardige kandidaat voor de Rode Duivels?

Hertha Berlijn gaat zaterdag op bezoek in de arena van Borussia Dortmund op de 30ste speeldag van de Bundesliga. De hoofdstedelingen rekenen als underdog opnieuw op hun rechterwinger Dodi Lukebakio om

Perugia dei miracoli: provincieclub Perugia eindigt ongeslagen seizoen zonder titel

Het seizoen 1978-1979 staat in gouden letters neergeschreven in de geschiedenis van het calcio. Dat seizoen verbijsterde het nietige Perugia de voetbalwereld door een heel seizoen lang ongeslagen te b

One day, one goal: de wereldgoal van Philippe Mexès tegen Anderlecht

Philippe Mexès zal die Champions League-avond op 21 november 2012 in Anderlecht niet snel vergeten. De Franse verdediger scoorde toen wellicht zijn mooiste doelpunt ooit. Op de sociale media komt de o

Nice to meet u ... Jadon Sancho

Na zijn hattrick tegen Paderborn en zijn eerbetoon aan de overleden George Floyd afgelopen weekend is Jadon Sancho nog meer dan voorheen de talk of the town in de voetbalwereld. De Britse voetbalsensa

Deze iconische sportgebaren ondersteunen de strijd tegen discriminatie

Na de dood van de Afro-Amerikaan George Floyd, die geweldadig om het leven werd gebracht door een blanke politieagent in Minneapolis, staan de Verenigde Staten in rep en roer. Het lokte afgelopen week

One day, one goal: de raket van Benjamin Pavard bevrijdt Frankrijk

Net geen twee jaar geleden vestigde Benjamin Pavard definitief zijn naam door een magistraal doelpunt te scoren in de achtste finales van het WK in Rusland. Een keerpunt in het toernooi voor de Franse

Mythische Kop verschaft Anfield aura van onoverwinnelijkheid

De mythische voetbaltempel Anfield ademt voetbal. Onder impuls van de steeds passionele en rumoerige Kop worden de bezoekers van meet af aan bij de keel gegrepen. Maar The Reds zijn niet altijd de vas

Focus op films, series & tv

Dit moet je dit weekend zeker gezien hebben

Jawel, daar is het weekend weer. Nu er wolkensluiers en buien voorspelt worden voor het weekend is het misschien hét moment om enkele boeiende films of series op tv mee te pikken. Proximus Pickx selec

Cannes maakt officiële selectie bekend voor geschrapte filmfestival

Door het coronavirus werd het filmfestival van Cannes van de agenda geschrapt, maar de organisatie wil de beste films van dit jaar toch op één of andere manier in de bloemetjes zetten. Daarom komt het

"Mijn gaydar is kapot": de beste quotes uit 'First Dates'

Het internationale succesprogramma 'First Dates' heeft ondertussen ook Vlaanderen in zijn greep. Opnieuw maakten 8 singles hun opwachting, met geslaagde en iets minder geslaagde hofmakerij tot gevolg.

Beleef filmische vakantievibes met de mooiste filmlocaties uit ‘Game Of Thrones’

De zomer is in aantocht, en deze week kregen we groen licht om vanaf 15 juni weer naar het buitenland te reizen. Wij pakken onze koffers al, maar niet voordat we enkele mooie reisbestemmingen opgezoch

Deze hiphoppeuter steelt de show: bekijk de grappigste virale filmpjes van het moment!

Het einde van deze verdomde lockdown is zo stilaan in zicht, maar de laatste loodjes wegen het zwaarst. De virtuele uitlaatklep van de wereld levert een constante stroom aan komisch beeldmateriaal waa

Ontluisterend racisme: deze films stemmen tot nadenken

Na de dood van de Afro-Amerikaan George Floyd bij zijn arrestatie in Minneapolis door politiegeweld is in de hele Verenigde Staten protest uitgebroken tegen racisme. Dat racisme diepgeworteld is in Am

Maak kennis met de nieuwste tienersuperhelden: ‘Teen Titans Go!’

Zeg hallo tegen Robin, Cyborg, Starfire, Raven en Beastboy: jouw trouwe DC-superhelden maar dan in hun tienerjaren. Samen bestrijden deze vijf vrienden hun ergste vijanden en leren ze wat het betekent

VIER strikt Peter Van de Veire voor vernieuwde versie van 'Het Rad van Fortuin'

Goed nieuws voor de fans van 'Het Rad van Fortuin'. VIER heeft de terugkeer van het programma aangekondigd, met Peter Van de Veire als nieuwe presentator. 'Het Rad', zoals het vanaf heden door het lev

De 5 beste films van Angelina Jolie

Angelina Jolie wordt 45 en ter ere van haar verjaardag maakte Proximus Pickx voor jou een kleine selectie van haar beste films. 

Deze onnavolgbare Vlaamse sketchprogramma's trainden onze lachspieren

Vanavond is het weer schuddebuiken voor de buis met ‘Wat Als’ op VTM, de komische sketchshow van productiehuis Shelter die bekroond werd met een Emmy. Vlaanderen heeft een rijke traditie wat sketchsho

Aftellen naar het vierde seizoen van '13 Reasons Why' op 5 juni!

Sinds augustus 2019 was het aftellen, en nu is het eindelijk zover: het vierde seizoen van de Netflix-sensatie ‘13 Reasons Why’ gaat op 5 juni in première op het streamingplatform. Als de lijn van de

Brainfood in coronatijden: verken je diepste innerlijke zelf met spiritualiteit op je scherm

Spiritualiteit om je geest te verbreden, je innerlijk bewustzijn aan te wakkeren of gewoon tot de diepste innerlijke rust te komen: zweef in hogere sferen met deze vijf films/series – of blijf netjes

Nieuws van het esports-front

Epic Games schrapt zijn WK Fortnite

Een teleurstelling voor de fans en een nieuwe klap voor esports: geconfronteerd met de gezondheidsbeperkingen besloot de speluitgever van Fortnite het WK eenvoudigweg te annuleren. Het is een nieuwe d

Red Bull Solo Q: het League of Legends 1vs1-toernooi is terug!

Red Bull heeft de terugkeer van zijn grote internationale circuit op League of Legends aangekondigd. Wie kroont er zich tot 1v1-kampioen? De competitie van de energiedrankproducent keert terug onder e

NumberOne: Apologis verslaat TheDice, Epsilon boekt eerste overwinning

Tussen verrassingen en bevestigingen door heeft de nieuwe speeldag van het NumberOne-circuit op Counter Strike: Global Offensive ons opnieuw heel wat spektakel aangeboden. © LouvardGame Speeldag vijf

Belgian League: Sector One en Anderlecht beginnen aan Summer Split met 6 op 6

De Belgian League op League of Legends is terug! Op deze eerste maandag van de competitie namen Sector One en Anderlecht al afstand van de rest. Afgelopen maandag is League of Legends terug van weggew

Esportskalender: juni

Elke maand vindt u dankzij Proximus Pickx de kalender met Belgische en internationale esportsevenementen die u niet mag missen! De maand juni wordt gekenmerkt door continuïteit en play-offs. Voor de

Proximus ePro League Play-offs: speeldag 2

De tweede van drie speeldagen staat voor de deur en sommige spelers kunnen zich al geen nederlaag meer veroorloven. Andere spelers kunnen zich dan weer nu al plaatsen voor de volgende ronde.Abdullah W

Proximus ePro League Play-offs: speeldag 1

De zes amateurspelers zijn bekend, de 10 profspelers zijn er klaar voor; de eindfase van de competitie kan eindelijk beginnen. Ook de poules zijn verdeeld en die beloven erg spannend te worden.In poul

G2 Esports European Brawl II: de Belgen blijven verbazen op Valorant

Sinds de komst van de game Valorant blijven verschillende Belgen zich onderscheiden op het internationale toneel. Dit was opnieuw het geval tijdens de European Brawl II, georganiseerd door de organisa

Belg Nivera is Frans kampioen op CSGO

Nivera, de jonge Belgische profspeler is met Team Heretics Frans kampioen geworden op Counter-Strike tijdens het ECN. Na een quasi perfect seizoen (13 overwinningen tegenover één nederlaag in dit seiz

Rainbow 6 Benelux League: mCon en uX gaming strijden om het laatste kwalificatieticket

Naarmate het einde van de groepsfase nadert, kennen meer en meer ploegen hun verdict. Terwijl drie teams nu al zeker zijn van de play-offs, zijn drie andere reeds uitgeschakeld. Een van de kleine nieu

NumberOne CSGO: Lamif en TheDice blijven aan de leiding, Clear veegt de nul weg

Terwijl Lamif en TheDice ongeslagen aan de top van het Legend Stage-klassement blijven, heeft Clear zijn eerste puntje beet in deze competitie op Counter Strike: Global Offensive. Naarmate de weken vo

Top 5 wedstrijden Regular Season van de Proximus ePro league

Het reguliere seizoen zit erop en we bleven zeker niet op onze honger zitten. In totaal hebben we 120 wedstrijden gezien. Wedstrijden die spannend waren, leuk om volgen en waarin vaak ook mooie doelpu

Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

De pincode die je ingaf is niet correct. Probeer opnieuw.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?

Het kinderslot is uitgeschakeld gedurende 10 minuten.