Een nieuw seizoen Huizenjagers met onder andere Patje Krimson en Jeff Hoeyberghs

Films | Vanaf maandag 26 augustus is Huizenjagers weer terug op VIER. In een gloednieuw seizoen gaan 30 gemotiveerde makelaars – telkens van maandag tot donderdag - weer tot het uiterste om een droomwoning te vinden voor de kandidaat-kopers en de felbegeerde Huizenjagers-trofee in de wacht te slepen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In het vijfde seizoen doorkruisen de Huizenjagers negen regio’s doorheen heel België, ze gaan in Midden-Limburg, Antwerpen, het Rivierenland, Brugge, de Antwerpse Rand, de Leiestreek, Gent, de Kempen en aan de Kust op zoek naar dé ideale woning om de kandidaat-kopers van hun sokken te blazen. De makelaars tonen maar liefst 120 panden aan 40 kooplustige kandidaten. Van herenhuizen, tot villa’s en kasteeltjes, dit seizoen is geen enkele eis te hoog.

De makelaars gaan ook op zoek naar woningen voor enkele bekende gezichten, waaronder dj Pat Krimson profvoetballer Maxime Biset, Julie Mahieu, schlagerkoning Steve Tielens en de veelbesproken plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs.



Natuurlijk is er ook dit seizoen een Miljoenenweek, waarin de Huizenjagers op zoek gaan naar panden voor kandidaat-kopers met een net dat ietsje meer. De huizen zijn extravagant en het prijskaartje is navenant.

Bekijk Huizenjagers vanaf maandag 26 augustus van maandag tot donderdag om 19u45 op VIER of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top