Mis de start van de Serie A niet!

Sport | Dit weekend schiet de Serie A opnieuw uit de startblokken. Je kan de topwedstrijden uit de Italiaanse competitie elke week live bekijken op Proximus Pickx via Eleven Sports.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het vertrek van Romelu Lukaku naar Inter Milaan maakt de Serie A dit seizoen nog net dat tikkeltje interessanter voor ons. Zal de Rode Duivel ook in Italië de netten laten trillen? Met Antonio Conte treft Lukaku alvast een coach met een blind vertrouwen in hem. Kan Inter zich dankzij de komst van onze landgenoot mengen in de titelstrijd? Inter moest deze zomer wel afscheid nemen van Ivan Perisic en Radja Nainggolan, die terugkeerde naar Cagliari.

De topfavoriet in de Serie A blijft Juventus, dat zich vorig seizoen al voor de achtste keer op rij tot kampioen kroonde. Het team van superster Cristiano Ronaldo versterkte zich alvast defensief met de komst van de Nederlander Matthijs de Ligt, uitgerekend de man die hen vorig jaar uit de Champions League kegelde met Ajax. Juve versterkte zich ook met Aaron Ramsey en Diego Godin, maar zag wel Moise Kean gaan.

Concurrent nummer één voor Juve wordt naar alle waarschijnlijkheid opnieuw vicekampioen Napoli, het team van Rode Duivel Dries Mertens. Derde vorig jaar werd Atalanta, het team van Timothy Castagne. De Rode Duivel mist echter de competitiestart met een meniscusblessure. Met ook nog topploegen als AS Roma, Lazio Roma en AC Milan wordt het alweer drummen aan de top. Met de komst van Mario Balotelli naar Brescia en Franck Ribéry naar Fiorentina kreeg de Serie A er bovendien nog wat smaakmakers bij. Genoeg om naar uit te kijken dus dit seizoen!

Serie A
Zaterdag 18u
Parma - Juventus (Eleven Sports 3 of via de livestream)
Zaterdag 20u45
Fiorentina - Napoli (Eleven Sports 2 of via de livestream)
Zondag 18u
Udinese - AC Milan (Eleven Sports 2 of via de livestream)
Zondag 20u45
Cagliari - Brescia (Eleven Sports 2 of via de livestream)
Maandag 20u45
Inter Milaan - Lecce (Eleven Sports 1 of via de livestream)

Eleven Sports maakt deel uit van het All Sports aanbod van Proximus Pickx. Ontdek hier meer over het sportaanbod van Proximus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top