Union vecht transfer Selemani aan: "Bijzonder verontrustend dat een club zich vergrijpt aan zulke praktijken"

Sport | De soap rond Faïz Selemani heeft een nieuw dieptepunt bereikt. Nadat KV Kortrijk maandagavond de transfer van de winger aankondigde (contract voor drie seizoenen), stuurde Union Sint-Gillis een fiks persbericht de wereld in waarin het de manier waarop KVK de transfer afhandelde zwaar onder vuur neemt.

Door Pickx

Deel dit nieuws

KV Kortrijk zou de onderhandelingen met Selemani rechtstreeks met de Comorees gevoerd hebben, zonder eerst toestemming te vragen bij Union. En dat zint de Brusselaars niet. 

Philippe Bormans, CEO van Union, reageerde fors op de website van zijn club: “De club nam via de media kennis van de aankondiging van KV Kortrijk. Wij zullen het hier uiteraard niet bij laten en bekijken met onze raadsmensen welke noodzakelijke stappen zullen ondernomen worden bij de Jupiler Pro League, de KBVB en de FIFA. Zonder in te gaan op de kern van de zaak is het bijzonder verontrustend dat een club, geleid door een bestuurslid van zowel de KBVB als de Pro League, zich vergrijpt aan zulke praktijken. Het imago en de geloofwaardigheid van het Belgisch voetbal krijgt opnieuw een zware deuk.”

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top