Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (22 augustus)

Films | Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Een flinke portie drama, actie, avontuur, komedie, animatie, horror en een spannende erothische thriller ... voor elk wat wils dus weer deze week. De avonden zijn al wat frisser, dus installeer je met een drankje voor je tv en geniet van de film.

Naar de Op aanvraag catalogus van Proximus Pickx? Druk op het 'On Demand'-knop van je afstandsbediening en hop... instant keuze uit een brede catalogus van films, programma's en concerten.

Bare Knuckle

East-End Londen in de jaren 70. De vlot babbelende en alcoholverslaafde Lenny is een boomlange kerel die vecht voor 'The Guv'nor', de ultieme titel van respect, en om de hand van zijn jeugdliefde Valerie terug te winnen. Zijn gewelddadige reputatie achtervolgt hem echter als hij na een toevallige ontmoeting met een labiele jongeman in een nachtclub wordt beschuldigd van een moord die hij niet heeft begaan.

Drama van Ron Scalpello, met Josh Helman, Michael Gambon en John Hurt

Bare Knuckle
is vanaf 20 augustus beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

The Campus

Archeoloog Robert Wainwright sloot een deal met de duivel waaraan hij zich niet meer houdt. Kort daarop sterft hij, waarna zijn dochter Morgan belast wordt met de schuld. Ze komt vast te zitten in een tijdlus als ze keer op keer vermoord wordt om vervolgens terug tot leven gewekt te worden. Bij elke dood verliest ze een stukje van haar ziel. Ze moet op zoek naar het waarom van haar huidige situatie en een manier vinden om met de tijdlus te breken.

Horrorfilm van J. Horton, met Rachel Amanda Bryant, Brit Sheridan en Scott Menville

The Campus
is vanaf 20 augustus beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Extortion

Een gezin is op vakantie op de Bahama's. Na een bootreis die verkeerd afloopt stranden zij op een afgelegen eiland. Ze bevinden zich ver van de bewoonde wereld en hebben geen voedsel en water. Na enkele dagen komt het gezin in contact met twee lokale vissers die bereid zijn hen te helpen tegen een vergoeding van één miljoen dollar. De situatie escaleert.

Actiedrama van Phil Volken, met Eion Bailey, Barkhad Abdi en Bethany Joy Lenz

Extortion
is vanaf 20 augustus beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Sunset (Napszállta)

'Sunset', de nieuwste film van Oscarwinnaar László Nemes, die eerder 'Son of Saul' afleverde, vertelt het verhaal van een jonge vrouw die terugkeert naar haar geboorteplaats om antwoorden te vinden over haar familie en verleden. Een mysterieuze zoektocht aan de vooravond van de Eerste Wereldoorlog, waarin droom en werkelijkheid door elkaar lopen.

Er heerst onrust en chaos in Boedapest wanneer de twintigjarige Írisz (Juli Jakab) vanuit Wenen terugkeert naar de Hongaarse hoofdstad, haar geboorteplaats. Ze solliciteert naar een baan in een elegante hoedenwinkel, ooit eigendom van haar ouders, die ze op tweejarige leeftijd verloor in een tragisch ongeval. Wanneer ze erachter komt dat ze een broer heeft, zet ze alles op alles om hem te vinden. Ondanks de gevaren die op de loer liggen, is Írisz vastberaden om haar zoektocht naar antwoorden voort te zetten, zelfs wanneer er donkere geheimen uit het verleden naar boven komen.

Drama van László Nemes, met Juli Jakab, Susanne Wuest en Vlad Ivanov

Sunset
is vanaf 20 augustus beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Wonder Park

De fantasievolle June ontdekt een pretpark genaamd Wonderland, dat verborgen zit in het bos. Het park beschikt over leuke glijbanen en pratende dieren. June ontdekt al snel dat het park uit haar eigen fantasie is ontsproten en dat ze de enige hoop is, samen met de dieren, om deze magische plek te redden.

Animatiefilm van David Feiss, met de stemmen van Brianna Denski, Jennifer Garner en Ken Hudson Campbell (O.V.)

Wonder Park
is vanaf 21 augustus beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Little

'Little' volgt een vrouw die de kans krijgt om haar jeugd te herbeleven. Ze gaat terug in de tijd naar haar jongere zelf toen ze nog een zorgeloos leven leidde. Een leven waar langzamerhand de druk van volwassenheid om de hoek komt kijken en het haar destijds te veel werd.

Komedie van Tina Gordon Chism, met Marsai Martin, Regina Hall en Issa Rae

Little
is vanaf 21 augustus beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Dirty Work

Arabella, een worstelende modeontwerpster, gaat werken als personal shopper voor Marylin, een succesvolle erotische romanschrijver. Wanneer Arabella stiekem de kleding van Marylin aan het passen is, komt Marylin onverwachts thuis met een onbekende man. Arabella verstopt zich in de kast en vindt het zo opwindend om Marylin met een man te zien dat zij zich vaker in de kast verstopt wanneer Marylin met een man thuis komt. Tot zij wordt betrapt en de twee krijgen een affaire. Maar al snel blijkt er iemand te zijn die er alles aan probeert te doen om dit te stoppen.

Erotische thriller van Louisa Warren, met Kate Palmerston, Claudine-Helene Aumord en Marc Ozall

Dirty Work
is vanaf 21 augustus beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Robert Reborn

Sovjet-Unie, 1951. Tijdens de Koude Oorlog, terwijl Josef Stalin op sterven ligt, ontdekt KGB-agent Stoichkov een mysterieuze show met drie griezelige poppen: Robert, Kalashnikov en Miss Cyclops. Hij is zeer onder de indruk van de levensechte bewegingen van de poppen en besluit onderzoek te doen naar de Duitse speelgoedmaker. Die heeft een mystiek boek dat de sleutel bevat tot het eeuwige leven en Stoichkov ziet een kans om zijn leider Stalin in leven te houden. Als hij de speelgoedmaker ontvoert en naar Moskou transporteert, blijkt dat niets zijn poppen kan tegenhouden hun maker te redden.

Horrorfilm van Andrew Jones, met Dennis Farrin, Rahel Kapsaski en Lee Bane

Robert Reborn
is vanaf 21 augustus beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

After

Tessa is een leergierige studente, lieve dochter en een trouwe vriendin. Vol grote ambities voor haar toekomst begint ze aan haar eerste semester op de universiteit, waar een hele nieuwe wereld voor haar open gaat. Wanneer ze de mysterieuze Hardin Scott ontmoet, valt ze als een blok voor hem en beginnen ze aan een stormachtige relatie. Hardin laat haar twijfelen aan alles wat ze dacht te weten over zichzelf en over het leven. Maar wat weet ze eigenlijk over het leven van Hardin? 'After' is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Anna Todd.

Romantisch drama van Jenny Gage, met Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford en Selma Blair

After
is vanaf 21 augustus beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Win Tessa's computer uit 'After'!

The Curse of La Llorona

La Llorona. De huilende vrouw. Een gruwelijke verschijning, gevangen tussen hemel en hel, opgesloten in een verschrikkelijk lot dat ze zichzelf aangedaan heeft. Enkel het noemen van haar naam zorgt wereldwijd al generaties lang voor angst. Toen ze nog leefde, verdronk ze haar eigen kinderen uit pure jaloezie, waarna ze zichzelf huilend van de pijn in een kolkende rivier wierp. Nu laat ze haar tranen eeuwig lopen. Die zijn dodelijk en iedereen die 's nachts haar dodelijke geroep hoort, is verdoemd. La Llorona verbergt zich in de nachtelijke schaduwen en heeft het voorzien op kinderen, om wanhopig haar eigen kinderen te vervangen. Naarmate de eeuwen zijn verstreken, is haar verlangen heftiger geworden en haar methoden angstaanjagender.

In het Los Angeles van de jaren zeventig besluipt La Llorona de nachten op zoek naar kinderen. Na het negeren van een duistere waarschuwing van een moeder die verdacht wordt van het in gevaar brengen van kinderen, wordt een sociaal medewerker, samen met haar eigen kleine kinderen, aangetrokken tot een angstaanjagend bovennatuurlijke wereld. Hun enige hoop om de wraakzucht van La Llorona te overleven, ligt in de handen van een gedesillusioneerde priester en de mythische praktijken die hij erop nahoudt om het kwaad te verdrijven.

Horrorfilm van Michael Chaves, met Linda Cardellini, Raymond Cruz en Patricia Velasquez

The Curse of La Llorona
is vanaf 21 augustus beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Lees ook:
Legendarische scream queens: niemand kan akeliger krijsen dan deze horroractrices

Berlin, I Love You

Deze film volgt diverse personen in hun zoektocht naar liefde, tolerantie en verlossing in Berlijn. Zo is er Jane. Wanneer zij het jongetje Nizar vindt is ze vastbesloten hem te helpen, maar haar moeder Margaret loopt niet meteen warm voor dat idee. Ook is er Burke die al wat pech heeft gekend in zijn leven. Hij valt voor de mooie Katarina.

Romantisch drama van Dianna Agron, Peter Chelsom, Fernando Eimbcke, Justin Franklin, Dennis Gansel, Dani Levy, Daniel Lwowski, Josef Rusnak, Til Schweiger, Massy Tadjedin en Gabriela Tscherniak, met Keira Knightley, Helen Mirren, Mickey Rourke en Luke Wilson

Berlin, I Love You
is vanaf 22 augustus beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top