2020? Deze Belgische bands en artiesten hou je best in de gaten!

Hoog tijd om een blik te werpen op de bands en artiesten die hun opwachting maken voor 2020. We beperken ons in de keuze tot België. Talent genoeg van jonge - en iets oudere - muzikale duizendpoten die in 2020 potten zullen breken. Glazen bol-modus aan!

Pink Room: vurig als geeneen!

Pink Room: vurig als geeneen! © Stephen Vercaemer

Hoe lang mogen songs duren? Als het van Pink Room afhangt: niet langer dan 3 minuten. Perfect getimed om welgemikte decibeliaanse kopstoten uit te delen. Wat dit rnr-triumviraat ook doet. Ze stonden afgelopen Gentse Feesten nog in Muziekcentrum Kinky Star en speelden de ziel uit hun lijf - en het zweet uit al hun poriën. Strak, vuil, snedig en 'djoef op je bakkes'. Brachten in 2018 een EP uit - fel gesmaakt plaatje - en knalden in 2019 'Zum Kotzen' de wereld in, hun debuutplaat. Geen braakmuziek, laat dat duidelijk zijn, maar met 'Wasted' schiepen ze de perfecte voorbode om helemaal scheef te gaan. 2020? They'll be around. Oh, zanger Bart C is de broer van Frank Black. Wie dat is? Pixies, anyone? 

Miss Angel: engel of angel?

Miss Angel: engel of angel? © BELGA

Wie zal het zeggen? Samen met Martha da'Ro en Blu Samu behoort Miss Angel tot de nieuwe lichting jonge vrouwen die keet komen schoppen in de urban scene. Pyshed! 2018. Vanuit het niets kwam 'Ghetto Supastah', en meteen kreeg de song navolging. Paar duizend kliks op zeer korte tijd. Ondertussen stond Miss Angel op het Niveau4 XXL-podium van Couleur Café en bracht ze de ep 'Ghetto Mami' uit, een fel gesmaakt plaatje. In HUMO liet ze zich onlangs het volgende ontvallen: "MC Lyte, Missy Elliott, Lil’ Kim, Lisa ‘Left Eye’ Lopes (...) het zijn allemaal wilde dames naar wie ik erg opkijk en die mijn stijl hebben beïnvloed. Ik ben me op een gegeven moment ook oldskool beginnen te kleden, heel baggy. En door te zien wat Blu, Martha bij Soul’Art én Coely deden, begon het ineens te kriebelen om ook te rappen." En nu, goed op weg om groots te worden! 

Children of the Palace: aanstekelijke pop noir

Children of the Palace: aanstekelijke pop noir © COTP

Children of the Palace, kortweg COTP is het geesteskind van Matthias Dedeygere, kasteelheer en epicurist. Mysterieus ook een beetje, en iedereen houdt van een beetje mysterie... We hebben dat nodig! 'Watch Out', zo heet de eerste single uit een op stapel staande plaat. COTP stond al in het voorprogramma van SX in het OLT en liet het publiek achter met een 'wat was dat en we willen meer'-gevoel. Ondertussen, een paar jaar later, staat COTP aan de vooravond van meer. De stijl? Eclectische pop met een zweem dance en wat exotisme.  'We are all Children. Players. Poets. Painters. Dancing to the beat of life. The art of living. Seeking the Self, the Palace within. Where love is forever and stories begin...' Het verhaal mag beginnen. 

Whorses: VinnigVurigLuid!

Whorses: VinnigVurigLuid! © Whorses

Begin 2019 bracht Whorses de song 'Rocky' uit. Dijk van een song, dijk van een clip, die alle studentendopen ter wereld deed verbleken. Waarom? Check het vooral zelf. Kortrijks. Hard. Snedig en met gitaarmuren die alle andere muren slopen (ja, ook die van jou Donald!). Behept met een haardos waar Mozes een puntje aan kan zuigen, vuurt Harry Descamps zijn brigade aan. Op Sonic City 2018 lieten ze een mooie indruk na (namelijk twee bottienen op ons gat, van te stagediven), en toonden ze zich klaar voor wat nog moet komen. Noise rock from Kortrijk, ja. Maar toch ook veel meer dan dat! Have you seen Bob? No. Bob is gaan pintelieren.
Bluebird: jonge blues, oude zielen

Bluebird: jonge blues, oude zielen © Michel Goessens

Ze zeggen wel eens dat 'de blues' enkel gespeeld kan worden door oude knarren met eelt op de ziel. Bluebird bewijst dat dat niet zo nodig waar hoeft te zijn. Spelen het land plat. Echt waar! Bekijk hun concertagenda en denk: "Wow, die gasten spelen overal." Bijna overal, ja. Voor drummer Natan Goessens geldt het wel, want hij beroert sinds een paar maanden ook de vellen bij Neal Black & The Healers, in bluesmiddens nogal een naam. Reist van hot naar her. En terug in het land kruipt-ie achter de drums bij Bluebird. Bluebird brengt doorleefde songs met harmonicasolo’s die refereren naar de tijd dat blues a way of life was, met echo’s van Walter Horton, Sonny Boy Williamson 1 én 2, George Harmonica Smith, James Cotton en Little Walter. Checken! 

Teen Creep: from Ghent, baby

Teen Creep: from Ghent, baby © Teen Creeps

Vier sterren kregen ze voor hun debuut uit 2018, 'Birthmarks', en met dat bulletin in de achterzak begonnen ze aan een veroveringstocht die hen ver in 2020 en beyond zal brengen. Misschien heb je de drummer van Teen Creeps al elders gezien. Zou kunnen, want het is Ramses Vandeneede, frontman van Hypochristmuttfreefuzz. Teen Creeps grossiert in indierock met weerhaakjes, een goeie scheut nineties én een broeierige sfeer. Dat resulteert steevast in heftige liveshows. Waar? Overal een beetje. Nederland ging al voor de bijl. Nu de rest van de wereld nog. Uit de review van hun debuut onthouden we (via Dansende Beren): "Muzikaal klinken deze songs vertrouwd. Teen Creeps is niet de eerste band om de jaren 90 nieuw leven in te blazen én kwade gevoelens te kanaliseren met een overstuurde geluidsmuur. Maar daar zijn wij niet rouwig om." Wij dan ook niet! 

Tundra: Roisin uit Gent

Tundra: Roisin uit Gent © Daniil Lavrovski

Charlotte Caluwaerts. Zingt ook bij Rheinzand en was een van de stemmen bij het - veel te kort leven beschoren - The Happy. Met Tundra is ze weer aan zet. Beetje dance, beetje pop, beetje - veel - erg goed! Muzikale waters en hoe te zwemmen: je hoeft het Caluwaerts niet te leren. Behept met een prachtige stem weet ze zich al jaren in de kijker te zingen. Met Tundra lijkt ze haar vaste vorm te hebben gevonden, en met Reinhard Vanbergen - haar echtgenoot en muzikale back-up - zit ze ook in goed gezelschap. In een recent interview met Knack vertelde ze dit, over haar verwantschap met Roisin Murphy: "Ik had een aanknopingspunt nodig (...) Sterke muziekvrouwen naar wie ik opkijk, zoals Dolly Parton of Debbie Harry, zijn personen uit het verleden. Op een dag had ik het: Róisín Murphy! Ze is nog ouder dan ik, doet helemaal haar eigen ding en doet dat goed. Eenendertig zijn en dansbare pop maken, het kan perfect!"

Masai Jr: hip hop hurray!

Masai Jr: hip hop hurray! © Masai Jr.

Masai Jr. Coole naam, het alter ego van Antwerpenaar Junior Van Gremberge, en ondertussen al 14 jaar lang aan het rhymen. Wie zo lang bezig is - hij heeft zijn 10.000 uur oefenen al ruim overschreden, he masters the skillz - komt op een dag op een plek die fungeert als een springplank: De Nieuwe Lichting, waar zijn track 'Pegasus' de jury wist te overtuigen. Die Lichting is ondertussen twee jaar oud en Masai Jr staat op het punt om zijn kunnen helemaal op de wereld te lossen. Zijn laatste release - op YouTube - was 'D.O.A.' een dijk van een track. Stilte voor de storm, nu. 

Lili Grace: graceful!

Lili Grace: graceful! © Tina Herbots

Staan op het punt hun debuut te lossen. Geen moment te vroeg! Een duo uit Ham. Twee zussen. Zoeken hun heil in de schaduw van het zijn en maken een soundtrack bij het licht dat door de spleten van het leven sijpelt. Bijzonder sfeervol, dit. Industriële beats, cello, synth en twee stemmen. Meer is er niet nodig om een heel nieuw universum te scheppen. We hoorden mensen die een concert zagen achteraf zeggen: "Ah, juist, dit is de aarde, geen andere planeet", waarna ze ietwat verweesd de nacht opzochten. Lili Grace. Spannend, catchy, te volgen! 

Martha Da'ro: de wereld, haar dorp

Martha Da'ro: de wereld, haar dorp © Yaqine Hamzaoui

Martha Da'ro. Geen onbekende. Ze speelde al de hoofdrol in de film 'Black' en staat klaar om de wereld helemaal over te nemen. Zegt ze zelf. Begeesterd en ambitieus. Haar kliek? Salomé “Blu Samu” Dos Santos, Brihang en Dvtch Norris. Martha da Rossa Canga Antonio. Prachtige naam, en ze lijkt wel in de wieg gelegd om het te maken. 'Black' leek een snoepje - een creatieve zoethouder? - want het echte werk, deep down, zit in de muziek. Bracht één ep uit, 'Cheap Wine & Paris' (een titel overgehouden na een casting in Parijs), en wist daarmee heel wat mensen te betoveren. Soul, hiphop en funk met elegantie en breekbaarheid. 'Summer Blues' geeft een mooie blik op wat Da'ro in petto heeft. Uniek, warm, nonchalant en raak! 

Waag je kans en win

Bekijk alles

Music Maestro

Bekijk alles
Wat je moet weten over Rihanna

Wat je moet weten over Rihanna

Op haar nieuwe, negende album is het vier jaar na de laatste worp Anti nog altijd wachten. Maar Rihanna zat de laatste jaren niet stil: ze acteerde en lanceerde een eigen beauty- en lingerielijn. Op 2

De tien favoriete platen van Sioen

De tien favoriete platen van Sioen

Frederik Sioen is een vaste waarde in het Belgische muzieklandschap. Als hij niet op tour is met zijn bevriende Zuid-Afrikaanse vrienden voor 'Calling Up Soweto' (de hommage aan 'Graceland' van Paul S

10 opvallende Belpopbands uit de jaren ‘80

10 opvallende Belpopbands uit de jaren ‘80

In de jaren ’80 introduceerde Gust De Coster de term Belpop: die sloeg op muziek van Belgische pop- en rockgroepen, voornamelijk uit dat decennium. De eighties waren een vruchtbare bodem voor het genr

Quentin Tarantino in tien songs

Quentin Tarantino in tien songs

Quentin Tarantino kennen we allemaal: 'Pulp Fiction', 'Inglorious Bastards', 'One upon a time in Hollywood', 'From Dusk till Dawn', ... De man rijgt de fantastisch coole films gewoon aaneen. En hij do

Schoon volk op de uitreiking van de MIA’s 2019

Schoon volk op de uitreiking van de MIA’s 2019

Donderdag werden de MIA’s, de prijzen van de Vlaamse muziekindustrie, uitgereikt. Angèle werd de grote winnares van de avond met maar liefst vijf MIA’s maar blonk ook uit door haar afwezigheid.De dert

Nick Cave in tien platen: begeesterend, beklijvend, rauw en echt

Nick Cave in tien platen: begeesterend, beklijvend, rauw en echt

Valt Nick Cave te herleiden tot tien platen? In het geheel niet. 's Mans oeuvre is zodanig omvangrijk dat hij zelf een team van archivarissen nodig heeft om alles te catalogiseren. Met deze selectie v

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand (januari 2020)

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand (januari 2020)

Ook in januari moesten we weer afscheid nemen van heel wat muzikaal talent. Van Lexii Alijai bijvoorbeeld. De naam zegt je misschien niet veel, maar de Amerikaanse rapster was goed bezig om de muziekw

De rode loper van de Grammy Awards

De rode loper van de Grammy Awards

Op de uitreiking van de 62ste Grammy Awards werden Billie Eilish en Lizzo de grote winnaars. De twee straalden op de rode loper, net als Ariana Grande, Dua Lipa en vele anderen. Bekijk hier een select

Tien van de pot gerukte YouTube-muziekvideo's

Tien van de pot gerukte YouTube-muziekvideo's

Leve het internet! Leve YouTube en leve de creatieve geesten die muziekvideo's uploaden of de artiesten die menen dat hun muziek beter wordt bij gratie van een clipje. Het wereldwijde web onthoudt all

De tien meest invloedrijke vrouwelijke artiesten van 2019

De tien meest invloedrijke vrouwelijke artiesten van 2019

Leve Lady Gaga en alle vrouwen die vandaag het mooie weer maken in de rock, pop, dance etc. Give credit where credit is due. Vrouwelijke artiesten worden nog te vaak onderbelicht en te weinig naar waa

De tien favoriete platen van Sam Vloemans

De tien favoriete platen van Sam Vloemans

Sam Vloemans is muzikant, componist, arrangeur en producer. Hij is de drijvende kracht achter muziekcollectief Cargo Mas, naast eerdere projecten zoals zijn eigen band en Bord du Nord.

2020? Deze Belgische bands en artiesten hou je best in de gaten!

2020? Deze Belgische bands en artiesten hou je best in de gaten!

Hoog tijd om een blik te werpen op de bands en artiesten die hun opwachting maken voor 2020. We beperken ons in de keuze tot België. Talent genoeg van jonge - en iets oudere - muzikale duizendpoten di

Sport in de kijker

Bekijk alles
De voorjaarskoersen van Flanders Classics komen eraan! Flanders wie?

De voorjaarskoersen van Flanders Classics komen eraan! Flanders wie?

Met de Omloop Het Nieuwsblad begint op 29 februari het Vlaamse voorjaarsseizoen. De Vlaamse voorjaarsklassiekers zijn wijd en zijd bekend. Ze worden door miljoenen mensen wereldwijd bekeken en behoren

De UEFA Champions League is er weer: hier kijken we naar uit

De UEFA Champions League is er weer: hier kijken we naar uit

De groepsfase ligt al twee maanden achter ons, dus is het nu tijd voor de achtste finales in de UEFA Champions League. Zestien ploegen uit vijf landen maken hun opwachting in de race naar de beker met

Wat je moet weten over het NBA All Star Weekend

Wat je moet weten over het NBA All Star Weekend

Het is weer feest in de NBA, want het All Star Weekend staat voor de deur. Het is editie nummer 69 van de jaarlijkse hoogmis in het Amerikaanse basketbal. Dit jaar nemen - net zoals vorig jaar - Team

De tien opvallendste wintertransfers (internationaal)

De tien opvallendste wintertransfers (internationaal)

De wintermercato 2020 is er weer één voor de geschiedenisboeken. Het was een transferperiode om duimen en vingers bij af te likken. Zo trokken enkele jonge talenten naar de Europese topploegen en kwam

De mercato is voorbij: een overzicht van alle transfers in de Jupiler Pro League

De mercato is voorbij: een overzicht van alle transfers in de Jupiler Pro League

Wie is vertrokken, wie is erbij gekomen? We geven u per club een overzicht van de inkomende en uitgaande transfers. Zo kunt u zelf oordelen wie zich heeft versterkt en wie verzwakt is…

Niet te missen: sport op Proximus Pickx in februari

Niet te missen: sport op Proximus Pickx in februari

De eerste maand van het nieuwe jaar ligt alweer achter ons. En die bracht al een flinke dosis spanning mee in sportland. Dat belooft enkel maar goeds voor februari. Zo begint de UEFA Champions League

De favorieten en outsiders op de wereldtitel veldrijden (m/v)

De favorieten en outsiders op de wereldtitel veldrijden (m/v)

Het wereldkampioenschap veldrijden staat voor de deur. In het Zwitserse Dübendorf strijden de beste veldrijders van de wereld voor de befaamde regenboogtrui. Grote vraag bij de mannen is: wie klopt Ma

Deze tien dingen vielen al op in het NBA-seizoen

Deze tien dingen vielen al op in het NBA-seizoen

Het NBA-seizoen draait intussen op volle toeren. Dat wil zeggen dat we een eerste balans kunnen opmaken. Tien zaken die ons opvielen, van de opkomst van de LA Lakers en een verbazingwekkende Luka Donc

Het gala van de Gouden Schoen

Het gala van de Gouden Schoen

Hans Vanaken van Club Brugge heeft voor het tweede jaar op rij de Gouden Schoen op zijn naam geschreven. De middenvelder bleef nipt Dieumerci Mbokani van Antwerp voor, ook al een ex-winnaar. Derde wer

Deze tenniss(t)ers moeten we in het oog houden het komende jaar

Deze tenniss(t)ers moeten we in het oog houden het komende jaar

Het Grand Slam-seizoen opent dit jaar op 20 januari en dat gebeurt naar goede gewoonte met de Australian Open in de Rod Laver Arena. Maar naar welke tennissers (m/v) moeten we uitkijken in 2020?Bekijk

Deze tien veldrijders zijn de favorieten en outsiders voor de Belgische trui

Deze tien veldrijders zijn de favorieten en outsiders voor de Belgische trui

Op zondag 12 januari 2020 vindt het Belgisch Kampioenschap veldrijden plaats in Antwerpen. Vorig jaar won Toon Aerts dit BK. Hij haalde daarmee zijn eerste Belgische trui als prof binnen. Maar wie zij

Wie pakken de prijzen bij het Gala van de Gouden Schoen 2019?

Wie pakken de prijzen bij het Gala van de Gouden Schoen 2019?

Wint een speler van Club Brugge voor de vierde keer op rij de Gouden Schoen, wie wordt de beste Belg in het buitenland, wie wordt verkozen tot beste coach, wie is de doelman van het jaar, wie de belof

Focus op films, series & tv

Bekijk alles
Bekijk de beste Césargenomineerde films op Proximus Pickx

Bekijk de beste Césargenomineerde films op Proximus Pickx

Op 28/02 worden de Césars, de belangrijkste Franse filmprijzen, uitgereikt. Vanaf die dag kan je op Proximus Pickx naar de beste genomineerde films van het festival kijken. Ga in de Op aanvraag-catalo

Tv-tips van de week (17 t.e.m. 23 februari)

Tv-tips van de week (17 t.e.m. 23 februari)

Niets op tv? Dat dacht je maar! Wij selecteerden het beste uit het zendschema!

Temptation Island 2020: maak kennis met de verleiders

Temptation Island 2020: maak kennis met de verleiders

Wie zorgt voor de ultieme verleiding in een nieuw seizoen van de ultieme relatietest? Vanaf 28 februari maken deze heren het televisiescherm elke week wat heter. Maak kennis met de acht verleiders die

Deze documentaires op Proximus Pickx mag je niet missen!

Deze documentaires op Proximus Pickx mag je niet missen!

Een documentaire is vaak pakkender dan een ‘gewone’ film, omdat het verhaal echt gebeurd is. Een documentaire kan ook een hele nieuwe hoek belichten van een gekend verhaal. Scherp je kennis aan over e

Cryptische films die je hersenen doen kraken

Cryptische films die je hersenen doen kraken

Wie zegt dat een film per se ontspannend moet zijn? Kies eens voor een film met een goed uitgedokterde plot(twist), raadselachtige mysteries of intriges en laat je uitdagen vanuit je woonkamer. Zo den

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (13 februari)

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (13 februari)

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

De valentijnspassie laait hoog op bij Proximus Pickx

De valentijnspassie laait hoog op bij Proximus Pickx

Nog tot 19 februari bekijk je de beste romantische komedies en feelgoodfilms op Proximus Pickx in de valentijnselectie. Neem een kijkje in de Op aanvraag-catalogus en kies voor ‘Valentijn voor iederee

Tv-tips van de week (10 t.e.m. 16 februari)

Tv-tips van de week (10 t.e.m. 16 februari)

Film, documentaire, serie of reality? Er is weer voor elk wat wils op tv de komende dagen. Ontdek hier onze aanraders!

Glamour op de rode loper van de Oscars

Glamour op de rode loper van de Oscars

Op de 92ste editie van de Academy Awards schreef Parasite geschiedenis door als eerste niet-Engelstalige film de prijs voor beste film in de wacht te slepen. De belangrijkste acteerprijzen gingen zoal

De beste Oscarwaardige films bekijk je met Proximus Pickx

De beste Oscarwaardige films bekijk je met Proximus Pickx

In de nacht van zondag op maandag werden de Academy Awards of de Oscars uitgereikt. Proximus Pickx pakt uit met een selectie Oscarwaardige films. Ontdek ze hier!Ga naar de Op aanvraag-catalogus van Pr

Films die in één take werden opgenomen

Films die in één take werden opgenomen

Ja, de schoonheid van '1917' schuilt vooral in het feit dat hij in lange takes werd gemaakt. Dat is een zeldzaamheid in de filmwereld. Maar we zijn er toch in geslaagd nog een paar andere dergelijke f

Deze nieuw toegevoegde docu's op Netflix moet je gezien hebben

Deze nieuw toegevoegde docu's op Netflix moet je gezien hebben

Netflix voegt regelmatig nieuwe films en series toe aan haar aanbod en daar zitten vaak schitterende documentaires bij. Elke documentaireliefhebber vindt er zijn gading: docu’s over de prachtige natuu

Nieuws van het esports-front

Bekijk alles
RIV4L College League: EPHEC bezet de eerste plaatsen

RIV4L College League: EPHEC bezet de eerste plaatsen

Het is nog maar twee weken geleden dat de RIV4L College League opnieuw werd hervat en toch staan sommige scholen al aan de top van het klassement. Dit is het geval voor EPHEC in elke categorie. De

LouvardGame 5.1: WanteD en Team Plaza winnen titel op R6S en CoD

LouvardGame 5.1: WanteD en Team Plaza winnen titel op R6S en CoD

Afgelopen weekend vond de 5.1-editie van de LouvardGame plaats in het Stade du Pays de Charleroi voor Rainbow Six Siege en in de Spawn bar in Charleroi voor Call of Duty: Modern Warfare, de nieuwkomer

LouvardGame 5.1: The Dice zijn de eerste “legends”

LouvardGame 5.1: The Dice zijn de eerste “legends”

Het nieuwe seizoen van de LouvardGame is van start gegaan met een nieuw format voor het jaar 2020. De eerste manche vond afgelopen weekend plaats. De Belgen van Tenerife Titans eindigden als derde op

Proximus ePro League : speeldag 11

Proximus ePro League : speeldag 11

Het einde van de reguliere competitie is in zicht en wie nu pijnlijk puntenverlies lijdt, kan zijn dromen stilaan beginnen opbergen. Veel wedstrijden om het nog recht te trekken zijn er niet meer, dus

Six Invitational R6S: BDS en Belg rxwd bereiken net niet de finale

Six Invitational R6S: BDS en Belg rxwd bereiken net niet de finale

Hij heeft ons tot de laatste manche laten genieten, maar de droom van de Six Invitational kwam afgelopen zaterdag abrupt ten einde voor de Belg Morgan “rxwd” Pacy. Ondanks de vroege uitschakeling v

Proximus ePro League : speeldag 10

Proximus ePro League : speeldag 10

We kregen enkele serieuze verrassingen voorgeschoteld op speeldag 10. Zo liet leider STVV punten liggen tegen Eupen en kregen zowel Club Brugge als AA Gent een ferme tik te verwerken. De toppers op sp

Wegen van Belg “DRG” en Vitality scheiden

Wegen van Belg “DRG” en Vitality scheiden

De populairste Franse organisatie heeft zojuist het vertrek van een speler aangekondigd, en niet de minste, namelijk de Belg Evan “DRG” Depauw.Vitality ondergaat heel wat verschuivingen. Het team kond

Belgian League: KVM wint eerste keer, Sector One blijft ongeslagen

Belgian League: KVM wint eerste keer, Sector One blijft ongeslagen

Op de vierde speeldag van de Belgian League heeft KVM Esports eindelijk zijn eerste overwinning beet. Sector One gaat door op zijn elan en blijft leider in het klassement. In de eerste wedstrijd va

Drie nieuwe esports-categorieën op Belgian Game Awards 2020

Drie nieuwe esports-categorieën op Belgian Game Awards 2020

De ceremonie ter ere van de beste producties en studio’s van het land is een van de meest bijgewoonde evenementen op de volgende 1UP Conference & Expo. Deze zal plaatsvinden op 21 februari 2020 om 20u

CDC Londen: de Belg Denza verzamelt belangrijke punten

CDC Londen: de Belg Denza verzamelt belangrijke punten

Afgelopen weekend vond de Call of Duty Challengers van Londen plaats. De Belg Bjarne “Denza” Sleebus nam er deel met zijn “Team WaR”. De Call of Duty Challengers (CDC) is de springplank richting de

De ploeg en persoonlijke tactiek van Standard-speler “Sheva”

De ploeg en persoonlijke tactiek van Standard-speler “Sheva”

Na Sint-Truiden en Oostende komt vandaag de tactiek van Standard aan de beurt. Timour “Sheva” Warrimont vertegenwoordigt de Luikse club in de Proximus ePro League. FIFA Ultimate Team Omdat e

Six Invitational R6S: Belgen risze en Crapelle zijn reeds uitgeschakeld

Six Invitational R6S: Belgen risze en Crapelle zijn reeds uitgeschakeld

Zij waren de twee Belgen van het Rogue-team die mochten deelnemen aan de grootste competitie van het jaar op Rainbow Six Siege, maar Valentin “risze” Liradelfo en Laurent “Crapelle” Patriarche zijn de

Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

De pincode die je ingaf is niet correct. Probeer opnieuw.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?

Het kinderslot is uitgeschakeld gedurende 10 minuten.