Reacties na Union - Lokeren: "Drie belangrijke zaken in het voetbal niét gedaan"

Sport | Union won zondag met 3-1 van Lokeren en blijft mee op kop in de Proximus League. Voor de bezoekers uit het Waasland blijft het dan weer wachten op een eerste overwinning dit seizoen. Mbayo zorgde met de eerredder nog wel voor het eerste Lokerse competitiedoelpunt van de huidige voetbaljaargang.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Thomas Christiansen (coach Union) was blij met de nieuwe overwinning. "Het was een mooie wedstrijd tussen twee goede teams en ik ben dan ook tevreden dat we de drie punten thuis hebben gehouden. We probeerden om de match te domineren en dat is ons ook redelijk gelukt. Daarnaast was het vooral zaak om hun rechterflank af te stoppen. We scoorden dan op het juiste moment de 1-0. Na de pauze was het zaak om met de juiste mentaliteit het veld op te komen en we konden al vrij snel de tweede, beslissende goal scoren."

Voor Glen De Boeck kwam de nieuwe nederlaag hard aan. Vooral door de manier waarop er verloren werd. "We hebben drie belangrijke zaken in het voetbal niét gedaan. Er was geen agressiviteit en duelkracht, we verloren ballen op onze eigen helft én we werkten onze kansen niet af. We moesten onze momenten pakken, maar dat hebben we niet gedaan. Desalniettemin heeft Union wel verdiend gewonnen."

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top