De tv-tips van de week (12 t.e.m. 18 augustus)

Films | Zomer, dus niets op tv? Toch wel! Wij zetten de interessantste programma's van de komende dagen op een rijtje!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Six Days Seven Nights

Quinn Harris woont al jaren op een eiland en heeft een bloedhekel aan toeristen, maar de kans om geld te verdienen aan Robin Monroe laat hij niet liggen. Zij is wanhopig op zoek naar iemand die haar zo snel mogelijk naar Tahiti kan vliegen. Het duo komt in een storm terecht en moet een noodlanding maken op een prachtig, onbewoond eiland. Ze ontdekken al snel dat hun tripje niet ongevaarlijk is.
 
Avonturenfilm van Ivan Reitman met Harrison Ford, Anne Heche en Randy Edelman
Maandag 12 augustus, 20u35, VIJF



Voor het jonge volkje

Finding Nemo

Op een schooluitstap wordt de jonge, nieuwsgierige clownvis Nemo in de netten van een duiker gevangen, waarna hij in het aquarium van een tandarts terechtkomt. Zijn vader Marlin is vastbesloten om hem te redden.

Komedie van Andrew Stanton en Lee Unkirch (Vlaamse versie) met de stemmen van Stany Crets, Sien Eggers, James de Graef en Sergio Quisquater
Zaterdag 17 augustus, 17u10, VTM

 

Sport

UEFA Super Cup 2019: Liverpool FC - Chelsea FC

Verslag van de voetbalwedstrijd tussen Champions League-winnaar Liverpool FC en Europa League-winnaar Chelsea FC.

Woensdag 14 augustus, 20u35, Q2 en Proximus Sports 1
 

Films

Missing Link

De charismatische avonturier Sir Lionel Frost ontdekt in de Amerikaanse bossen de schakel tussen aap en mens: Link, een slimme en charmante verschijning. Frost gaat samen met Link op zoek naar diens familie: de Yeti’s.
 
Animatiefilm van Chris Butler met de stemmen van Zoe Saldana, Hugh Jackman en Zach Galifianakis
Vanaf dinsdag 13 augustus in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx


The Good, The Bad And The Ugly

Tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog hebben revolverheld  Blondie en de gezochte Mexicaanse outlaw Tuco een deal gesloten: Blondie levert Tuco aan een sheriff uit, strijkt de hoge beloning op en redt hem dan op het nippertje van de strop. Vervolgens slaan ze op de vlucht. Wanneer het tweetal hoort over een kist met daarin een fortuin aan gouden munten, gaan ze op zoek naar het geld. Zo komen ze in contact met de meedogenloze premiejager Angel Eyes.

Western van Sergio Leone met Clint Eastwood, Lee Van Cleef, Eli Wallach en Al Mulock
Dinsdag 13 augustus, 20u35, ZES


Into The Wild

Christopher McCandless besluit om zijn geld weg te geven om in de wildernis te overleven. Na een lange reis komt hij in het onherbergzame Alaska terecht.

Biografie van Sean Penn met Emile Hirsch, Jena Malone en Hal Holbrook
Woensdag 14 augustus, 21u10, Canvas


Forrest Gump

Forrest Gump, een man met een verstandelijke beperking, wacht in het Amerikaanse Savannah  geduldig op de bus. Om de tijd te verdrijven, vertelt hij zijn levensverhaal aan al wie het horen wil.

Drama van Robert Zemeckis met Tom Hanks, Robin Wright en Sally Field
Donderdag 15 augustus, 20u35, Q2


Memento

Leonard Shelby liep een hoofdletsel op toen hij de moord op zijn vrouw wilde verhinderen. Zijn hersenen zijn beschadigd, waardoor hij aan geheugenverlies lijdt: hij kan zich nog wel alle details herinneren van net voor het bewuste moment, maar hij kan geen nieuwe gebeurtenissen in zijn geheugen opslaan. Met behulp van kaartjes, post-its, polaroid-foto's en tatoeages tracht hij zijn leven te organiseren. Omdat de politie weinig geloof hecht aan Leonards verhaal, gaat hij zelf op zoek naar de man die zijn vrouw verkracht en vermoord heeft.

Drama van Christopher Nolan met Guy Pearce, Carrie-Anne Moss en Joe Pantoliano
Donderdag 15 augustus, 21u35, Canvas



The Keeper Of Lost Causes (Kvinden I Buret)

Carl Mørck en zijn assistent Assad onderzoeken een cold case: vijf jaar geleden verdween een jonge politica spoorloos, waarna er niets meer over haar werd vernomen.

Thriller van Mikkel Nørgaard met Nikolaj Lie Kaas, Fares Fares en Sonja Richter
Vanaf vrijdag 16 augustus beschikbaar bij Movies & Series



Reservoir Dogs

Zes criminelen worden door Nice Guy Eddie, de zoon van meesterovervaller Cabot, samengebracht voor een diamantroof. Mr. White, Mr. Blue, Mr. Pink, Mr. Orange, Mr. Brown en Mr. Blonde weten niets van elkaar, behalve elkaars codenamen. Ze zouden na de overval dik worden beloond, maar de zaken verlopen niet volgens plan.
 
Misdaadfilm van Quentin Tarantino met Michael Madsen, Edward Bunker, Steve Buscemi en Harvey Keitel
Vrijdag 16 augustus, 20u25, NPO 3


Kingsman: The Secret Service

Gary, een jongeman wiens leven dreigt te ontsporen, vult zijn dagen door in de kroeg te hangen met vrienden. De doorgewinterde geheim agent Harry Hart van de geheime organisatie Kingsman neemt hem onder zijn vleugels om een oude schuld te vereffenen. Hij rekruteert Gary om deel te nemen aan een trainingsprogramma voor geheim agent, precies op het moment dat de wereld wordt bedreigd door een IT-genie met kwaadaardige bedoelingen.
 
Actiefilm van Matthew Vaughn met Taron Egerton, Colin Firth, Samuel L. Jackson en Mark Hamill
Zondag 18 augustus, 20u45, VTM


Documentaire

Badlands: Hard Rock, Tough Lives

Documentaire over de ongerepte natuur en de extreme weersomstandigheden in de Badlands van South Dakota, in het hart van de Amerikaanse Great Plains.

Zaterdag 17 augustus, 18u10, Eén

Een streepje muziek

Radio 2 Zomerhit

Verslag van de 45ste editie van de muziekshow, live vanop de Zeedijk in Blankenberge. Tien genomineerde artiesten dingen naar de award in de categorieën doorbraak, groep en solo-artiest. Met optredens van onder meer Belle Perez, Niels Destadsbader en Regi featuring Jake Reese.
 
Zondag 18 augustus, 20u35, Eén

Woodstock

In augustus 1969 kwam bijna een half miljoen mensen samen op een boerderij buiten New York om naar muziek te luisteren. Maar het was niet zomaar een muziekfestival, Woodstock groeide uit tot een legendarisch event dat het einde van een turbulent decennium zou markeren. Het festival vond plaats op een moment dat de natie worstelde met seksuele bevrijding, burgerrechten en de oorlog in Vietnam en was een symbool voor het nieuwe Amerika. 

Muziekdocumentaire van Barak Goodman naar aanleiding van de 50e verjaardag van Woodstock
Zondag 18 augustus, 22u05, Canvas


Bekijk deze programma's live waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je ze tot 36 uur later wanneer jij wil!


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top