Het heetste showbizznieuws van de week

Films | Er gaat geen week voorbij zonder verse showbizzroddels… Brigitta Callens werd beschuldigd van diefstal, Jo Vally biechtte zijn overspel op en Rihanna haalde uit naar Donald Trump. De opmerkelijkste nieuwtjes uit het BV- en Hollywooduniversum lees je hier!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Brigitta Callens beschuldigd van winkeldiefstal

Voormalig Miss België Brigitta Callens is niet meer welkom in het tuincentrum Floralux in Dadizele, zo meldt Dag Allemaal. Callens werd er volgens de uitbater op heterdaad betrapt op diefstal, al ontkent ze zelf alles.

"Ik word dagelijks geconfronteerd met winkeldiefstal", getuigt Kris Carrein, zaakvoerder van de tuinwinkel in Dag Allemaal. "Maar als dat dan gebeurt door een BV, die toch een voorbeeldfunctie heeft, dan gaat het me echt te ver."

Callens ontkent de beschuldigingen met klem. "De producten die ik wou kopen, waren niet geprijsd en ik zag ook geen personeel aan wie ik iets kon vragen. Ze kwamen mij gewoon niet helpen. Ik ben dan maar op zoek gegaan naar gelijkaardige producten waar wel een prijs op hing en heb dat de etiketten gekleefd op de spullen die ik wilde kopen."

Jo Vally biecht jarenlang overspel op

Nog in Dag Allemaal biecht charmezanger Jo Vally deze week op dat hij zijn vrouw Marcella niet altijd trouw is gebleven. "Marcella en ik zijn altijd respectvol met elkaar omgegaan, maar grote passie is het nooit geweest. Misschien zijn we te vroeg getrouwd. Toen ik haar tegenkwam, dacht ik: dat is ze. Ik moet toegeven: toen ik later in de showbizz terechtkwam, ontdekte ik een nieuwe wereld."

Naar eigen zeggen zorgde zijn overspel thuis voor weinig problemen. "Er zijn vele zogenaamd perfecte koppels die tegenover de buitenwereld het verliefde stel uithangen maar thuis zware ruzies hebben. Dat is bij ons nooit zo geweest. Toen Carmen (zijn dochter, nvdr.) hoorde van mijn misstap, heeft ze mij echt gesteund. Ze zei: papa, ga ervoor."

Fabrizio vreest voor zware depressie

Vanaf september zullen Fabrizio en Pommeline te zien zijn op VIJF in Temptation Island VIPS, maar ondertussen is wel al bekend dat de twee niet langer een koppel vormen. Dat zorgt ervoor dat Fabrizio dezer dagen het ene verwijt na het andere naar zijn hoofd geslingerd krijgt. Zeker omdat er overal berichten opduiken over zijn breuk met Pommeline en een nieuwe liefde.

Door een wurgcontract met RTL mag hij voorlopig echter niets kwijt over zijn relatiestatus. "Ik heb gevraagd aan RTL om een uitzondering te maken op het contract zodat ik mijn hart eens kan luchten, maar ik krijg geen gehoor. Dit gaat nog eindigen met een burn-out of zware depressie", aldus de 26-jarige tattoo-artiest in Dag Allemaal.

Ian Thomas is wel erg ambitieus

Aan ambities geen gebrek bij Ian Thomas, de 22-jarige zanger die momenteel ook in Familie te zien is. Zijn doel is namelijk om mediamagnaat te worden zoals Gert Verhulst, zo verklaart hij toch in Dag Allemaal. "Zelf tv-programma’s maken, muziek producen voor mezelf en anderen. Als een soort Pharrell Williams."

Ook zijn ‘American dream’ wil Thomas nog niet laten varen. "Ik hoef niet ergens op één vaste plaats te wonen. Mijn doel is constant in beweging zijn. Een huis hier, een huis in Amerika… Twee maanden in België om alle lopende zaken te regelen en dan terug naar Los Angeles om te werken."

Olivia Newton-John weet niet hoe lang ze nog heeft

Het ziet er niet goed uit voor actrice en zangeres Olivia Newton-John. Onlangs werd bij haar al voor de derde keer kanker vastgesteld, een tumor in haar ruggengraat. Hoe slecht de 70-jarige 'Grease'-actrice eraan toe is, weet ze niet en wil ze ook niet weten. Dat vertelde ze in een interview met 60 Minutes Australia.

"Als je gediagnosticeerd wordt met kanker of een andere enge ziekte, krijg je ineens een tijdslimiet", stelt de actrice. "Als je in de statistieken gelooft, dan zorg je ervoor dat ze de waarheid worden. Als iemand je vertelt dat je nog zes maanden te leven hebt, dan is de kans groot dat dat ook zo is omdat je erin gelooft."

Desondanks haar weinig rooskleurige situatie blijft Newton-John optimistisch. "Ik heb zo'n geluk dat ik dit al drie keer heb meegemaakt en er nog steeds ben. Ik leef dag per dag. Elke dag is een cadeautje, zeker nu."

Rihanna haalt uit naar Donald Trump

De twee die Donald Trump postte naar aanleiding van de schietpartijen in El Paso en Dayton is bij zangeres Rihanna helemaal in het verkeerde keelgat schoten. Trump had het daarin over "acties van lafheid".

"Ehm... Donald, je hebt het woord terrorisme verkeerd gespeld. Jouw land heeft twee terroristische aanslagen achter elkaar gehad, waarbij bijna 30 mensen om het leven zijn gekomen. Dit kwam vlak na een ander incident, waarbij de dader gewoon legaal een AK-47-geweer in Las Vegas kon kopen, om vervolgens door te rijden naar een food festival. Hier zijn 6 mensen omgekomen, waaronder een baby! Stel je eens een wereld voor waarin het makkelijker is om een AK-47 te krijgen dan een visum. Stel je eens een wereld voor waar een muur gebouwd wordt om de terroristen in Amerika te houden. Mijn gebeden en steunbetuigingen gaan uit naar de families en dierbaren van de overledenen, evenals de gemeenschappen waar zij woonden. Niemand verdient het om zo te sterven, niemand!", aldus een kwade Rihanna op Twitter.

Ondertussen lijkt Rihanna wel al weer beter gezind, want ze werd deze week al feestend gespot in een pak met poederroze veren op het carnaval van haar geboorteplaats Barbados.

Bella Hadid en The Weeknd nog maar eens uit elkaar?

Van een knipperlichtrelatie gesproken! Volgens E!News zijn model Bella Hadid en zanger The Weeknd onlangs voor de derde keer uit elkaar gegaan. Een bron van de showbizzsite meldt dat de twee het te druk hebben met hun carrières. "Ze zijn fysiek en mentaal te ver van elkaar verwijderd. Bella maakt zich op voor haar klussen tijdens Fashion Week en Abel werkt hard aan zijn nieuwe album en zijn aanstaande acteerdebuut."

Bella Hadid en The Weeknd zijn met tussenpauzes samen sinds 2015. Een nieuwe hereniging in de toekomst zou volgens de anonieme insider niet uitgesloten zijn. Wordt vervolgd dus!

"Cara Delevingne stiekem getrouwd met vriendin"

Het Britse model en actrice Cara Delevingne en haar vriendin Ashley Benson (Pretty Little Liars) zijn eerder dit jaar in het grootste geheim getrouwd in Las Vegas. Dat schrijft toch de Britse tabloid The Sun.

De 26-jarige Delevingne en de 29-jarige Amerikaanse actrice zouden volledig in het zwart gekleed in de echt verbonden zijn door een Elvis Presley-imitator in de iconische Little Las Vegas Kapel. Nadien poseerden ze met een roze Cadillac voor trouwfoto's. Het was een kleine, intieme ceremonie. Onder de gasten zouden wel grote namen als Charlize Theron, de Jonas Brothers en Sophie Turner hebben gezeten. De hele bruiloft zou amper 220 euro hebben gekost.

In juli doken er al geruchten op dat de twee zich verloofd hadden toen ze op vakantie in het Franse Saint-Tropez met matchende ringen werden gespot.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top