Movies & Series presenteert: De Smurfen en het Verloren Dorp!

Kids | Vanaf zondag 4 augustus kun je ‘De Smurfen en het Verloren Dorp’ bekijken met de tv-optie Movies & Series van Proximus Pickx!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Zin in een leuke filmmiddag met je kinderen? De Smurfen brengen nostalgie en avontuur in de tv-optie Movies & Series. Ideaal voor een grijze zomerdag, of als afsluiter van een zonnige middag.

In dit leuke animatie-avontuur van de Smurfen vindt Smurfin een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt. Samen met haar beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf gaat zij op een spannende speurtocht door het Verboden Bos, waar wonderlijke wezens wonen. De Smurfen hopen het geheimzinnige Verloren Dorp te bereiken voordat de gemene tovenaar Gargamel het vindt. Op hun reis vol actie en gevaar zetten de Smurfen koers naar de grootste ontdekking in de geschiedenis van de Smurfheid!



De Smurfen en het Verloren Dorp is vanaf 4 augustus gratis te bekijken voor abonnees van de tv-optie Movies & Series van Proximus Pickx.

Nog geen abonnement? Om Movies & Series te kunnen bestellen, moet je eerst een pack met TV kiezen. Movies & Series is inbegrepen in het Tuttimus pack.
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top