Netflix in augustus: deze films en series komen eraan!

Series | Een nieuwe maand, een nieuwe lading films en series op Netflix. Dit zijn de highlights van augustus!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Augustus brengt zon én af en toe een plensbui, maar ook: nieuwe films en series op Netflix.

Patricia Arquette, Angela Bassett en Felicity Huffman voelen zich in Otherhood tekortgedaan door hun zoons. Docuserie The Family richt zijn blik op een geheime religieuze groepering met macht in Washington. De chicas del cable, de dames van GLOW en de mindhunters krijgen er deze maand een nieuw seizoen bij. En de liefhebbers van prachtige fantasy kunnen hun hart ophalen aan de gloednieuwe serie The Dark Crystal: Age of Resistance.

Hieronder, de highlights van deze maand.

Otherhood

We beginnen de lijst met een Netflix Original-film, geschreven en geregisseerd door Cindy Chupack (Sex and the City). De film is gebaseerd op de roman Whatever Makes You Happy van William Sutcliffe, en volgt drie moeders die onaangekondigd een bezoek brengen aan hun zoons in New York.

In de hoofdrollen zie je Patricia Arquette, Angela Bassett en Felicity Huffman. Verder zie je onder meer Jake Hoffman, Sinqua Walls en Jake Lacy.  



Goede vriendinnen Carol (Angela Bassett), Gillian (Patricia Arquette) en Helen (Felicity Huffman) voelen zich als moeders buitenspel gezet en verwaarloosd. Ze besluiten naar New York te gaan om een hechtere band met hun zoons te krijgen, maar komen er tijdens hun reis achter dat hun zoons niet de enigen zijn die hun levens moeten veranderen. Een poging om hun kinderen beter te leren kennen, verandert in een avontuur vol nieuwe ontdekkingen die een heel nieuw licht werpen op hun relatie met hun kinderen, vrienden, echtgenoten en natuurlijk henzelf.

Vanaf 2 augustus op Netflix.

No Good Nick, deel 2

Op zoek naar een serie die je met het gezin kunt bekijken, of die geschikt is voor jeugdige kijkers? Comedyserie No Good Nick is krijgt op 5 augustus een tweede deel en is ideaal voor tv-momentjes tijdens de zomervakantie.

De serie draait rond de dertienjarige Nicole (of kortweg Nick), die infiltreert in het leven van een gezin. Haar bedoeling? Wraak nemen, omdat deze mensen zonder het te weten haar leven geruïneerd hebben. Maar kan ze haar plannen doorzetten als ze de familie leert kennen?

Melissa Joan Hart (Sabrina, the Teenage Witch) en Sean Astin (Stranger Things) spelen de ouders van het getroffen gezin. Daarnaast zie je onder meer Siena Agudong als Nick, Kalama Epstein en Lauren Lindsey Donzis (Liv & Maddie).

Het eerste deel telt twintig afleveringen en is nu al beschikbaar op Netflix, het tweede deel zal streamen vanaf 5 augustus.


Les Chicas del Cable, seizoen 4

Goed nieuws voor liefhebbers van Spaanse series met een stevig vleugje zuiders drama: Las Chicas del Cable krijgt er vanaf 9 augustus een vierde seizoen bij.

De serie neemt je mee naar het Madrid van 1928. De nationale telefoonmaatschappij opent zijn hoofdkwartier in het centrum van Madrid, en honderden jonge vrouwen staan te springen om een job.

We volgen vier meisjes met een verschillende achtergrond, die aan de slag gaan als telefoonmeisje: Lidia (Blanca Suárez), Marga (Nadia de Santiago), Carlota (Ana Fernández) en Ángeles (Maggie Civantos).

In het gebouw in de Gran Vía lopen verschillende verhaallijnen door elkaar, maar intriges zijn er altijd: jaloezie, nijd en verraad vermengen zich met de honger naar succes, vriendschap en liefde.

Fans van de serie wachten vol ongeduld op het vervolg na de spannende finale van het derde seizoen. Nieuwkomers kunnen eerst uitgebreid bingewatchen, tot het vierde seizoen op Netflix verschijnt op 9 augustus.


Sintonia

Sintonia is een gloednieuwe Braziliaanse Netflix Original-dramaserie, die focust op de wereld van muziek, misdaad en religie in de hoofdstad van Brazilië.

Doni, Nando en Rita zijn jeugdvrienden die opgroeiden in dezelfde favela in São Paulo, waar drank, drugs en geweld schering en inslag zijn. Alle drie werden ze beïnvloed door funk, drugshandel en de Evangelische kerk. Hoewel ze elk een ander pad bewandelen, beseffen ze geleidelijk aan dat ze elkaar zullen moeten vertrouwen en helpen om hun dromen te kunnen bereiken.



Het eerste seizoen van Sintonia bevat zes afleveringen en is vanaf 9 augustus beschikbaar op Netflix.

GLOW, seizoen 3

Vanaf 9 augustus krijgen de Gorgeous Ladies of Wrestling er een derde seizoen bij.

GLOW brengt het fictieve, maar op ware gebeurtenissen geïnspireerde verhaal van een team vrouwelijke pro-wrestlers in de jaren 80. Een heerlijke serie! Trefwoorden: drama, worstelende vrouwen, strakke glitterpakjes, body slams en véél haarlak.

Seizoen 3 volgt de ladies van GLOW tot in Las Vegas, waar ze headliners zijn in het Fan-Tan Hotel en Casino. De dames komen er echter al snel achter dat het niet alleen glitter en glamour is in Sin City…



Seizoen 3 telt tien afleveringen en is vanaf 9 augustus beschikbaar op Netflix.

The Family

‘Het gaat niet om geloof, het gaat om macht.’ The Family is een documentaire in de vorm van een miniserie, die op zoek gaat naar de geschiedenis van een geheimzinnige groep conservatieve christenen die een sterke invloed heeft op de Amerikaanse politiek. En die wereldwijde ambities koestert. In vijf intense afleveringen legt The Family de interne werking van de groep bloot.

De hoofdrollen zijn voor James Cromwell, David Rysdahl en Ben Rosenfield.



Vanaf 9 augustus beschikbaar op Netflix.

Mindhunter, seizoen 2

FBI-agenten Holden Ford en Bill Tench krijgen een tweede seizoen en duiken vanaf 16 augustus verder in de geest van misdadigers. Met de hulp van psychologe Wendy Carr passen ze baanbrekende gedragsanalyse toe in de jacht op beruchte seriemoordenaars.

In het tweede seizoen zie je Jonathan Groff, Holt McCallany, Anna Torv, Joe Tuttle, Albert Jones, Stacey Roca, Michael Cerveris, Lauren Glazier en Sierra McClain.



Het tweede seizoen van Mindhunter is vanaf 16 augustus beschikbaar op Netflix.

13 Geboden

Ook op Netflix, vanaf 30 augustus, kwaliteit van Vlaamse bodem: de spannende thrillerreeks 13 Geboden, met Dirk Van Dijck en Marie Vinck in de hoofdrollen.

De VTM-reeks treedt daarmee in de voetsporen van Beau Séjour, Code 37 en Undercover.



De serie volgt het verhaal van een misdadiger die de wereld een geweten wil schoppen en bij elk van zijn gruweldaden teruggrijpt naar de tien geboden. Verder: een rechercheur die net voor zijn pensioen op een zijspoor wordt gezet. En een ambitieuze agente die enthousiast in het vak stapt. Samen openen ze de jacht op de seriedader die ondanks de wreedheid van zijn misdaden steeds populairder lijkt te worden.

13 Geboden is vanaf 30 augustus beschikbaar op Netflix.

The Dark Crystal: Age of Resistance

Eentje voor de liefhebbers van fantasy! The Dark Crystal: Age of Resistance is een Netflix Original-serie, die een prequel vormt op de Jim Henson-film The Dark Crystal uit 1982. 



Als de duisternis valt, gaat de reis van start. In The Dark Crystal: Age of Resistance is de wereld van Thra stervende en de toekomst onzeker. Wanneer drie Gelflings het gruwelijke geheim achter de macht van de Skeksis ontdekken, begint een epische reis om de revolutie te ontketenen en hun wereld te redden.

Vanaf 30 augustus op Netflix.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top