Films en series die binnenkort van Netflix verdwijnen, dus kijk ze nog snel

Series | We zijn het zo gewoon dat onze favoriete series en films op Netflix te zien zijn. Maar om een kwalitatief en uitgebreid aanbod te garanderen, verwijdert de streamingdienst af en toe namen. Van sommige reeksen zul je misschien nog nooit gehoord hebben, maar misschien wil je ze toch nog snel ontdekken. Bij andere zal je het jammer vinden dat je favoriete filmvrienden van het scherm verwijderen. Deze films en series zijn binnenkort niet meer te bekijken, dus plan maar snel een bingemarathon in!

Door MF

Deel dit nieuws

Thor: Ragnarok

Chris Hemsworth is opnieuw Thor in de derde film over de spierbundel met een magische hamer. Om het einde van de wereld te voorkomen, vormt hij een team met andere grote namen als de Hulk (Mark Ruffalo), Loki (Tom Hiddlestone) en Hella (Cate Blanchett). Kijk ‘m zeker nog als je fan bent van Marvel en epische en explosieve films. 

Weekend Aristocrats

In de realityreeks 'Weekend Aristocrats' volgen we rijke barons, eigenaars van landhuizen en leden van de adel. Ze bezitten de mooiste landhuizen en kastelen van Engeland. ‘Gewone’ burgers kunnen er een nachtje overnachten of een speciale gelegenheid, zoals een huwelijk of jubileum, vieren. De Britse aristocraten stellen hun huizen open, want tja, de gas- en waterrekening moet ook betaald worden. Nog tot 18/8/2019 op Netflix. 

Cars 3

Omdat Disney zelf wil beginnen inzetten op een eigen videokanaal, zullen geleidelijk aan heel wat Disneyfilms verdwijnen van Netflix. Onder andere 'Cars 3' en de 'BFG' (GVR). Een groot verlies voor de animatieliefhebbers en ouders die hun kinderen af en toe eens voor het scherm neerplanten. 

Strippers

Altijd al willen weten hoe het er achter de schermen van een stripclub aan toe gaat? Dan is nu je kans om alles te weten komen. 'Strippers' is een documentaire die het leven van 3 Schotse dansende dames volgt, zowel op professioneel als op privévlak. Niet voor kleine ogen, maar wel de moeite om de andere kant van de sector te ontdekken. Tot 17/8/’19 op Netflix. 

Legion

Deze apocalyptische horrorfilm is iets aparts, maar is een aanrader voor de liefhebbers. Het verhaal gaat over de aartsengel Michael. Mensen beginnen elkaar aan te vallen, omdat God zogezegd zijn geloof in de mens heeft verloren. Michael daarentegen gelooft nog in het goede en probeert te overleven in de moordlustige wereld, samen met Audrey en haar ongeboren baby, die het mensenras moet redden. Eind augustus verdwijnt deze fim van het Netflix-scherm. 

The Da Vinci Code

In de film naar het gelijknamige boek van Dan Brown speelt Tom Hanks de rol van Robert Langdon. Robert, een Amerikaanse historicus en specialist in het ontcijferen van cryptische codes, moet een mysterieuze moord in het Louvre oplossen. Maar als blijkt dat een hele geheime religie aan het slachtoffer verbonden is, moet Langdon opletten hoe diep hij graaft. Tot eind augustus te bekijken op Netflix. 

World War II in Colour

Deze documentaire over de Tweede Wereldoorlog gebruikt originele beelden die dankzij moderne technieken ingekleurd werden. De 13 episodes tonen het verhaal van de eerste Japanse aanval op de USS Panay, een Amerikaans gevechtsschip, en van de opleiding van het Duitse leger door Hitler tot de atoombom op Hiroshima. Een documentaire die iedereen ooit in zijn leven eens zou moeten zien, zodat de gruwelijkheden nooit worden vergeten. Nog tot eind augustus op Netflix. 

Zombieland

Jessie Eisenberg, Emma Stone en Woody Harrelson spelen drie overlevers na een zombie-apocalyps. Zij die nog leven, hebben geleerd om niet gehecht te raken aan elkaar, omdat ze toch elk moment kunnen sterven. Daarom neemt iedereen de naam van zijn stad aan. Student Columbus (Eisenberg) reist mee met Tallahassee (Harrrelson), een zombiedoder die hij onderweg ontmoet. Ze komen nog twee overlevers tegen, Little Rock en Wichita, twee zussen die hen eerst beroven, maar die later deel worden van hun groepje. Nog tot eind augustus op Netflix. 

Friends

Toegegeven, dit is de serie waar we zelf het hardst om treuren. Friends is de hilarische sitcom uit de jaren ’90 waarin we zes vrienden uit New York City volgen. Chandler, Joey, Ross, Phoebe, Rachel en Monica zullen rond 2020 van het Amerikaanse scherm verdwijnen, en iets later bij ons, omdat Warner Brothers zijn eigen streamingdienst zal opstarten. Nog even tijd om te bingewatchen dus, maar vergeet niet dat er tien seizoenen zijn! 

Gossip Girl

Ook streamingdienst HBO is bezig zijn eigen videoplatform uit te bouwen. En laat 'Gossip Girl' daar nu net onderdeel van uitmaken. In Amerika zijn de rijkeluiskindjes van the Upper East Side niet meer te bekijken vanaf oktober 2019. Bij ons zullen Dan & Serena, Chuck & Blair en Nate & Jenny waarschijnlijk iets later van Netflix verdwijnen. De moeite om de zes seizoenen nog eens te bingewatchen en op de hoogte te blijven van de roddels in New York.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top