Hi-la-risch: de beste komediefilms om te kijken met het hele gezin

Kids | Lachen, gieren, brullen en stiekem gniffelen om de ‘volwassen’ mopjes die de kleinsten nog niet helemaal begrijpen. Wat is er leuker dan met het hele gezin naar een komediefilm kijken? Plan wat quality time in en kijk gezellig samen naar de grappigste (kinder)films. We geven onze suggesties: huilen van het lachen verzekerd!

Door MF

Deel dit nieuws

Urbanus: de Vuilnisheld

Urbain of Urbanus mag dan al even meegaan in de Belgische komediewereld, zijn moppen en sketchen worden we nooit beu! En ook zijn tekenfiguurtje maakt het één en ander mee. In de animatiefilm wordt het stadje van Urbanus overspoeld door afval. En Urbanus zou Urbanus niet zijn als hij daar niet op de meest absurde manier mee zou omgaan.

Bekijk deze film nog tot 29/10/2019 via TV On Demand van Proximus. 

De LEGO Film 2 / The LEGO Movie 2: The Second Part

De tijd dat kinderen hun eigen verhaal moesten bedenken met LEGO-blokjes is voorbij. De blokjesfiguren komen helemaal tot leven in de LEGO Movie. Hoofdpersonage Emmet is een heel positieve jongen, ook al is de LEGO-stad overgenomen door robots. Maar wanneer zijn beste vriendin Lucy wordt ontvoerd door buitenaardse LEGO-wezens, raapt hij al zijn moed bij elkaar. Hij bouwt zijn eigen ruimteschip – uiteraard met blokjes – en komt op zijn reis heel wat grappige figuurtjes tegen.

Deze film is te bekijken via TV On Demand van Proximus tot 20/12/2019. 

De Collega's 2.0

Tijd voor nostalgie voor de mama’s en papa’s, want de collega’s zijn terug. De serie over het reilen en zeilen – of liever niksen – van enkele ambtenaren werd in een nieuw jasje gestoken door Jan Verheyen. De film volgt de collega’s van de volgende generatie, die een nieuwe baas krijgen en plots hard moeten werken. En daarnaast moeten ze ook nog eens samen op teambuilding. Maar dat loopt uiteraard niet zoals verwacht. De film zit bomvol Vlaamse acteurs en actrices – van Mathias Vergels (Lowie uit Thuis), Tatyana Beloy, Steph Goossens en Ben Segers tot Eva van der Gucht.

Bekijk ‘m tot 12/10/2019 via TV On Demand van Proximus Pickx. 

Huisdiergeheimen / The Secret Life Of Pets

Wat zouden onze dierbare viervoeters doen wanneer de baasjes van huis zijn? Je ziet het allemaal in deze film. De pluizige honden, katten, vogels en konijnen hebben elk hun eigen routine. De ene eet de hele koelkast leeg, de andere luistert naar metalmuziek of doet aan sport in zijn kooi.

Ontdek het luizenleven van deze beestjes via TV On Demand van Proximus Pickx, nog tot 10/04/2020.

Meer lachen? 'Huisdiergeheimen 2' is tijdens de zomervakantie ook te zien in de cinema. 

Stan & Ollie

Je kent ze wel, Stan & Ollie, oftewel Laurel & Hardy, of nog beter gekend bij ons als den Dikken en den Dunnen. De biografische film over het komische duo vertelt hun verhaal. Hoe ze achter de schermen samenwerkten, maar soms ook hun meningsverschillen hadden. Hoe ze omgingen met de faam en tegelijk nog steeds elkaars beste maatjes bleven.

Je kan lachen met enkele van hun bekendste sketches en met nieuwe grappen en grollen in de film die nog tot 8/12/2019 te zien is via TV On Demand op Proximus Pickx. 

Toy Story 3

Hoe zou het nog zijn met de vrienden Buzz Lightyear, Woody en Mr. Potato Head? Nu Andy volwassen is, wordt er niet meer met het speelgoed gespeeld en krijgt het een nieuwe bestemming. In de kinderopvang ontmoeten ze ander levend speelgoed, maar ze worden er niet zo goed behandeld als thuis. Dus begint het avontuur!

Bekijk de derde Toy Story-film nog tot 3/10/19 via TV On Demand op Proximus Pickx en bekijk daarna al meteen het vervolg, want 'Toy Story 4' is deze zomer in de cinema. 

Mr. Popper's Penguins

Een avond op de bank met de kinderen en… Jim Carrey. Lachen en plezier verzekerd. Tom Popper (Carrey) krijgt een speciaal pakketje toegestuurd en is plots de eigenaar van zes schattige pinguïns. Ze maken zijn leven er niet gemakkelijker op, maar meneer Popper past zich aan. Hij verandert zelfs zijn huis in een sneeuwlandschap en zijn kinderen zijn gek op de beestjes!

Bekijk de komische film met de lieflijke dieren via TV On Demand van Proximus Pickx tot 3/12/2019, in de Nederlandse of in de originele versie.  

Hoe Tem Je Een Draak 3 / How To Train Your Dragon 3

Het verhaal van Tandloos en de Viking Hikkert gaat verder. De beste vrienden nemen het op tegen een slechte Viking die Tandloos wil stelen voor zijn collectie. Maar dat laten onze helden natuurlijk niet gebeuren. Ze maken plannen om hem te verslaan en een nieuwe verborgen plek te vinden, waar ze veilig samen kunnen leven.

Bekijk de heroïsche film vol avontuur via TV On Demand op Proximus Pickx tot 6/10/19.

Graag de eerste twee films nog eens bekijken? Die zijn ook beschikbaar, plan dus alvast een heuse drakenmarathon met je kinderen! 

Minions

Ze spreken dan wel niet hetzelfde taaltje als wij, toch kan je schaterlachen met de gele wezentjes. De Minions zijn grappig, dom, lief, aanhankelijk, klungelig en een tikkeltje stout. En het beste van al? Er zijn er honderden van én ze hebben hun eigen film. In de Minionsfilm gaan drie dappere geeltjes op zoek naar een nieuwe meester. En iedereen die hun pad kruist, zal wel een tikkeltje van de Minions moeten houden.

Lach mee en bekijk de film via TV On Demand van Proximus Pickx, nog tot 18/06/2020. 

Dumbo (2019)

De circusolifant met de gigantische oren is terug en realistischer dan ooit! Net als in de tekenfilm vliegt de kleine Dumbo over je scherm, maar nu in de live action-versie van de film. De kinderen van de circusdirecteur ontfermen zich over het olifantje en moedigen zijn unieke talent aan. Samen kunnen ze elk avontuur aan, klein of groot.

Bekijk de nieuwe nostalgische film vanaf 2/8/2019 tot 03/11/19 via TV On Demand van Proximus Pickx. En euh, hou je zakdoeken al maar klaar!  

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top