The Leftovers, seizoen 2: vanaf 21 juli in Movies & Series!

Series | Wat als twee procent van de wereldbevolking plots verdwijnt? Sciencefiction, horror en Justin Theroux. Het tweede seizoen van 'The Leftovers' is vanaf 21 juli te bekijken met de tv-optie Movies & Series van Proximus Pickx!

Door Pickx

Deel dit nieuws

‘The Leftovers’ is een sciencefiction-horrorserie uit de stal van HBO, gebaseerd op het gelijknamige boek van Tom Perrotta. Het verhaal werd bewerkt tot een tv-serie door Damon Lindehof, het brein achter ‘Lost’.

Mysterieuze verdwijningen

Het uitgangspunt: de mysterieuze verdwijning, op klaarlichte dag, van twee procent van de wereldbevolking. Een onverklaarbaar drama: kinderstoeltjes in de auto die plots leeg zijn, wagens die botsen omdat chauffeurs plots in het niets zijn opgegaan. Het is 14 oktober 2011, de dag van de ‘Sudden Departure’.

De hamvraag: hoe reageren de overblijvers op dit plotse en onverklaarbare verlies? De eerste aflevering pikt het verhaal op drie jaar na die noodlottige dag in oktober. In een klein voorstadje van New York probeert politiecommissaris Kevin Garvey (Justin Theroux), vader van twee kinderen, de draad weer op te pakken en zijn leven in de gemeenschap zo normaal mogelijk te houden. Maar de wereld om hem heen wordt steeds vreemder en de mensen zijn ondergedompeld in rouw en onzekerheid. Sommige mensen zoeken fanatiek naar antwoorden, anderen proberen gewoon te overleven. Nog anderen vluchten weg in een sekte of gedragen zich roekeloos en agressief.

Miracle

Het tweede seizoen vindt vier jaar na de sudden departure plaats, en schakelt over naar een nieuwe locatie: Jarden, Texas. Een dorpje dat ook bekendstaat als ‘Miracle’, want niemand, maar dan ook niemand in dit dorpje werd geraakt door de mysterieuze verdwijningen.

Schitterende beelden, schitterende muziek en schitterend acteerwerk! In de cast zie je naast Justin Theroux onder meer Amy Brenneman, Carrie Coon, Christopher Eccleston, Liv Tyler en Ann Dowd.

Bekijk het tweede seizoen van The Leftovers vanaf 21 juli met Movies & Series van Proximus Pickx!

Om Movies & Series te kunnen bestellen, moet je eerst een pack met TV kiezen. Movies & Series is inbegrepen in het Tuttimus pack.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top