Paddington, een beregoeie film voor groot en klein!

Kids | Zin in een leuke film waarvan je met het hele gezin kunt genieten? De charme én de humor van Paddington zijn een feest voor jong en oud. Deze film is gratis beschikbaar voor de Family-abonnees van Proximus Pickx.

Door Pickx

Deel dit nieuws

We volgen de fratsen en avonturen van een jonge Peruaanse beer, die een passie heeft voor alles wat Brits is. Hij trekt naar Londen om een nieuw leven te beginnen, maar belandt eenzaam en verloren op Paddington Station. Daar begint hij te beseffen dat het stadsleven toch heel anders is dan hij gedacht had. Tot hij wordt opgemerkt door de vriendelijke familie Brown … Wanneer de Browns het label om zijn nek lezen (‘Pas alstublieft op deze beer, dank u’), besluiten ze hem in huis te nemen.



Een hartverwarmende en grappige familiefilm, perfect voor een filmmiddag met je kroost!

‘Paddington’ is een film van regisseur Paul King met Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Nicole Kidman, Jim Broadbent, Julie Walters en Ben Whishaw. In de Vlaamse versie leent Bent Van Looy zijn stem aan Paddington.

‘Paddington’ is nu gratis beschikbaar voor abonnees van de tv-optie Family van Proximus Pickx! Ideaal voor een filmmiddag in de vakantie!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top