Rocha wil vertrek forceren en stuurt z'n kat naar Lommelse oefenstage

Sport | Lommel SK vertoeft dezer dagen in het Nederlandse Oisterwijk waar het via een intensieve stage de laatste hand legt aan de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Maar één plekje bleef opvallend leeg op de bus.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Topschutter Leonardo Miramar Rocha heeft besloten om niet mee te reizen met zijn ploegmaats. De Portugese aanvaller hoopt nog steeds op een transfer en is ervan overtuigd dat hij deze week nog elders een contract kan ondertekenen, aldus 'Het Belang van Limburg'. Bij de club zijn ze alvast not amused.

Toch zal Lommel weinig kunnen doen aan het nakende vertrek van haar goudhaantje. Rocha heeft een clausule in zijn contract staan waardoor hij - tegen de juiste som - mag vertrekken bij Lommel. De vraag is echter wie die som op tafel zal leggen. Rocha werd de voorbije maanden aan zowat elke JPL-club gelinkt, maar echt concreet werd die interesse nooit.

In Lommel ligt er trouwens ook een verbeterd contract op tafel voor Rocha, maar daar bedankte de spits (voorlopig) voor. Desalniettemin ligt de spits nog tot 2020 onder contract in het Soevereinstadion.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top