‘The Upside’ is de Amerikaanse remake van het Franse ‘Intouchables’, met Kevin Hart en Bryan Cranston. Te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Zin in een leuke komedie? ‘The Upside’ vertelt het hartverwarmende verhaal van miljonair Philip Lacasse (Bryan Cranston), die in hartje Manhattan woont. Hij heeft er een kast van een huis, maar is vastgekluisterd aan een rolstoel. Dell (Kevin Hart) heeft het financieel minder en verdient het geld dat hij heeft met en een uitkering en duistere zaakjes. Wanneer de uitkeringsinstantie hem verplicht om te solliciteren, krijgt Dell onverwacht een echte baan als persoonlijke verzorger van Philip. Met zijn tomeloze energie zet Dell als snel de wereld van Philip op zijn kop en er ontstaat een onwaarschijnlijke vriendschap tussen de twee.

'The Upside' is een hartverwarmende, leuke film van Neil Burger met Kevin Hart, Bryan Cranston, Nicole Kidman en Aja Naomi King. Bekijk hier een making-of en laat de regisseur, Bryan Cranston en Kevin Hart je vertellen waarom ze deze film zo graag wilden maken én waarom jij hem niet mag missen.
 
‘The Upside’ is tot 31 juli 2019 te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.
 
Hoe een film huren uit onze Op aanvraag-catalogus?