Showbizznieuws heet van de naald

Films | Met welke strapatsen trokken BV's en Hollywoodberoemdheden de afgelopen dagen de aandacht? Je leest er hier alles over!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Nasrien Cnops, ex-presentatrice van radiozender MNM en nu aan de slag bij NRJ, heeft af te rekenen met een stalker. Volgens de jongedame valt de anonieme beller haar tot 30 keer per dag lastig. Ze vraagt haar volgers om hulp op Instagram. ‘Iemand een idee hoe ik anonieme bellers kan blokkeren. Dat is echt telefoonstalking. Gemiddeld 30 oproepen per dag. Om gek van te worden. De firma dankt u!’ schreef ze. Nasrien deed aangifte bij de politie, maar vooralsnog stopt het gestalk niet.

Jeroen Perceval regisseert films

Acteur Jeroen Perceval, bij het Vlaamse tv-publiek bekend om zijn rollen in tal van fictiereeksen, gaat een langspeelfilm regisseren. De prent vertelt het verhaal van een piepjonge drugsdealer in Antwerpen. De kersverse filmregisseur is nog op zoek naar 'onbekende acteurs met lef', zo staat te lezen in Het Laatste Nieuws. Als acteur scoorde Perceval de voorbije jaren rollen in succesvolle series als Over Water, 13 Geboden, De Dag en Tabula Rasa.

VIER kreeg boete voor aflevering Gent West

De Vlaamse Regulator voor de Media heeft VIER een boete van 5 000 euro opgelegd. Die komt er nadat de zender enkele afleveringen van de fictiereeks Gent West uitzond met veel geweld, seks en drugs, zonder een waarschuwing of ‘toegangsbeperking’ voor minderjarigen. Bij SBS geven ze toe dat het misliep door een menselijke fout, en dat de +16-vermelding niet getoond werd. In de toekomst zou dat via een geautomatiseerd proces gebeuren.

Ontvluchten Eva Mendes en Ryan Gosling weldra Hollywood?

Eva Mendes en Ryan Gosling zouden heel het Hollywoodgedoe volgens insiders grondig beu zijn. Naar verluidt overweegt het koppel het acteerwereldje vaarwel te zeggen, en te verhuizen naar Canada. Daar zouden hun dochters in een rustiger omgeving kunnen opgroeien. Men fluistert zelfs dat de twee al op zoek zijn naar een woonst aan het Ontariomeer. Huffington Post pakte uit met het nieuws. Vooral Eva zou zich niet meer thuis voelen in de spotlights. Gosling groeide trouwens op in Canada.
 

Vlaanderen kan Friends blijven bekijken

Dikke paniek bij de fans van Friends nu Netflix heeft aangekondigd dat hun favoriete serie van de Amerikaanse versie van het platform verdwijnt. ‘Het spijt ons zeer, maar Friends verhuist volgend jaar naar de nieuwe streamingdienst van Warner’, meldde men, waarna het ongenoegen lostbarstte op Twitter. Voor Vlaamse kijkers is er echter geruststellend nieuws: hier blijft de serie voorlopig gewoon beschikbaar.

Guga Baúl brengt album uit

Guga Baúl blikt een eigen album in. Dat komt dit najaar uit en gaat Ongehoord heten. Op de plaat staan zelfgeschreven nummers, die worden ingezongen door bekende artiesten. Onder meer Clouseau, Bart Peeters, De Kreuners en Raymond Van het Groenewoud werkten zijn te horen op het debuut van de acteur. Aan de release van de plaat, die door Jean Blaute werd geproduceerd, hangt een theatertournee vast.
 

Wat doe je nou, Josje?

Ook Josje Huisman heeft nieuwe muziek uit. Wat Doe Je Nou is de opvolger van Laat Ze Maar, een nummer dat drie maanden geleden verscheen. De song brak echter geen potten, net als haar debuut Gasolina.

Julio Iglesias krijgt er een zoon bij

Een Spaanse rechtbank oordeelde afgelopen woensdag dat Julio Iglesias, die ondertussen 75 is, de biologische vader is van een Spaanse man van 43. De moeder van die man heeft altijd beweerd dat hij negen maanden na een korte relatie die ze met Julio had, werd geboren, en de rechtbank volgt die stelling nu. In 1999 ging de bal al eens aan het rollen, maar de zanger weigerde pertinent aan een DNA-test mee te werken. Hij heeft al acht erkende kinderen, onder wie Enrique, die in z’n voetsporen trad als zanger.

Mensen die foto's namen van Meghan Markle tijdens Wimbledon op de vingers getikt

Niet alle Britten zijn te spreken over Meghan Markle: eerst ontstond er commotie omdat de doop van kleine Archie fel werd afgeschermd, terwijl critici opperen dat het volk wel mag betalen, en nu leidde ook de aanwezigheid van Meghan op het tennistoernooi van Wimbledon tot ergernis. De toeschouwers mochten namelijk geen foto’s nemen om privacyredenen, terwijl cameramensen van televisiezenders en perslui wel gretig op haar inzoomden. ‘Bewakers komen mij op de vingers tikken, terwijl wel tweehonderd fotografen Meghan op beeld zetten’, kloeg iemand.
 
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top