Lekker chillen met hilarische komedie Murder Mystery op Netflix

Films | Wie zin heeft in een chill avondje thuis kan sinds 14 juni Jennifer Aniston en Adam Sandler aan het werk zien in de hilarische Netflix Original-comedy 'Murder Mystery'. Heel hoogstaande cinema is het misschien niet, maar de film brak tijdens het openingsweekend alle kijkcijferrecords en werd dan ook verkozen tot de beste nieuwkomer van de afgelopen maand.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De nieuwe Netflixfilm 'Murder Mystery' met het hilarische duo Jennifer Aniston en Adam Sandler beleefde het grootse openingsweekend ooit in de geschiedenis van Netflix. Op drie dagen tijd werd de film door maar liefst 31 miljoen Netflixgebruikers bekeken. Het streamingbedrijf verwacht dat de komedie goed op weg is om het record van Sandra Bullocks kaskraker 'Bird Box' te breken. Die prent werd in december 2018 door 45 miljoen abonnees opgevraagd in 7 dagen tijd.

Hilarisch moordonderzoek

'Murder Mystery' vertelt het verhaal van een politieagent uit New York die met zijn vrouw, die kapster is, naar Europa trekt om hun huwelijk nieuw leven in te blazen. Daar komen ze op een boot in een bizarre situatie terecht en worden ze beschuldigd van de dood van een excentrieke miljardair. Ze proberen de moord op de zakenman op te lossen, maar dat verloopt natuurlijk niet helemaal van een leien dakje. Hilariteit alom!

Overeenkomst met Adam Sandler

Murder Mystery is een Netflix Original-film van Kyle Newacheck, met Adam Sandler en Jennifer Aniston in de hoofdrollen. Daarnaast zie je ook o.a. Luke Evans, Terence Stamp, Gemma Arterton, Luis Gerardo Mendez en Dany Boon aan het werk.

De film kadert in een overeenkomst die acteur Adam Sandler sloot met Netflix. In 2013 tekende hij een contract voor vier films waaruit onder meer 'The Do-Over' en 'The Ridiculous 6' voortkwamen. Twee jaar geleden kwam hij met de steamingdienst overeen om nog eens evenveel films te produceren. Zo maakte hij naast 'Murder Mystery' ook nog de komedie 'The Week Of'.

'Murder Mystery' is sinds 14 juni te bekijken op Netflix.

Kies nu voor Netflix als tv-bonus in je Tuttimus of Familus pack van Proximus TV!

Lees ook:
Zomervibes op Netflix: deze films en series komen eraan in juli!

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top