De favoriete Youtubers van je kinderen in films en/of series

Kids | Youtubers zijn de nieuwe acteurs en actrices. Ze worden steeds populairder bij jong en oud. Dankzij hun succes worden ze dan ook steeds vaker gevraagd om een rol op zich te nemen in een echte film of serie. Vaak spelen Youtubers een rolletje op hun kanaal, acteertalent hebben ze dus zeker. We lijsten de Youtubers op die momenteel helemaal ‘in’ zijn én enkele mooie rollen binnenhaalden.

Door MF

Deel dit nieuws

Liza Koshy

De jonge Amerikaanse met Indiase roots begon haar carrière op Vine en groeide uit tot een enorm YouTube-succes. Ze heeft meer dan 16 miljoen volgers op haar kanaal waar ze komische video’s en vlogs post. Ze interviewde onder andere Barack Obama en haalt vaak serieuze topics aan, waardoor ze als een enorm goede invloed op tieners wordt beschouwd. Sinds 2016 gaat haar acteercarrière ook hard. Ze acteerde in 'Boo! A Madea Halloween' en 'FML'. Liza sprak ook een stem in voor de animatiefilm 'Crow: The Legend', naast zanger John Legend.

Colleen Ballinger

Colleen Ballinger is op YouTube beter bekend als haar alter ego Miranda Sings, een gestoord maar hilarisch personage. Haar persoonlijk kanaal heeft 8,5 miljoen volgers, haar karakter heeft er meer dan 10 miljoen. Met Miranda Sings kreeg ze in 2016 een eigen reeks genaamd 'Haters Back Off' en de comedy special 'Miranda Sings Live' op Netflix. Ze maakte ook heel wat verschijningen als zichzelf/Miranda in 'Victorious', 'Ralph Breaks the Internet' en de YouTube-serie 'Escape the Night'. 

Anna Akana

Akana is een actrice, muzikante en schrijfster en heeft meer dan 2 miljoen volgers op YouTube. Op haar kanaal post ze grappige video’s, maar ook zelf geregisseerde documentaires. In 2011 kreeg ze haar eerste rol in de serie 'Awkward' en speelde ze mee in de muziekvideo van 'Last Friday Night' van Katy Perry. In 2015 mocht ze een rol spelen naast Paul Rudd en Evangeline Lilly in 'Ant-Man'. Tegenwoordig is ze regelmatig te zien in de serie 'Corporate' op Comedy Central. 

Nash Grier

Nash Grier werd bekend dankzij grappige filmpjes op het platform Vine, dat ondertussen niet meer bestaat. Hij vergaarde meer dan 4,5 miljoen volgers op YouTube en post zijn dagelijks leven op YouTube. Het is geen geheim dat hij het wil maken in de acteerwereld. Hij kreeg al rollen toegekend in 'The Outfield', 'The Deleted' en 'You Get me', een film op en van Netflix, waar hij naast Bella Thorne en mede-Youtuber Anna Akana acteert. 

Kian Lawley

Youtuber Lawley haalt pranks uit op zijn kanaal en deelt er zijn leven met 6,5 miljoen volgers. In 2015 zette hij zijn YouTube-carrière even op pauze om mee te spelen in de horrorfilm 'The Chosen'. In datzelfde jaar won hij een Teen Choice Award voor beste Youtuber. Hij speelde ook nog in 'Shovel Buddies' naast Bella Thorne en greep een grote rol in de film 'Before I Fall', een dramafilm over een tiener die een dramatisch incident steeds opnieuw beleeft.  

Troye Sivan

De jonge Australische zanger werd bekend op YouTube door te vloggen en te zingen op zijn kanaal – dat ondertussen meer dan 7 miljoen abonnees heeft. Hij nam al verschillende albums op. In 2007 combineerde hij zijn passie voor muziek en acteren en speelde hij mee in de musical 'Oliver!'. Sindsdien ging zijn acteercarrière als een lopend vuurtje en speelde hij mee in onder andere 'X-Men Origins: Wolverin', 'Spud' en 'Waiting for Godot'. 

Lily Singh

Lily Singh, of IISuperwomanII op YouTube, is een vrouw met heel wat talenten. Ze vlogt, maakt video’s op haar kanaal (met 14 miljoen abonnees), bracht een boek uit en zingt. Een van haar eigen nummers werd zelfs gebruikt in de Bollywoodfilm 'Gulaab Gang'. Lily haalde zelf ook enkele films binnen. Ze leende haar stem aan twee figuren in de animatiefilm 'Ice Age: Collision Course' en speelde mee in de film 'Bad Moms' en in 'Fahrenheit 451'. 

Joe Sugg en Caspar Lee

Deze twee Youtubers delen hun leven online op hun eigen kanalen met respectievelijk 14 en 7,5 miljoen volgers. Ze zijn online en offline niet alleen beste vrienden, maar ook businesspartners en ze doen heel wat samen, waaronder hun eigen film maken en regisseren. In 2015 kwam hun reisdocumentaire 'Joe and Casper Hit the Road' uit. Maar ze houden er ook van om een grappig stemmetje in te spreken, zoals in 'The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water' en de rollen op zich te nemen van twee bevers in 'Wonder Park'. 

Lucas Cruikshank

Lucas is de bedenker van Fred, een fictief personage op YouTube dat wereldberoemd werd in 2009. Die populariteit leidde tot drie eigen films met Fred/Lucas in de hoofdrol. De Youtuber met 3 miljoen abonnees speelde ook mee in verschillende kinderseries als 'iCarly', 'Hannah Montana', 'Supah Ninjas' en 'Big Time Rush' en kreeg de hoofdrol in 'Marvin Marvin', een serie op Nickelodeon die helaas flopte. 

Jimmy Tatro

Jimmy Tatro heeft meer dan 3 miljoen volgers op YouTube dankzij de grappige sketches die hij post. Hij kreeg al enkele rolletjes in films, zoals 'Grown Ups 2' met Adam Sandler en '22 Jump Street' met Jonah Hill en Channing Tatum. In 2018 probeerde hij iets nieuws uit en leende hij zijn stem aan het personage Throp in de animatiefilm 'Smallfoot'. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top