Beerschot huurt Seigers van KRC Genk; Cools en De Smet op proef

Sport | Zoals verwacht heeft Beerschot Wilrijk de komst van Rubin Seigers geofficialiseerd. De centrumverdediger wordt voor een jaartje gehuurd van KRC Genk. Kobe Cools en Jarno De Smet trainen momenteel ook mee bij de Mannekes. Zij moeten zich bewijzen tijdens een testperiode.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Met Seigers haalt Beerschot een jonge, maar stevige (1m87) centrumverdediger naar het Kiel. De 21-jarige Limburger ondertekende recent nog een contractverlenging bij de landskampioen en mag nu dus ervaring gaan opdoen bij Beerschot. Seigers stond ook in de belangstelling van enkele andere clubs maar de goede ervaringen van Vanzeir en Van Camp zullen de verdediger ongetwijfeld mee overtuigd hebben om voor het Kiel te kiezen.

Seigers mag zich op training meteen meten met Kobe Cools (21 jaar) en Jarno De Smet (20 jaar). Het duo hoopt via een proefperiode een contract te versieren bij Beerschot. Cools (Anderlecht) speelde vorig jaar op uitleenbasis bij RWDM én was eerder al op proef bij Lommel terwijl De Smet (KV Kortrijk) ook een verleden heeft bij de Limburgers. Cools is (net als Seigers) een centrumverdediger; De Smet is een doelman.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top