Alle wedstrijden van de International Champions Cup live op Proximus Sports en Eleven Sports

Sport | De International Champions Cup schiet vanaf 16 juli voor de zevende keer uit de startblokken. In hun voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen nemen heel wat topclubs het tegen elkaar op in dit prestigieuze toernooi.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Van 16 juli tot en met 11 augustus werken de topclubs 18 wedstrijden tegen elkaar af in speelsteden in Noord-Amerika, Europa en Azië. Alle deelnemende clubs spelen in totaal drie wedstrijden. De club met het hoogste puntenaantal aan het einde van het toernooi, wint de trofee. Wedstrijden die in een gelijkspel eindigen, worden beslist met strafschoppen. De winnaar ontvangt in dat geval twee punten en de verliezer één.

De deelnemende clubs

Op de deelnemerslijst dit jaar geen kleppers als Chelsea, Liverpool, Manchester City, Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund en Barcelona. Wel kan je genieten van onder meer Real Madrid, Altlético Madrid, Tottenham Hotspur, Manchester United, Arsenal, Fiorentina, Juventus, AC Milan, Internazionale, Bayern München, Benfica en Chivas Guadalajara.

De Madrileense derby tussen Real en Atlético wordt afgewerkt op 26 juli in New York. Andere duels om naar uit te kijken zijn Bayern München - AC Milan, Tottenham - Manchester United en Juventus - Internazionale. Er worden naast New York wedstrijden gespeeld in Los Angeles, Landover, Chicago, Charlotte, Santa Clara, Houston, Arlington, Kansas City en Foxborough. Cardiff, Londen, Stockholm, Singapore en Shanghai.

De wedstrijden zijn live op tv te bekijken via Eleven Sports en Proximus Sports!

Volledige kalender en resultaten hier beschikbaar

Speelschema:

17/7   Fiorentina - Chivas Guadalajara
18/7   Arsenal - Bayern München
20/7   Manchester United - Inter Milan
20/7   Benfica - Chivas Guadalajara
21/7   Arsenal - Fiorentina 
21/7   Bayern München - Real Madrid
21/7   Juventus - Tottenham Hotspur
24/7   Real Madrid - Arsenal 
24/7   Bayern München - AC Milan
24/7   Chivas Guadalajara - Atlético Madrid 
24/7   Juventus - Inter
25/7   Fiorentina - Benfica
25/7   Tottenham - Manchester United
27/7   Real Madrid - Atlético Madrid
28/7   AC Milan - Benfica
3/8     Manchester United - AC Milan (Proximus Sports)
4/8     Tottenham Hotspur - Inter (Proximus Sports)
10/8    Atlético Madrid - Juventus (Proximus Sports)
 
De wedstrijden zijn live te volgen op Eleven Sports en via de kanalen van Proximus Sports op tv of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app.

Eleven Sports maakt deel uit van het All Sports aanbod van Proximus. Ontdek hier meer over het All Sports aanbod van Proximus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top