De week in showbizzland

Films | Christoff zoekt inspiratie voor nieuwe songs op zomerkamp, Annelien Coorevits en Olivier Deschacht zijn uit elkaar, ex-winnaar van De Mol Pieter is niet langer priester en Romanie Schotte is getrouwd met Stefan Talpe. Benieuwd naar wat er gebeurde in het universum der BV's en Hollywoodberoemdheden? Je leest het hier!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Christoff ging drie dagen op schrijfkamp. De sympathieke zanger sloot zich van de buitenwereld af om samen met ongeveer dertig topproducers nieuwe muziek te bedenken. 
 
‘Het is voor mij allemaal nieuw, maar ik vind het spannend om zelf zo betrokken te zijn en mijn ideeën te kunnen delen met deze mensen. Het voelt aan als een nieuwe start, en ik heb er enorm veel zin in. Ik heb het gevoel dat we terug naar huis gaan met enkele hits’, zo citeert Het Laatste Nieuws hem.

Romanie Schotte getrouwd met Stefan Talpe

Romanie Schotte liet zich afgelopen zaterdag in de echt verbinden met Stefan Talpe. Stefan is de broer van acteur Louis Talpe. Ze kondigde het huwelijk aan met een foto op Instagram: ‘Vandaag trouw ik met mijn beste vriend, degene waarmee ik lach, voor leef, mee droom en die ik liefheb’ stond er te lezen, maar dan in het Engels. Er werd getrouwd voor de wet, maar of er ook een huwelijksfeest plaatsvond is niet geweten.

Niels Destadsbader even buiten strijd met rugproblemen

Niels Destadsbader krijgt veel beterschapswensen sinds hij bekendmaakte dat hij met rugproblemen kampt en dus even niet aanwezig kan zijn bij de audities van Belgium's Got Talent, die afgelopen maandag begonnen. Destadsbader zat normaal gezien in de jury. 'Een paar weken platte rust is, voor iemand die nauwelijks kan stilzitten, om zot van te worden', liet hij weten via Facebook. Meer dan
1000 mensen wensten hem totnogtoe een spoedig herstel via de populairste sociale netwerksite, en op Instagram krijgt hij ook al schouderklopjes, onder meer van bekende namen als Leen Dendievel en An Swartenbroekx: ‘Beterschap broerke!’, typte die laatste neer. Niels zal bij Belgium’s Got Talent vervangen worden door Jens Dendoncker.

'Filip heeft een oneerlijk proces gekregen'

Alizeé Poulicek is er zeker van dat haar vriend Filip onschuldig is. De partner van de ex-Miss België werd 18 jaar geleden veroordeeld voor btw-fraude. Hij kreeg toen een gevangenisstraf van vijf jaar, en daar kwam volgens de jongedame later nog een boete van 15 à 16 miljoen euro bij, inclusief intresten. ‘Filip heeft een oneerlijk proces gekregen. Hij heeft al vier jaar in de cel gezeten. Een financiële straf is echt onaanvaardbaar. Gelukkig werd er een commissie voor gerechtelijke dwalingen in het leven geroepen, waardoor Filips zaak binnenkort opnieuw kan voorkomen. Het is de eerste keer dat zoiets gebeurt in België. En hopelijk levert het iets op. Filip mag geen eigen zaak hebben en niet samenwonen’, aldus Poulicek in Story.

Annelien Coorevits en Olivier Deschacht zijn niet langer een koppel

Annelien Coorevits en Olivier Deschacht zijn uit elkaar. Het nieuws stond te lezen in Dag Allemaal. Volgens het artikel wonen ze al enkele weken niet meer samen, maar is er nog geen echtscheiding aan de gang. Vorig jaar trouwden Coorevits en Deschacht nog voor de kerk. De presentatrice is 32, de voetballer 38. Ze hebben twee kinderen van 4 en 8 jaar oud.

Belgium's Got Talent-publieksopwarmer Dimitri Vantomme kwaad op stad Antwerpen na val

Voormalig JIM-schermgezicht en huidig Belgium’s Got Talent-publieksopwarmer Dimitri Vantomme is kwaad op de stad Antwerpen. In de nacht van afgelopen zondag op maandag kwam hij namelijk met zijn fiets ten val ter hoogte van de kruising Meir - Operaplein, waarna hij de volgende uren doorbracht op de spoeddienst van het nabijgelegen Sint-Vincentiusziekenhuis. 'Bedankt Stad Antwerpen om het kruispunt Meir/Operaplein, waar de werken bezig zijn, niet te verlichten ’s nachts! Elleboog, kuit en fiets kapot. Straks publieksopwarming Belgium’s Got Talent… met één hand minder in de lucht’, schreef Vantomme op Facebook. De lokale schepen van mobiliteit wenste de man alvast een spoedig herstel toe.

Pieter uit De Mol niet langer priester

Pieter Delanoy, de priester die vorig jaar De Mol won, gooit zijn kazuifel over de haag. Hij oefende het werk tien jaar lang uit, en combineerde het met een baan als godsdienstleerkracht. 'Het was een voorrecht, maar de afgelopen jaren heb ik regelmatig geworsteld met de begrenzende regels van de Kerk en de aanpak van het instituut daaromtrent. Ik heb iemand leren kennen die een belangrijke plaats in mijn leven heeft ingenomen’, liet hij weten in een persbericht. Pieter blijft voltijds lesgeven in zijn school en zal meer tijd spenderen aan vzw Boeta, zijn onderwijsproject voor jongeren in Kaapstad.

Matteo Simoni en vriendin worden ouders

Matteo Simoni en zijn vriendin Loredana zijn in blijde verwachting. ‘We made a baby, baby’, schreef hij in een Instagramboodschap aan haar. De acteur is momenteel druk doende met de opnames van de Vlaams-Ierse wielerfilm The Racer over de Ronde Van Frankrijk. Zijn vriendin heeft een eigen ecologisch kledingmerk met winkels in Antwerpen en Hasselt.

A$AP Rocky in Zweden opgepakt op verdenking van mishandeling

De Amerikaanse rapper A$AP Rocky is dinsdagavond door de Zweedse politie gearresteerd. De krant Aftonbladet pakte uit met het nieuws. Hij werd opgepakt in Stockholm, op verdenking van ernstige mishandeling. Dinsdagavond vond het Smash Festival, waar de rapper optrad, plaats in een stadion in de Zweedse hoofdstad. Kort na afloop van het evenement werd hij door de politie meegenomen. Naar verluidt raakte hij zondagavond betrokken bij een gevecht. Er werden beelden verspreid van de Amerikaanse artiest, die een man tegen de grond werkt. Volgens hem is het allemaal heisa om niets: ‘Ik ben onschuldig’, reageerde hij. A$AP Rocky werd onlangs aangekondigd als headliner van Vestival, het festival dat vorig weekend niet doorging.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top