Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (5 juli)

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Een flinke portie drama, actie, avontuur, komedie, twee ontroerende familiefilms en een documentaire over de waanzinnige tour van 1928... voor elk wat wils dus. De avonden zijn weer wat frisser, dus installeer je met een koel drankje voor je tv en geniet van de film.

Naar de Op aanvraag catalogus van Proximus Pickx? Druk op het 'On Demand'-knop van je afstandsbediening en hop... instant keuze uit een brede catalogus van films, programma's en concerten.

Adventures of Dally & Spanky

Na de dood van haar vader erft de 17-jarige Addy een miniatuurpaardje dat al snel een bijzondere vriendschap ontwikkelt met de Jack Russell Terrier van haar half-zus Ella. Het hondje geniet ervan om op de rug van het paardje te rijden. Het dynamische duo wordt razend populair en het brengt ook de twee meisjes dichter bij elkaar. Maar dan duiken er financiële problemen op en de halfzussen moeten alles op alles zetten om het paardje te kunnen houden. Gebaseerd op een waar verhaal.

Familiefilm van Camille Stochitch, met Brenna D'Amico, Reylynn Caster, Denise Richards en Elaine Hendrix

Adventures of Dally & Spanky
is vanaf 1 juli beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Celle que vous croyez

Om haar geliefde Ludo te begluren creëert de vijftiger Claire een vals profiel op de sociale netwerken. Ze wordt Clara, een magnifieke jonge vrouw van 24. Alex, de beste vriend van Ludo, valt onmiddellijk voor haar. Dit zet een kettingreactie in gang, want Claire wordt op haar beurt wanhopig verliefd op hem. Alles speelt zich af in het virtuele, maar de gevoelens zijn echt. Een duizelingwekkend verhaal waarin realiteit en leugen steeds meer verward geraken.

Drama van Safy Nebbou,met Juliette Binoche, François Civil en Nicole Garcia

Celle que vous croyez
is vanaf 2 juli beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Cold Pursuit

Nels is een stille huisvader en een hardwerkende sneeuwploegbestuurder. Hij is van levensbelang voor een badplaats in de Rocky Mountains, omdat hij degene is die de winterwegen overzichtelijk houdt. Hij en zijn vrouw wonen in een comfortabele hut waar geen toeristen komen. De stad heeft hem zojuist de prijs voor de burger van het jaar toegekend. Maar Nels moet zijn rustige bergleven verlaten als zijn zoon wordt vermoord door een machtige drugsbaron. Nu hij niets meer te verliezen heeft, zint hij op wraak.

Actiethriller van Hans Petter Moland, met Liam Neeson, Tom Bateman, Emmy Rossum, Laura Dern en Micheál Richardson

Cold Pursuit
is vanaf 2 juli beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Rémi sans famille

Het leven van de weesjongen Rémi, die als baby geadopteerd werd, verandert wanneer hij 10 jaar oud is. Onverwachts wordt hij uit zijn pleeggezin weggehaald en tegen zijn wil toevertrouwd aan Signor Vitalis, een mysterieuze, reizende muzikant. Aan diens zijde maakt hij kennis met het harde leven van een rondreizende artiest en leert hij zingen voor de kost. Samen met de trouwe hond Capi en het aapje Joli-Coeur maakt Rémi gaandeweg nieuwe vrienden en ontdekt hij het geheim van zijn échte afkomst...

Dramatische komedie van Antoine Blossier, met Daniel Auteuil, Maleaume Paquin en Ludivine Sagnier

Rémi sans famille
is vanaf 3 juli beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Eighth Grade

Met zijn debuutfilm 'Eighth Grade' levert Bo Burnham een oprecht portret van Kayla, een niet zozeer gepest maar eerder genegeerd dertienjarig meisje dat haar laatste jaar voor 'high school' probeert te overleven. Dertien zijn is nog nooit gemakkelijk geweest, maar opgroeien in het sociale mediatijdperk is iets waar de meesten van ons toch aan ontsnapt zijn. Kayla zit er echter middenin. In haar vlogs, die door niemand bekeken worden, geeft ze vastberaden advies: "Just be yourself!". Maar wat als gewoon jezelf zijn niet gewoon vanzelf gaat?

Het ongemakkelijke tienerlijf, de opeens supergênante ouders en het outsider-gevoel, allemaal gekende pubersymptomen. Tegelijkertijd ook nog eens vloggen, je Instagramfeed onderhouden en hilarische Snaps versturen is een relatief nieuwe sociale verplichting. 'Eighth Grade' beschrijft een universele ervaring over opgroeien in de uiterst herkenbare minitragedies die Kayla ondergaat, maar vertelt ook het heel erg specifieke verhaal van de zogenaamde Generatie Z, geboren met de smartphone in de hand.

Regisseur Bo Burnham debuteert met deze 'Eighth Grade', maar is lang geen onbekende. Ondanks zijn jonge leeftijd (28) heeft hij er al een carrière als YouTuber op zitten en is hij een getalenteerde stand-up comedian. Met zijn eerste film wilde hij vooral sociale angst in beeld brengen, eerder toevallig in de vorm van een dertienjarig meisje.

Dramatische komedie van Bo Burnham, met Elsie Fisher, Josh Hamilton en Emily Robinson

Eighth Grade
is vanaf 5 juli beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Le Ride

In 1928 nam een niet ondersteund en niet getest team uit Nieuw-Zeeland en Australië deel aan wat wordt beschouwd als het zwaarste sportevenement ter wereld. Velen beschouwden de komst van deze moedige underdogs, die koersten als een team van 4 tegen teams van 10, als een grap. Een Franse journalist noemde hun poging niets minder dan moord. 168 renners startten de rit van meer dan 5600 km, maar slechts 41 haalden de finish. Phil Keoghan volgt in het spoor van deze legendarische helden de waanzinnige tour van 1928.

Documentaire van Phil Keoghan

Le Ride
is vanaf 5 juli beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?