Black Eyed Peas: al dansend de nacht in!

Black Eyed Peas: al dansend de nacht in

Terug van nooit weggeweest, deze bende vrolijke malloten. En nu meteen een van de headliners op Les Ardentes. Dat belooft een waar feest te worden. Ze toonden een tijdje geleden al in Vorst dat ze nog niets van hun podiumprésence verloren hebben - de gewrichten kraken nog net niet - en dat ze niet hoeven te tappen uit een vat oude hits om het publiek op de been te krijgen. Nu op wereldtour, straks vlak over de grens. De groep rond will.i.am, apl.de.ap en Taboo vierde vorig jaar zijn rentree met in oktober het eerste deel van de 'Masters of the Sun'-drieluik.

Bijzondere band, want... 

Hits, hits, hits. 

Black Eyed Peas heeft een stel songsmeden in de rangen die zich als kind laafden aan het 'Vat der inspiratie'. Hoe verklaar je anders de talloze hits die ze op hun conto schreven? 'Where is the Love?', 'Shut Up', 'Hey Mama', 'Let's Get It Started', 'My Humps', 'Pump It', 'Boom Boom Boom Pow', 'I Gotta Feeling', 'The Time (Dirty Bit)', en meerdere Grammy Awards?en begin juni, deze release:Storm na de stilte 

'The Beginning' was het einde. En nu staat de band er terug met de "old school" feel. Check maar eens 'Back 2 Hiphop' met Nas, 'New Wave' of 'Ring the Alarm pt.1 pt.2 pt.3'. Laat de kans niet schieten om een van de bands van een generatie te zien!Fergie! 

Met een zangeres als Fergie had BEP een grote troef, maar ze is er helaas niet meer bij. De reden? Een solocarrière. Maar voor de nostalgici onder ons, here she is. 
Drie keer Black Eyed Peas, drie keer 'booooooyaaaahhhh'! 


Leer de hits alvast uit het hoofd en ga helemaal loos. Of deze! Zwoel, sexy en helemaal go!
Ze bestaan ondertussen al 20 jaar! Hoe dat voelt en hoe ze dat ervaren hebben: 't is hier te doen! 

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?