Schoon volk op komst? Euvrard (OHL) heeft zijn wensenlijstje klaar

Sport | OH Leuven wil in het komende seizoen weer meestrijden voor de oppergaai. Om dat te bewerkstelligen kijkt men bij de Leuvenaars naar coach Vincent Euvrard en sportief adviseur Franky Vercauteren. Zij moeten een evenwichtige kern samenstellen voor het nieuwe seizoen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Euvrard stuurde al enkele spelers richting exit en kreeg met Xavier Mercier al een hele mooie naam toegevoegd aan zijn selectie. Maar de Leuvense coach heeft nog wel enkele troefkaarten in zijn mouw zitten.

“We zoeken nog vijf à zes versterkingen: een doelman, een of twee centrale verdedigers, een linksback, een middenvelder en een spits", vertelt de coach op de officiële website van de club. "In elke linie moet er nog versterking komen. Ik kijk daarbij vooral uit naar enkele linkspoten, want daarin zitten we erg dun. Het zou fijn zijn indien zo veel mogelijk nieuwe jongens mee op oefenstage kunnen naar Nederland. Maar op dit moment beweegt er weinig op de transfermarkt. We gaan zeker niets overhaasten. Dat heeft geen enkele zin.”

Intussen voegde Euvrard wel al youngsters Jordy Gillekens (vorig jaar succesvol uitgeleend aan de U19 van Fiorentina) en Drin Sula (broer van Din) toe aan zijn selectie. Nick Gillekens vertoeft momenteel dan weer in Nederland. Hij zag zijn contract niet verlengd worden en probeert momenteel via een proefperiode een contract te versieren bij Cambuur.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top