Virton pakt uit met enkele nieuwelingen op de eerste training

Sport | Excelsior Virton heeft maandag de eerste training richting het eerste seizoen in 1B afgewerkt. De Luxemburgers verwelkomden heel wat nieuwe gezichten op het trainingsveld en stelden prompt ook nog enkele nieuwkomers voor.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Zo maakten Jerry Prempeh en Clement Couturier hun opwachting. Het duo kwam vorig seizoen uit voor het Luxemburgse Dudelange. Dat is één van de andere clubs van sterke man Flavio Becca én het is ook de club waar coach Dino Töpmoller vorig seizoen nog actief was. Eerder haalde Virton ook al Kevin Malgret op bij beste club van het groothertogdom.

Prempeh is een 30-jarige Ghanees die centraal in de defensie speelt én in het verleden (2011) al eens voor Virton speelde. Couturier is een 25-jarige Fransman die het best tot z'n recht komt centraal op het middenveld.

Maar de opvallendste verschijning was misschien wel die van Fazli Kocabas. De verdediger kwam vorig seizoen nog uit voor KSV Roeselare, maar kon enkele weken geleden - in onderling overleg - zijn contract ontbinden. Nu duikt hij dus op bij Virton.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top