Legendarische tv-serie Baywatch krijgt nieuw leven in high definition op ZES

Series | Vanaf maandag brengt ZES de hele zomer lang dé absolute tv-klassieker Baywatch terug naar het kleine scherm na een deal met productiehuis Fremantle. Baywatch kreeg daarvoor eerst een volledige high definition make-over. De in slow motion rennende strakke redderslijven in iconische rode zwemoutfits zijn vanaf nu dus in hoge resolutie te bewonderen. Ook de soundtrack kreeg een stevige moderne update.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vanaf maandag kruipen onder andere David Hasselhoff en Pamela Anderson na 18 jaar opnieuw in de huid van een lifeguard en riskeren ze hun leven om de lokale bevolking en de toeristen veilig te houden op de zonovergoten stranden van Malibu. Voor pure nostalgie kan iedereen elke weekdag om 19.40 afstemmen op ZES voor een nieuwe aflevering. Na de uitzending op televisie is de aflevering ook telkens terug te vinden op ZEStv.be.

Internationale supersterren in hun jonge jaren

Met de lancering van Baywatch Remastered zien de jongere versies van enkele internationale topacteurs en -actrices opnieuw het zonlicht. Mister Baywatch himself David Hasselhoff is de grote ster van de serie, die voor het eerst in 1989 op de buis te zien was. Later veroverde ook de rondborstige Pamela Anderson de harten van de Baywatch-fans. Daarnaast zagen nog heel wat andere artiesten hun carrière beginnen aan de redderspost in California. Zo bracht Jason Momoa, ondertussen beter bekend als Khal Drogo uit Game of Thrones of Aquaman, heel wat tijd door op het strand. En ook Carmen Electra trok eerst een badpak aan en sloot zich aan bij de cast.



Bekijk Baywatch van maandag tot vrijdag om 19u40 op ZES of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top