De Major League Soccer live op Proximus Pickx via Eleven Sports

Sport | Op Eleven Sports kan je de komende vier seizoenen minstens één wedstrijd per speeldag live bekijken van de Amerikaanse Major League Soccer. In de MLS spelen wereldsterren als Wayne Rooney, Zlatan Ibrahimovic en Bastian Schweinsteiger.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De MLS groeit elk jaar aan populariteit. De Amerikaanse voetbalcompetitie begon in 1996 met tien ploegen, dit seizoen zijn er al 24 profclubs actief. Met Wayne Rooney (D.C. United), Zlatan Ibrahimovic (L.A. Galaxy) en Bastian Schweinsteiger (Chicago Fire) spelen er enkele absolute wereldsterren. Met Laurent Ciman (Toronto) en Roland Lamah (Cincinnati) komen er ook twee voormalige Rode Duivels aan de bak in de Amerikaanse voetbalcompetitie. Net voor de Play-offs maakte Alejandro Pozuelo dan weer de overstap van KRC Genk naar Toronto.



Het huidige seizoen van de MLS begon in maart en net als in de NBA zijn de teams verdeeld in een Eastern en Western Conference. De reguliere competitie eindigt in september en wordt gevolgd door Play-offs, Conference Finals en een finale. Atlanta United is titelverdediger, L.A. Galaxy is de recordkampioen met vijf titels.

Het programma van de Major League Soccer voor de komende weken:
Hoogtepunten en heruitzendingen tevens beschikaar in de week

Zondag 20 october 0u05
Toronto - DC United (Eleven Sports 1)

De wedstrijden zijn live te volgen op Eleven Sports. Eleven Sports maakt deel uit van de tv-bundel All Sports. Ontdek hier meer over het sportaanbod van Proximus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top