OHL neemt opnieuw afscheid van drie gereputeerde spelers

Sport | Na een niet bepaald rooskleurig seizoen gaan Franky Vercauteren en Vincent Euvrard in het tussenseizoen met een stevige borstel door de selectie van OH Leuven. Na Gillekens, Kostovski en Persoons kregen nu ook drie andere jongens te horen dat ze niet langer gewenst zijn in het King Power at Den Dreef Stadium.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De club maakte via de officiële website bekend dat Dimitri Daeseleire, Joeri Dequevy en Julien Gorius niet langer deel zullen uitmaken van de Leuvense selectie. Het trio past niet meer in de plannen van Euvrard en Vercauteren en mag dus op zoek naar een nieuwe uitdaging.

De 29-jarige Daeseleire en de 34-jarige Gorius speelden sinds 2017 bij OHL terwijl de 31-jarige Dequevy in de transferwinter van 2018 de Leuvense rangen kwam versterken. Dequevy en Gorius mochten zich in het afgelopen seizoen regelmatig titularis noemen terwijl Daeseleire heel wat blessureleed kende.

De plekjes van het trio zullen weldra wellicht weer opgevuld worden door enkele nieuwe jongens. "We hadden enkele dossiers graag sneller afgerond, maar willen vooral de juiste versterkingen binnenhalen zonder overhaast te werk te gaan", vertelt CEO Peter Willems op de officiële website van OHL. "Ik ben ervan overtuigd dat er een spannend en succesvol seizoen voor de deur staat.”

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top