Het sensationeelste showbizznieuws van de week

Films | Groot nieuws bij de VRT, want Danira Boukhriss Terkessidis mag zich binnenkort talkshowhost noemen. Ze neemt de plaats in van Lieven Van Gils, nu diens praatprogramma Van Gils en Gasten werd afgevoerd, schrijft Het Nieuwsblad. Wanneer het programma zal starten en hoe het zal heten, weten we nog niet. 

Benieuwd naar wat er nog meer gebeurde in het universum der Bekende Vlamingen en Hollywoodberoemdheden?

Door Pickx

Deel dit nieuws

Ook over Christophe Deborsu, Bab Buelens, Madonna en Rosa en Modest viel er nieuws te rapen. Lees er hier alles over!

Nieuwe Spice Girls-film in de maak

Ze gaan niet alleen op tournee, de Spice Girls werken ook volop aan een nieuwe film. The Hollywood Reporter pakte uit met het nieuws. Zowel Mel B., Emma Bunton, Mel C., Geri Halliwell als Victoria Beckham zouden meewerken aan de prent. Dat is opvallend, want Beckham zegde recent nog af voor de tournee van de groep. De film heeft nog geen titel of een duidelijk afgelijnd verhaal, maar uiteraard vormt de muziek het hoofdbestanddeel Zowel de klassiekers als nieuwe nummers komen aan bod. ‘De Spice Girls zijn erg betrokken’ wilde Mireille Soria, directeur van filmbedrijf Paramount Animation, kwijt in de pers. In 1997 kwam er al een eerste film uit over de meidengroep, die Spice World heet.

Gene Bervoets speelt hoofdrol in Beau Séjour, reeks opgenomen in Zeebrugge

Eén en productiehuis De Mensen zijn gestart met de opnames van het tweede seizoen van Beau Séjour. De tweede jaargang van de fictiereeks zal wellicht in 2021 te zien zijn op Eén. Het concept van het vorige seizoen, dat erg succesvol was, blijft ongewijzigd: een hoofdpersonage dat zijn eigen overlijden onderzoekt. De omgeving, het verhaal en de personages zijn echter compleet nieuw: Beau Séjour is dit keer de naam van een zeilboot, en het verhaal speelt zich af in Zeebrugge. Gewezen marinecommandant Maurice, vertolkt door Gene Bervoets, ziet zijn eigen lijk hangen aan de mast van de zeilboot Beau Séjour. Hij gelooft niet dat hij zelfmoord heeft gepleegd en wil zijn familie ervan overtuigen dat er meer aan de hand is. Daarom gaat hij op onderzoek uit.

Influencers die plaatjes schieten in Tsjernobyl zetten kwaad bloed

De HBO-reeks Chernobyl zal in 2020 te zien zijn op Canvas. Aan de Reyerslaan starten ze de uitzendingen wellicht rond 26 april, in de periode dat de ramp plaatsvond. De serie wijst met een beschuldigende vinger naar de vroegere Sovjet-Unie, en daar zijn ze in Rusland behoorlijk pissig over. De Russen willen nu een eigen versie maken.

In de States is de reeks al bijzonder populair, en dat leidde in Tsjernobyl zelf tot een grote toeristenstroom. De bezoekers willen het gebied dat getroffen werd door de kernramp met eigen ogen zien. Influencers hebben de omgeving ook ontdekt, en enkelen onder hen schrikken er niet voor terug om pikante beelden te delen vanuit de radioactieve zone. In de reacties op de kiekjes reageren mensen verongelijkt: ‘Ik kan niet eens begrijpen wat er door je hoofd ging’, en ‘Respectloos’ waren enkele opgemerkte commentaren.

Ticketverkoop tournee Madonna loopt niet van een leien dakje

De ticketverkoop voor de aankomende concertenreeks van Madonna lijkt niet zo vlot te lopen. Voor de Madame X-tournee, die op 12 september begint in New York, zijn nog steeds heel wat kaarten beschikbaar, terwijl ze al meer dan een maand te koop zijn. Het BAM Howard Gilman Opera House in Brooklyn biedt kaarten aan tussen de 195 en 315 euro per stuk: niet bepaald goedkoop dus. Het album Madame X werd zopas op de wereld losgelaten. Volgens critici is het ‘het meest bizarre Madonna-album ooit’ en ‘een samenraapsel van allerlei stijlen’. De Queen of Pop liet zich vorige maand nog opmerken met een gastoptreden op het Eurosongfestival, waar ze zo vals als een kat zong.
 

Riad Bahri gaat trouwen met Niels

VRT-journalist Riad Bahri gaat trouwen met zijn vriend Niels. Hij deelde het nieuws mee op de sociale media, samen met een foto waarop de twee hun verlovingsringen toonden. ‘Dienstmededeling: ik ga trouwen volgend jaar. Hij zei volmondig ‘ja’. Nog meer dan ooit overtuigd om deze stap te zetten. Actueler dan ooit! #loveislove #PrideMonth. PS: ja ik kocht ook een ring voor mezelf. #omdathetkan’, tweette hij. De ‘actueler dan ooit’ verwijst naar het feit dat juni is uitgeroepen tot de maand van de LGBT+-gemeenschap. Bahri vroeg zijn toekomstige echtgenoot ten huwelijk in het Amerikaanse Yellowstone National Park.

Seppe Nobels niet te spreken over vernietigende recensie voor zijn restaurant

De horeca heeft het dezer dagen niet makkelijk. Op Tripadvisor kan namelijk Jan en alleman zijn gal spuwen over een restaurantbezoek, en dat gebeurt soms op behoorlijk ongenuanceerde wijze. Seppe Nobels, bekend van Grillmasters op VIER en uitbater van een welbekende eetgelegenheid in Antwerpen, kan er van meespreken. Hij kreeg een vernietigende recensie te slikken: ‘Wie zegt dat dit het beste groentenrestaurant van België is, heeft het volledig mis. Drie groenten voorgeschoteld gekregen: koude wortelen, broccoli en venkel. Heel origineel. Het restaurant is net een kantine waar je snel weer weg moet. Alles wordt in een recordtempo opgediend. Heel ongezellig en onpersoonlijk. Alles was ondermaats buiten de lekkere Limburgse wijn. Mij zien ze daar nooit meer terug’, schreef de ontevreden bezoeker. Nobels haalt op Instagram flink uit naar de criticus: ‘Dit was het meest foute koppel ooit. De tafels rond deze mensen vonden het heerlijk toen ze vertrokken. ‘Dit is een verlossing’ riep iemand luid toen de deur dichtviel. Ze stonken, waren arrogant en ongemanierd. De andere 55 gasten waren die avond heel dankbaar en tevreden. Waar kunnen wij onze klachten neerpennen?’, typte hij.

Christophe Deborsu wil datingprogramma met Vlamingen en Walen maken

Christophe Deborsu heeft een voorstel voor een tv-programma uitgewerkt, dat hij wil voorleggen aan de commerciële zender RTL. In een soort van datingprogramma wil hij Vlamingen en Walen aan elkaar koppelen. De centrale vraag in heel het concept: kiezen de deelnemers makkelijker voor iemand van de eigen taalgemeenschap? Deborsu wil er nog niet veel over zeggen, maar het is de bedoeling dat de kijker pas op het einde te weten komt wie Franstalig en wie Nederlandstalig is. ‘Ik krijg heel vaak de opmerking dat het enkel de politici zijn die ons land willen splitsen. Maar we kunnen de vraag over het voortbestaan van België niet overlaten aan de politiek alleen. We moeten ook daarbuiten kijken. Het zou de eerste keer zijn dat er een entertainmentprogramma op de Belgische televisie komt waarin Vlaamse en Waalse kandidaten meedoen’, aldus de immer sympathieke journalist, die getrouwd is met de Vlaamse Annick. Als het even kan wil hij dat ook een Vlaamse zender het programma gaat uitzenden.

Rosa en Modest zijn terug

Rosa en Modest, in de jaren ’90 de protagonisten van een populair zondagavondprogramma op het eerste net van de openbare omroep, zijn terug. In theatervorm althans: Rosa (Walter Baele) en Modest (Kurt Defrancq) ontvangen als vanouds BV’s in hun show, voor een goed gesprek. De kranige doch fictieve dame van de derde leeftijd is namelijk 90 geworden. De voorstelling van de theatershow, 90 Rozen Voor Rosa, ging een paar dagen geleden door in Erpe-Mere, de gemeente waar Rosa zogenaamd vandaan komt. Wie naar het spektakel wil gaan kijken, moet naar zaal Elckerlyc in Antwerpen. ‘Er zal zeker koffie en cake zijn’, liet het alter ego van Baele optekenen.
 

Bab Buelens niet langer in Familie

Veel fans van Familie zullen het spijtig vinden, maar de beslissing is gevallen: Bab Buelens, die de rol van Emma vertolkt, verdwijnt uit de soap. Ze was uiteindelijk meer dan 4 jaar te zien in het feuilleton, veel langer dan oorspronkelijk voorzien was: het was aanvankelijk namelijk de bedoeling dat de jongedame slechts een gastrol zou krijgen. Het draaide dus anders uit. ‘Ik denk dat de makers zelf niet meer wisten wat ze nog konden doen met Emma. Zowel voor de bazen als voor mij was het duidelijk dat het genoeg geweest was’, vertelde ze in een interview met Dag Allemaal. In september wil Bab samen met een vriendin een videoproject lanceren. Details wil ze nog niet geven. Buelens is behoorlijk thuis in de sociale media: ze heeft een slordige 118 000 volgers op Instagram.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top