Een mooie en aparte film, die zich afspeelt op een naturistencamping. Met een hoofdrol voor Kevin Janssens, die voor zijn rol maar liefst 17 kilo bijkwam. Bekijk hier de trailer van De Patrick!

'De Patrick' is een tragikomedie van Tim Mielants over de eigenaardigheden van de mens, over loslaten en blij zijn met wie je bent. 
De film speelt zich af op een naturistencamping in Wallonië en de hoofdrol is voor Kevin Janssens, die voor zijn rol maar liefst 17 kilo bijkwam.

Benieuwd hoe dat eruitziet? Bekijk hier de trailer:Patrick woont samen met zijn ouders op een naturistencamping. Wanneer zijn vader sterft, krijgt hij de leiding over de camping. Maar Patrick heeft andere zorgen: hij is al een tijdje zijn favoriete hamer kwijt. Hoe langer hoe meer wordt zijn obsessie een zoektocht naar zichzelf. 
 
Naast Kevin Janssens zie je onder meer Ariane van Vliet, Hannah Hoekstra, Louis Van der Waal, Pierre Bokma, Peter Gorissen, Josse De Pauw, Katelijne Damen, Jan Bijvoet, Bouli Lanners, Janne Desmet, Tine Van den Wyngaert, Frank Vercruyssen en Jemaine Clement, vooral bekend van Flight of the Conchords.
 
‘De Patrick’ is de debuutfilm van Tim Mielants, tot nu toe vooral bekend als regisseur van tv-series. In eigen land regisseerde hij het eerste seizoen van de fictiereeks ‘Cordon’. De voorbije jaren regisseerde hij twee seizoenen van ‘Legion’, een serie van Fargo-bedenker Noah Hawley die door The Guardian werd getipt als de beste superheldenserie. Hij deed ook de regie van ‘The Terror’, een thrillerserie van AMC, en van het derde seizoen van ‘Peaky Blinders’.

‘De Patrick’ krijgt eind juni zijn wereldpremière op het Internationaal Filmfestival van Karlovy Vary, en maakt deel uit van de officiële competitie.

Bij ons is de film in de zalen te zien vanaf 28 augustus.