Met nieuwe afleveringen van Action Sports World en World of X Games zit je goed op Extreme Sports Channel voor de meest spectaculaire sporten. Zowel wintersporten als de World Surfing League komt aan bod.
Op woensdag 12 juni kan je om 19u20 een nieuwe aflevering bekijken van Action Sports World. Deze show neemt je mee naar de meest opwindende locaties, avonturen en sportwedstrijden zoals freeskiing, mountainbiken, klimmen en andere sporten boordevol adrenaline.

Op donderdag 20 juni en 27 juni kan je om 20u10 kijken naar nieuwe afleveringen van World of X Games. World of X Games toont exclusieve events met absolute topnamen in onder andere Noorwegen, Sydney en Minneapolis. Onder andere de hoogtepunten van de iconische X Games in Aspen komen aan bod. Ook de World Surfing League tour bij zowel de mannen als de vrouwen kan je op deze manier volgen.Extreme Sports Channel maakt deel uit van het International Sports en All Sports aanbod van Proximus. Ontdek hier meer over het sportaanbod van Proximus.