Bekijk hier een making-of van The Spy Who Dumped Me, een leuke spionagekomedie met een vrouwelijke toets! Mila Kunis en Kate McKinnon vertellen je waarom je deze film niet mag missen. Te huur in de Op aanvraag-catalogus!

Audrey (Mila Kunis) en Morgan (Kate McKinnon) zijn twee bevriende dertigers uit Los Angeles. Op een dag valt Audreys ex-vriend bij hen binnen. Met een bende meedogenloze huurmoordenaars op de hielen. Ongewild en onverwachts belandt het duo in een internationaal complot...   Mila Kunis speelt Audrey, een dertiger uit Los Angeles die op haar verjaardag gedumpt wordt door haar vriend. Via sms. Vreselijk natuurlijk, dus haar beste vriendin Morgan (Kate McKinnon) staat aan haar deur met taart en troostende woorden. En de boodschap dat ze niet bij de pakken gaan blijven zitten.

Dat wordt sowieso moeilijk, want de ex-vriend (Justin Theroux) blijkt te werken voor de CIA. En achtervolgd te worden door een paar meedogenloze huurmoordenaars. Met als vervelende bijkomstigheid dat nu ook Audreys leven in gevaar is. Voor ze het goed en wel beseffen, zitten de vriendinnen op een vliegtuig richting Europa, waar nog meer huurmoordenaars én een verdacht charmante Britse spion op hen wachten…
 
Naast Mila Kunis, Kate McKinnon en Justin Theroux zie je in deze actiekomedie onder meer ook X-files queen Gillian Anderson, die in de huid kruipt van een harde overheidstante. In de regisseursstoel: Susanna Fogel, die eerder al de langspeler Life Partners op het scherm bracht.

Actie, komedie én schoon volk dus. Ideaal voor een luchtige filmavond bij je thuis.
 
‘The Spy Who Dumped Me’ is te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.
 
Hoe een film huren uit onze Op aanvraag-catalogus?