Nieuw in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV (23 mei)

Films | Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV? Er is voor elk wat wils! Druk op de On demand-knop van je afstandsbediening en grasduin door het aanbod.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Glass

David Dunn is met hulp van zijn zoon op zoek naar de seriemoordenaar die verantwoordelijk is voor een aantal ontvoeringen in een buurt in Philadelphia. Wanneer David de dader ontmoet, worden ze allebei opgepakt en opgesloten in een inrichting. Daar brengt de geheimzinnige psychologe Ellie Staple ze samen met de geniale, maar breekbare Elijah Price met als doel hen alle drie af te helpen van wat zij ziet als grootheidswaanzin.

Horrorfilm van M. Night Shyamalan, met o.a. Anya Taylor-Joy, James McAvoy, Sarah Paulson, Bruce Willis en Samuel L. Jackson 
Beschikbaar vanaf 24/05




Lazzaro Felice

Lazzaro is een jonge boer die in het landelijke Inviolata woont. Het leven op het platteland is eeuwenlang hetzelfde gebleven: de markies buit de boeren uit die, op hun beurt, van Lazzaro profiteren. Lazarro raakt bevriend met Tancredi, de zoon van de markies. Daardoor krijgt hij de gave om door de tijd te reizen en kennis te maken met de moderne wereld.

Drama van Alice Rohrwacher met Nicoletta Braschi, Sergi López en Alba Rohrwacher
Beschikbaar vanaf 24/05



Santiago

In deze dramatische documentaire reconstrueert Nanni Moretti de Chileense coup van 1973. Arbeiders, professoren, journalisten, diplomaten... allen komen aan bod binnen de narratieve flow van stemmen die gekoppeld worden aan archiefmateriaal. Ze vormen samen één rigoureus en levendig verhaal. Men herinnert zich hallucinante taferelen: bommenregens op het paleis en huizen van democratisch verkozen politici, mensonterende folterpraktijken en experimenten.

Documentaire van Nanni Moretti
Beschikbaar vanaf 27/05



All About Nina

Nina Geld is een grappige en provocerende stand-upcomedian wiens carrière goed verloopt, maar wiens persoonlijke leven een ramp te noemen is. Om aan haar moeilijke ex te ontsnappen en zich voor te bereiden op een auditie vlucht Nina naar Los Angeles waar ze Rafe ontmoet. Hij confronteert haar met haar vooroordelen.

Drama van Eva Vives met Mary Elizabeth Winstead, Chace Crawford, …
Vanaf 28/05


Colette

Een jonge plattelandsvrouw trouwt met een beroemde literaire ondernemer in het Parijs van rond de eeuwwisseling. Op verzoek van haar man schrijft ze bestsellers die onder zijn naam gepubliceerd worden. Haar zelfvertrouwen groeit en haar werk heeft niet alleen invloed op haar leven en haar huwelijk, maar ook op de wereld om haar heen.

Biografie van Wash Westmoreland met Keira Knightley, Dominic West en Eleanor Tomlinson
Vanaf 28/05

Leto

Leto speelt zich af in Leningrad in de zomer van 1981. Viktor Tsoi is een jonge muzikant die nog weinig bekendheid heeft vergaard. Hij ontmoet Mike Naumenko, die de rol van mentor op zich zal nemen, en diens vrouw Natasha. Tussen de drie ontvouwt er zich een liefdesverhouding, voor Viktor het begin van een reis die van hem een idool in de Sovjet-Unie zal maken.

Biografie van Kirill Serebrennikov met Teo Yoo, Roman Bilyk, Irina Starshenbaum, …
Vanaf 28/05
 

Welcome To Marwen

Sinds hij ernstig werd mishandeld vanwege zijn voorliefde voor vrouwenschoenen, is Mark Hogancamp niet langer meer in staat zijn oude werk als striptekenaar te doen. In plaats daarvan heeft hij in zijn tuin een miniatuur gemaakt van het fictieve Belgische dorpje Marwen, waar hij met behulp van poppen en een fotocamera de WOII-avonturen van zijn alter ego Cap'n Hogie filmt. Hij probeert daarmee ook zijn psychologische trauma te verwerken. Het geluk lijkt hem toe te lachen wanneer hij kennis maakt met Nicol, z'n nieuwe overbuurvrouw.

Drama van Robert Zemeckis met met Steve Carell, Eiza González en Leslie Mann
Vanaf 29/05


Nobody's Fool

Tanya poogt opnieuw op eigen benen te staan en kijkt naar haar zus Danica om haar op weg te helpen. Ze zijn elkaars tegenpolen en als gevolg botsen hun persoonlijkheden regelmatig wat vaak hilarische, maar ook rampzalige consequenties heeft. Tanya komt tot de ontdekking dat het zogenaamde perfecte leven van Danica en haar mysterieuze vriend niet is wat het lijkt.

Komedie van Tyler Perry met Tiffany Haddish, Tika Sumpter en Whoopi Goldberg
Vanaf 29/05

Slaugerhouse Rulez

Slaughterhouse is een kostschool voor de elite waar jongens en meisjes klaargestoomd worden voor de macht. Don Wallace is een nieuwe leerling van bescheiden komaf die gedwongen wordt zich aan te passen aan de geheime regels en rituelen. Alles verandert wanneer door aardbevingen een mysterieus zinkgat ontstaat en zowel leerlingen als leraren moeten vechten om te overleven.

Horrorfilm van Crispian Mills met Asa Butterfield, Finn Cole en Hermione Corfield
Vanaf 29/05



A Dog’s Way Home

Bella is een hond die gescheiden raakt van haar eigenaar Luke, een student geneeskunde en vrijwilliger in een ziekenhuis. Ze moet een lange reis afleggen om thuis te geraken.

Familiefilm van Charles Martin Smith met Ashley Judd, Jonah Hauer-King en de stem van Bryce Dallas Howard
Vanaf 29/05


Yao

Vanuit zijn dorp in het noorden van Senegal zou de 13-jarige Yao er alles voor doen om zijn held te ontmoeten: Seydou Tall, een beroemde Franse acteur. Wanneer hij uitgenodigd wordt om in Dakar zijn nieuwe boek te promoten, keert Seydou voor het eerst terug naar zijn land van herkomst. Yao trekt erop uit om zijn droom te verwezenlijken en trotseert moedig alleen de 387 kilometer naar de hoofdstad. Geraakt door dit kind besluit de acteur zijn verplichtingen te ontvluchten en Yao naar huis te vergezellen. Maar op de stoffige en onzekere wegen van Senegal begrijpt Seydou dat, terwijl hij naar het dorp van het kind gaat, hij ook teruggaat naar zijn afkomst.

Komisch drama van Philippe Godeau, met Omar Sy, Lionel Louis Basse en Fatoumata Diawara
Vanaf 29/05

Continuer

Sibylle wil ontsnappen aan een leven vol haat en geweld. Ze wil een tijdje met haar zoon Samuel naar de bergen van Kirgizië, vooraleer ze hem voorgoed kwijt is. Begeleid door hun twee paarden ondernemen ze een reis waarbij ze kennismaken met de plaatselijke natuur en de mensen die ze tegenkomen.

Drama van Joachim Lafosse met Virginie Efira, Kacey Mottet Klein en Diego Martín
Vanaf 30/05


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top