Regisseur Jennifer Yuh Nelson, auteur Alexandra Bracken en een aantal acteurs vertellen je in deze video alles over ‘The Darkest Minds’. Een tip voor fans van sciencefiction-thrillers, en te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

‘The Darkest Minds’ is een spannende scifi-thriller gebaseerd op het gelijknamige boek van Alexandra Bracken, met onder meer Amandla Stenberg, Harris Dickinson en Skylan Brooks.
 
Achtennegentig procent van de Amerikaanse kinderen worden gedood door een plaag. De kinderen die het overleven, beschikken ineens over mysterieuze bovennatuurlijke krachten. De overheid ziet deze kinderen als een bedreiging en sluit ze daarom op in kampen. De zestienjarige Ruby beschikt over zeer sterke krachten en weet te onsnappen uit kamp Thurmond. Ze sluit zich aan bij een groepje weglopers, dat op zoek is naar een veilig toevluchtsoord.


‘The Darkest Minds’, van de producers van ‘Stranger Things’ en ‘Arrival’, is een must-see voor fans van films als ‘Divergent’, ‘The Maze Runner’ en ‘The Hunger Games’. Bekijk hier een making-of met auteur Alexandra Bracken, regisseur Jennifer Yuh Nelson en acteurs Amanda Stenberg, Harris Dickinson en Mandy Moore.
 
The Darkest Mindsis tot 4 juni 2019 te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.
 
Hoe een film huren uit onze Op aanvraag-catalogus?