Het sappigste showbizznieuws van de week

Volgens Herwig Van Hove heeft Jeroen Meus vele kwaliteiten maar hoort een quiz presenteren daar niet bij, Jennifer Lopez geeft een pak geld uit in stripclubs om zich voor te bereiden op haar nieuwe film, Eliot reageert nuchter op zijn uitschakeling in het Eurovisiesongfestival en Laura Tesoro laat de negatieve commentaren die ze kreeg om haar deelname aan 'Liefde Voor Muziek' stilaan achter zich.
Het sappigste showbizznieuws van de week

In het land der BV's en Hollywoodberoemdheden is het nooit windstil. Wat gebeurde er de afgelopen dagen in het universum der bekende medemensen? Dat lees je hier!

Jeroen Meus is volgens Herwig Van Hove niet de juiste presentator voor Twee Tot De Zesde Macht'

Jeroen Meus is volgens Herwig Van Hove niet de juiste presentator voor Twee Tot De Zesde Macht' © Isopix

Herwig Van Hove staat erom bekend dat hij geen blad voor de mond neemt. In een interview met Dag Allemaal heeft de man het over Jeroen Meus, en hij spaart de roede niet. Dagelijkse Kost kan hij wel smaken, Twee Tot De Zesde Macht veel minder: ''Dagelijkse Kost’ vind ik niet slecht. Maar die quiz, daar moet hij mee stoppen. Hij denkt dat hij in de voetsporen van Bart De Pauw kan treden, maar hij kan dat echt niet. Koks zijn niet opgeleid om tv-programma’s te presenteren. Die krijgen een opleiding om te handelen, niet om te denken. Ik moet wel zeggen: van die reisjes maken om de origine van de aardappel na te gaan, dat kan Jeroen wel. En die reeks over het lievelingsgerecht van beroemde mensen was ook goed. Maar toen was hij nog fris', liet Van Hove optekenen.

Jennifer Lopez en verloofde gaven een fortuin uit in stripclubs

Jennifer Lopez en verloofde gaven een fortuin uit in stripclubs © Isopix

Jennifer Lopez wil zich zo goed mogelijk voorbereiden op haar rol als stripteaseuse in de film Hustlers, en daarom dweilt ze samen met haar verloofde, Alex Rodriguez, stripclubs af. Het koppel zou in de bars al duizenden euro’s hebben gespendeerd, terwijl ze praatten met ‘professionals in de sector'. ‘We zaten samen om het te hebben over hun beroep, en achteraf gaven we hen dan een som geld als bedankje. We waren daar niet om te dansen, maar om te werken’, aldus Rodriguez in het Amerikaanse radioprogramma The Breakfast Club.

Eliot strandde in de eerste halve finale van het Eurosongfestival

Eliot strandde in de eerste halve finale van het Eurosongfestival © Isopix

De Belgische inzending is net als vorig jaar gestrand in de halve finale van het Eurosongfestival. Wake Up van Eliot werd door de kijkers in de rest van Europa niet gesmaakt en dus zit zijn Eurosongavontuur erop. Een ontgoocheling, want de vorige twee inzendingen van de RTBF, Loïc Nottet en Blanche, wisten telkens een vierde plek in te nemen. ‘Natuurlijk is er altijd verbetering mogelijk, maar ik heb gedaan wat ik kon’, was de nuchtere reactie die de jongeman achteraf veil had voor de persmensen.

Dinsdagavond blokkeerde een honderdtal actievoerders de ingangen van de RTBF en de VRT in het Brusselse. Ze wilden beide omroepen ertoe aanzetten om het festival op het laatste ogenblik te boycotten, als protest tegen de situatie van de Palestijnen in Israël. Het plan B: de zenders zover krijgen dat ze een disclaimer zouden tonen met duiding over het conflict. De demarche van de actievoerders zette echter geen zoden aan de dijk. De blokkade vond plaats in de late namiddag en duurde uiteindelijk slechts een uur.

Negatieve reacties op deelname aan Liefde Voor Muziek bevielen Laura Tesoro niet

Negatieve reacties op deelname aan Liefde Voor Muziek bevielen Laura Tesoro niet © Isopix

Laura Tesoro maakt indruk in Liefde Voor Muziek. Maandagavond bracht ze in het muziekprogramma een eigen versie van I Wish van Stevie Wonder, en die kon op goedkeurende reacties rekenen. Toch kreeg ze ook negatieve commentaren op haar deelname - sommige commentatoren vonden haar niet passen in het rijtje artiesten dat het programma bevolkt - en die lieten hun sporen na: ‘Ik heb meteen ja gezegd toen ik gevraagd werd. Door het programma sta ik veel steviger in mijn schoenen. Toen ik eraan begon, was ik best onzeker, vooral door de negatieve reacties, die er serieus hebben ingehakt. Ik ben met een enorm onzeker gevoel naar Spanje moeten vertrekken. Maar ik heb veel bijgeleerd en ben er als artiest sterker uitgekomen. En volgens mij heb ik de mensen ervan kunnen overtuigen dat ik er wel degelijk op mijn plek zat’, vertelde ze in een interview met Story.

Goedele Liekens is weer vrijgezel

Goedele Liekens is weer vrijgezel © Isopix

Goedele Liekens is opnieuw single. Ze had zes en een half jaar een relatie met Luc, een zakenman die twee jaar jonger is. Goedele en Luc ontmoetten elkaar op een feestje van een gemeenschappelijke kennis. Hun beider drukke agenda’s gooiden roet in het eten: ‘De enige mogelijkheid voor mij is stoppen met werken, want Luc zie ik niet meteen met pensioen gaan. Hij heeft het nog drukker dan ik. Het komt hem goed uit dat ik af en toe naar het buitenland moet, hij heeft geen behoefte aan een vrouw die thuis op hem wacht. Misschien moet ik dus met pensioen, zodat we eindelijk kunnen samenwonen. De ellenlange files die we moeten trotseren om elkaar te zien, beginnen immers zwaar door te wegen’, aldus Liekens in Het Laatste Nieuws.

Doris Day is niet meer

Doris Day is niet meer © Universal / Isopix

Doris Day is afgelopen maandag overleden. Een longontsteking werd haar fataal. De Doris Day Animal Foundation, haar stichting voor dierenwelzijn, pakte uit met het nieuws. Ze werd wereldberoemd door het liedje Que Sera, Sera en was een mateloos populaire actrice in de jaren ’50 en ’60. Doris Day bezweek aan de gevolgen van een longontsteking. Ze werd 97.


Gunter Lamoot springt op de bres voor Lieven Van Gils

Gunter Lamoot springt op de bres voor Lieven Van Gils © Twitter

Het is genoegzaam bekend dat Xander De Rycke geen groot fan is van Lieven Van Gils. De standup-comedian deelde de afgelopen tijd met de regelmaat van de klok een steek uit aan Van Gils, en ook na de laatste aflevering van Van Gils En Gasten kon hij het niet laten: De Rycke diepte op Twitter een krantenartikel op met de titel ‘Zes memorabele momenten uit Van Gils en Gasten’, dat hij voorzag van een dosis satirische commentaar. ‘Gisteren had de VRT er nog tien gevonden. Tegen vanavond is het een negatief getal’, sneerde hij. De Rycke werd echter gecounterd door zijn collega, Gunter Lamoot: ‘Je hebt intussen al meer dan genoeg je punt kunnen maken, Xander. Stop nu maar met tegen dat lijk te schoppen. Het wordt stilaan een beetje gênant’, aldus Lamoot.

Daniel Craig brak enkel tijdens opnames 25ste James Bondfilm

Daniel Craig brak enkel tijdens opnames 25ste James Bondfilm © Isopix

De opnames van de nieuwe James Bondfilm lopen blijkbaar niet van een leien dakje. Het script zou niet af zijn, de rol van Bondgirl Ana de Armas raakt maar niet uitgewerkt en tot overmaat van ramp brak Daniel Craig zijn enkel tijdens een achtervolgingsscène in Jamaica. De opnames voor komend weekend zijn geannuleerd om hem de tijd te geven voor herstel.
 

Weg met de borstimplantaten van Roos Vandekerckhove: ‘Weet wat je in je lichaam steekt’

Weg met de borstimplantaten van Roos Vandekerckhove: ‘Weet wat je in je lichaam steekt’ © Isopix

Roos Vandekerckhove laat haar borstimplantaten verwijderen. De blogster annex echtgenote van Laurens Nuyens deelde dit voornemen met hoge nieuwswaarde mee met behulp van een Instagramvideo. Ze spreekt over de complicaties die de implantaten met zich kunnen meebrengen, en meent verder dat ze haar niet meer zo goed passen: ‘Ik sport veel meer dan toen ik jonger was, en ze zien er gewoon onnatuurlijk uit. Daarnaast heb ik soms problemen om in kleren te passen. Aan alle jonge meisjes die kijken en die nadenken over borstimplantaten: doe waar je gelukkig van wordt. Maar denk ook eens aan mij, ik ben bijna 36 en ik heb er spijt van. Maar vooral: weet wat je in je lichaam steekt’, klonk het.
 

Music Maestro

Bekijk alles
New Order: dansbaar als de neten!

New Order: dansbaar als de neten!

Rock Werchter, maak je op voor een feest! New Order is in town. En ondanks de 'new' in de naam, is deze band helemaal niet meer zo nieuw. Eighties chaps, met nogal wat kilometers en wereldhits op de teller. 'Blue Monday', iemand?

Amyl & The Sniffers: Ozzie at Werchter!

Amyl & The Sniffers: Ozzie at Werchter!

Rock Werchter: 10 niet te missen bands en artiesten

Rock Werchter: 10 niet te missen bands en artiesten

Ja, 't wordt weer moeilijk kiezen dit jaar naar welke bands je gaat kijken op Werchter en welke je links laat liggen. Want eigenlijk wil je alles zien... Maar dat is schier onmogelijk. Omdat we graag helpen om het spreekwoordelijke muzikale kaf van het koren te scheiden, hebben we hier tien bands geselecteerd waarvan we denken dat ze meer dan de moeite waard zijn. Voor elk wat wils. Van metal tot singer-songwriter. Van helemaal dancegek tot popgeek. Doeteruwvoordeelmee!

King Diamond: metaal als juweel

King Diamond: metaal als juweel

Graspop Metal Meeting: een verhaal van oudgedienden en nieuwe wolven die broederlijk naast elkaar de metal-Muze aanroepen en het publiek meenemen op een trip die nog lang zal nazinderen. Hoort in het rijtje oudgedienden thuis: King Diamond.

Florence + The Machine: sirene aan!

Florence + The Machine: sirene aan!

Door de ene op handen gedragen, door de andere verguisd. Florence Welch, je bent ervoor of niet. Met haar krachtige stem - ze kan er zowel schepen mee op de klippen laten lopen als mensen tot tranen mee beroeren - weet ze velen te raken. De ene wordt blij, de andere loopt weg. Welch laat niemand onberoerd. Rock Werchter, be prepared!

Mumford and sons: feest op het Werchter-podium!

Mumford and sons: feest op het Werchter-podium!

Er was een tijd dat iedereen helemaal voor de bijl ging voor Mumford en zijn zonen. Toen de band met hun nu-folk de neus aan het venster stak, werden ze meteen de publiekslievelingen. Perfecte schoonzonen die mooie en opzwepende muziek maakten. Tot heel wat mensen genoeg begonnen te krijgen van de banjo-met-gestampvoet.

Zomerfestivals: huur ‘Bohemian Rhapsody’ nu extra voordelig op Proximus TV!

Zomerfestivals: huur ‘Bohemian Rhapsody’ nu extra voordelig op Proximus TV!

Bohemian Rhapsody, het niet te missen verhaal van rockgroep QueenBohemian Rhapsody, met Rami Malek in een glansrol als Freddie Mercury, vertelt het verhaal van de wereldvermaarde band Queen, en is nu te bekijken via Proximus TV. Wij leggen je haarfijn uit waarom het de moeite loont om deze muzikale achtbaanrit van een film te bekijken.

YUNGBLUD: jong bloed, oude ziel

YUNGBLUD: jong bloed, oude ziel

Wat gebeurt er als je op vierjarige leeftijd gitaar begint te spelen? Dan sta je op je 22ste gewoon op Rock Werchter.

Amon Amarth: de raven van Odin schoppen keet!

Amon Amarth: de raven van Odin schoppen keet!

Viking metalmeesters uit Zweden die al voor de zesde keer voor anker gaan op Graspop. Zes keer met de bijl erdoor!

Trivium: hard 'n heavy!

Trivium: hard 'n heavy!

2000, en daar was Trivium, met in hun kielzog een schare andere bands die het millennium injecteerden met een flnke portie heavy metal. 

The Cure: meer dan veertig jaar weemoed

The Cure: meer dan veertig jaar weemoed

Met de revival van post-punk, new wave en alles wat daartussen ligt, wordt het de hoogste tijd om een van de belangrijkste bands die het genre voorgebracht heeft – en die eigenhandig de smoel van het genre mee hebben vormgegeven – even onder de aandacht te brengen.

Muse: de bron droogt nooit op

Muse: de bron droogt nooit op

Er zijn veel muzes, er is maar één Muse. Na 25 jaar platen maken, touren en zichzelf de pleuris spelen, maakt de band nog steeds als een geöliede machine podia onveilig.

Sport in de kijker

Bekijk alles
Eddy Merckx en de Ronde van Frankrijk 1969

Eddy Merckx en de Ronde van Frankrijk 1969

Dit jaar is het precies 50 jaar geleden dat Eddy Merckx zijn eerste van vijf eindzeges pakte in de Ronde Van Frankrijk. België had 30 jaar moeten wachten op een nieuwe Tourwinnaar, na Sylvère Maes die de Tour van 1939 had gewonnen. Om de 50e verjaardag van de eerste Tourzege van De Kannibaal te vieren, start de Ronde van Frankrijk in 2019 in Brussel. Wij blikken terug op een bewogen 1969 van Eddy Merckx.

10 Touretappes om naar uit te kijken

10 Touretappes om naar uit te kijken

Op 6 juli is het weer zover: dan gaat met de Ronde van Frankrijk de jaarlijkse hoogmis van het wielrennen van start. En dit jaar ligt de Grand Départ in Brussel. Vanaf onze hoofdstad gaan we drie weken lang op zoek naar een opvolger voor Geraint Thomas. Naar welke tien ritten moeten we zeker uitkijken?

Alles wat je moet weten over de Afrika Cup 2019

Alles wat je moet weten over de Afrika Cup 2019

Geen Europees kampioenschap of Wereldbeker voetbal deze zomer, maar dat wil niet zeggen dat er geen grote internationale voetbaltoernooien zijn. Voor vrouwenvoetbal moeten we op het WK in Frankrijk zijn, op het Amerikaanse continent zijn er de Copa América en de Gold Cup, de U21 spelen een EK en op het Afrikaanse continent is er de Afrika Cup, ook wel de Coupe d’Afrique des Nations of CAN genoemd. Het Afrikaanse landentoernooi wordt voor het eerst in de zomer en met 24 ploegen gespeeld. In Egypte wordt een opvolger gezocht voor Kameroen dat de vorige editie won.

Met bloed, zweet en tranen: de achtste titel op een rij voor Oostende

Met bloed, zweet en tranen: de achtste titel op een rij voor Oostende

Zoals de laatste jaren steeds het geval was, startte Oostende het nieuwe seizoen in de Euromillions League als topfavoriet. De kustploeg ging op zoek naar een achtste opeenvolgende landstitel. De geelhemden kregen zware tegenstand uit Antwerpen, maar slaagden toch in hun doel. Een overzicht van een mooi seizoen.

Ronde van Zwitserland: laatste rechte lijn naar de Tour

Ronde van Zwitserland: laatste rechte lijn naar de Tour

Wie niet voor het Critérium du Dauphiné koos om zich voor te bereiden op de Tour de France, warmt zich vanaf 15 juni op in de Ronde van Zwitserland. Onder hen Geraint Thomas en Egan Bernal. Je kan de rittenkoers live volgen op Proximus TV.

Veel Britten, een Belg en de ex-verloofde van Wozniacki: dit zijn de beste Europese golfers

Veel Britten, een Belg en de ex-verloofde van Wozniacki: dit zijn de beste Europese golfers

Golfen is hot, de sport wint steeds meer aan populariteit. Traditiegetrouw hebben de Verenigde Staten enkele wereldsterren in hun rangen, maar Europa moet niet onderdoen. Wij pikten er tien Europese toppers uit.

Maak kennis met de Duivels van de toekomst

Maak kennis met de Duivels van de toekomst

De Belgische beloften spelen het EK U21 dat wordt gespeeld in Italië en San Marino. Een belangrijk EK want de vier landen die zich daar de beste tonen, pakken meteen een ticket voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokio.

Niet te missen: deze sportevenementen kan je in juni allemaal volgen via Proximus TV

Niet te missen: deze sportevenementen kan je in juni allemaal volgen via Proximus TV

Het competitievoetbal ligt achter ons en de Giro nadert zijn einde. Maar dat wil niet zeggen dat je de komende weken niet overstelpt zal worden met een fantastisch sportaanbod. Ook in de zomer biedt Proximus Sports voor iedereen wat wils aan. Of wat dacht je van internationaal topvoetbal, koers op het hoogste niveau en spannende titelstrijden in de Euromillions League, de NBA en de Formule E? En dan hebben we het alleen nog maar over juni. Enjoy!

Wat moet je allemaal weten over de Red Lions, de beste hockeyploeg ter wereld?

Wat moet je allemaal weten over de Red Lions, de beste hockeyploeg ter wereld?

De Red Lions zijn momenteel de beste hockeyploeg ter wereld. Ze kroonden zich vorig jaar tot wereldkampioen en voeren de wereldranking aan. Maar hoe kwamen ze zover? Een bloemlezing.

Niet voor iedereen weggelegd: deze tien duo's gooiden hoge ogen in het dubbelspel

Niet voor iedereen weggelegd: deze tien duo's gooiden hoge ogen in het dubbelspel

Dubbelspel? Zet twee goede enkelspelers bij elkaar en het zal wel lukken. Dat is de misvatting die wel eens de ronde doet. Maar vergis je niet: dubbelspel is een specialiteit en het is niet vanzelfsprekend om een succesvol duo te vormen. Wij selecteerden er tien.

NBA: zij maken nog kans op de titel

NBA: zij maken nog kans op de titel

In de Play-offs van de NBA zijn we aanbeland in de Conference Finals. Dat wil zeggen dat nog vier ploegen kans maken op de titel, onder wie titelverdediger Golden State Warriors. Zij nemen het in de Western Conference Finals op tegen de Portland Trail Blazers. In het oosten strijden de Milwaukee Bucks en de Toronto Raptors om een plaats in de NBA Finals. Wij stellen je de vier titelpretendenten voor.

Welke Belgische atleten moet je in het oog houden? Ze zijn tot grootse dingen in staat

Welke Belgische atleten moet je in het oog houden? Ze zijn tot grootse dingen in staat

België is een atletiekland. In het verleden hadden we al enkele grote kampioenen, maar ook de huidige lichting is tot grootse dingen in staat. Wie zijn de (toekomstige) vaandeldragers van de Belgische atletiek?

Focus op films, series & tv

Bekijk alles
Het overkomt de besten: deze celebs werden geblokkeerd op de sociale media

Het overkomt de besten: deze celebs werden geblokkeerd op de sociale media

Rihanna staat erom bekend dat ze wel eens een uitdagende foto post. Drie jaar geleden had de Instagrampolitie er genoeg van: na het zoveelste halfnaakte kiekje kreeg de zangeres een fikse uitbrander. Daarna kreeg eenieder die naar haar pagina wilde surfen een tijdlang de boodschap ‘Pagina niet gevonden, mogelijk heb je op de verkeerde link geklikt’ te lezen. Ondertussen mag ze er weer op los Instagrammen.

Zomervibes op Netflix: deze films en series komen eraan in juli!

Zomervibes op Netflix: deze films en series komen eraan in juli!

Zomerstop voor je favoriete serie? Vrees niet, Netflix schotelt je ook in juli een pak nieuwe series, seizoenen en films voor!

Tijd voor film: nu in de bioscoop (26 juni)

Tijd voor film: nu in de bioscoop (26 juni)

Zin in een avondje uit? Dan is een film meepikken altijd een uitstekend idee. Ontdek hier wat voor fraais je deze week kan gaan bekijken in 's lands filmzalen, en welke de meest bezochte bioscoopfilms van het moment zijn.

De tv-tips van de week (24 t.e.m. 30 juni)

De tv-tips van de week (24 t.e.m. 30 juni)

Te warm buiten? Geen nood, zelfs in de zomer is er iets op tv. Dit zijn onze aanraders van de week!

Vijftig jaar na de eerste maanlanding: Space Weekend op Discovery!

Vijftig jaar na de eerste maanlanding: Space Weekend op Discovery!

Vijftig jaar geleden, op 20 juli, zette de mens voor het eerst voet op de maan. Discovery zet het jubileumweekend in het teken van de geschiedenis en de toekomst van ons universum.

Te gekke beestjes die praten, plezier maken en je kind iets bijleren over vriendschap

Te gekke beestjes die praten, plezier maken en je kind iets bijleren over vriendschap

Op regenachtige dagen of tijdens een hittegolf kunnen je kinderen misschien niet buitenspelen met vriendjes, maar dat betekent niet dat ze niets kunnen leren. Een hartverwarmende animatiefilm kan je zoon of dochter veel bijleren over vriendschap en moed. En als er dan nog eens grappige beestjes in voorkomen, is je kind helemaal verkocht! Zet de popcorn alvast klaar voor deze grappige en leerrijke films met beestjes.

De week in showbizzland

De week in showbizzland

Onlangs werd er gefluisterd dat Ruth Beeckmans de plaats van Gert Verhulst zou innemen als sidekick van Samson. Bij Story wilden ze weten of Gerts zoon Viktor geen geschikte kandidaat zou zijn, en daar lijkt zijn vader niet afkerig tegenover te staan: ‘Viktor is de grootste Samson-fan van het heelal, dus wie weet. Maar we hebben het nog niet besproken’ liet hij optekenen. Viktor schrijft overigens al jaren mee aan de scenario’s voor de Kerstshow van Samson & Gert.

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (21 juni)

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (21 juni)

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Bloedstollende Netflix Original-serie Leila: The Handmaid's Tale op zijn Indisch

Bloedstollende Netflix Original-serie Leila: The Handmaid's Tale op zijn Indisch

Heb je intussen het derde seizoen van The Handmaid's Tale - sinds 8 juni beschikbaar in de Movies & Series Pass van Proximus Picks - al verslonden en heb je honger naar meer? Dan kan je je hart ophalen met de nieuwe Indiase Netflix Original-serie Leila.

Samenwerking Thuis en Infrabel voor bloedstollende aflevering op treinsporen

Samenwerking Thuis en Infrabel voor bloedstollende aflevering op treinsporen

Thuis stevent af op zijn seizoensfinale. Voor het volgende week zover is, staat er deze week ook al heel wat spannends te gebeuren.

Deze bizarre filmfeiten kende je wellicht nog niet

Deze bizarre filmfeiten kende je wellicht nog niet

Het is genoegzaam bekend dat Sean Connery en Harrison Ford vader en zoon spelen in Indiana Jones And The Last Crusade. Wat minder filmliefhebbers weten, is dat Indy’s vader er blijkbaar jong aan begon: Connery is namelijk slechts twaalf jaar ouder dan Ford.

Wat je nog niet wist over Meryl Streep

Wat je nog niet wist over Meryl Streep

Op 22 juni mag Meryl Streep 70 kaarsjes uitblazen. De meest gelauwerde actrice allertijden kan terugblikken op een indrukwekkende carrière en is nog lang niet afgeschreven. Zo schittert ze momenteel in het tweede seizoen van Big Little Lies. Wij zetten enkele leuke weetjes over deze topactrice op een rij.

Nieuws van het esports-front

Bekijk alles
Team Vitality kroont zich tot wereldkampioen Rocket League

Team Vitality kroont zich tot wereldkampioen Rocket League

Het zevende seizoen van de Rocket League Championship Series zit er op en het Franse Team Vitality heeft zich na een duidelijke overwinning in de finale gekroond tot de nieuwe wereldkampioen.

MIBR en Luminosity wisselen spelers

MIBR en Luminosity wisselen spelers

Twee Braziliaanse organisaties, MIBR en Luminosity, hebben spelers uitgewisseld. Felps maakt de stap naar Luminosity, terwijl LUCAS1 de omgekeerde beweging maakt. Bij beide spelers gaat het over een tijdelijke verhuis.

Beste Belgische FIFA-topper trekt naar Standard

Beste Belgische FIFA-topper trekt naar Standard

Groot nieuws binnen de Belgische FIFA-wereld, want de beste Belgische speler van het moment, Quentin "ShadooW" Vande Wattyne, maakt de stap van Moeskroen naar Standard Luik.

Fnatic wint titanenduel in LEC

Fnatic wint titanenduel in LEC

Dit weekend was het eindelijk zover. Dan stond het duel tussen Fnatic en G2 op het programma. Beide teams waren nog ongeslagen, maar voor een van hen zou die streak dus ten einde komen.

Defusekids wint nu ook MijnDomein Masters

Defusekids wint nu ook MijnDomein Masters

Defusekids blijft de overwinningen in de Benelux aan elkaar rijgen en met de MijnDomein Masters is er daar nu nog eentje bij gekomen. In de finale klopte het team JoinTheForce.

Ninja niet gekwalificeerd voor Fortnite World Cup

Ninja niet gekwalificeerd voor Fortnite World Cup

Van 26 tot 28 juli vindt de Fortnite World Cup plaats en een van de grootste sterren van de game van Epic Games zal alvast niet deelnemen aan het tornooi. Tyler "Ninja" Blevins wist zich immers niet te kwalificeren.

Liquid wint ESL Pro League Season 9

Liquid wint ESL Pro League Season 9

Team Liquid heeft nog maar eens een overwinning toegevoegd aan een al indrukwekkend palmars met de zege in de ESL Pro League Season 9 Finals. In de finale ging het Franse G2 Esports voor de bijl.

Auto Chess krijgt tornooi met prijzenpot van 1 miljoen dollar

Auto Chess krijgt tornooi met prijzenpot van 1 miljoen dollar

Misschien heb je nog niet gehoord van Auto Chess, maar de mod van Dota is op korte tijd bijzonder populair geworden, met tientallen miljoenen spelers wereldwijd en nu heeft ook de esportswereld de game ontdekt.

PUBG-pro geband voor cheaten

PUBG-pro geband voor cheaten

Ludvik "Aitzy" Jahnsen, een professionele speler van PUBG zou op Steam geband zijn wegens cheaten. Aitzy ligt onder contract bij FaZe Clan en het is maar de vraag hoe de organisatie zal reageren als het nieuws bevestigd wordt.

Astralis laat zich verrassen door NRG op ESL Premier League Finals

Astralis laat zich verrassen door NRG op ESL Premier League Finals

Het Deense topteam Astralis heeft zich in de upper-bracket final van groep A op de ESL Premier League laten verrassen door NRG. NRG stoot zo meteen door naar de halve finale, terwijl Astralis een extra kwartfinale moet spelen.

Dignitas opent nieuwe productielocatie en trainingsfaciliteit

Dignitas opent nieuwe productielocatie en trainingsfaciliteit

Dignitas heeft in het Amerikaanse Newark, in de staat New Jersey, een nieuwe faciliteit geopend waar het producties zal maken en er ruimte is voor de verschillende teams van de organisatie om te trainen.

Locaties voor Worlds 2019 aangekondigd

Locaties voor Worlds 2019 aangekondigd

Riot Games heeft de nieuwe locatie, of eerder locaties, voor Worlds 2019 aangekondigd. Het grootste League of Legends-tornooi komt dit jaar nog eens naar Europa.

Top