Het sappigste showbizznieuws van de week

Films | Volgens Herwig Van Hove heeft Jeroen Meus vele kwaliteiten maar hoort een quiz presenteren daar niet bij, Jennifer Lopez geeft een pak geld uit in stripclubs om zich voor te bereiden op haar nieuwe film, Eliot reageert nuchter op zijn uitschakeling in het Eurovisiesongfestival en Laura Tesoro laat de negatieve commentaren die ze kreeg om haar deelname aan 'Liefde Voor Muziek' stilaan achter zich.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In het land der BV's en Hollywoodberoemdheden is het nooit windstil. Wat gebeurde er de afgelopen dagen in het universum der bekende medemensen? Dat lees je hier!

Jeroen Meus is volgens Herwig Van Hove niet de juiste presentator voor Twee Tot De Zesde Macht'

Herwig Van Hove staat erom bekend dat hij geen blad voor de mond neemt. In een interview met Dag Allemaal heeft de man het over Jeroen Meus, en hij spaart de roede niet. Dagelijkse Kost kan hij wel smaken, Twee Tot De Zesde Macht veel minder: ''Dagelijkse Kost’ vind ik niet slecht. Maar die quiz, daar moet hij mee stoppen. Hij denkt dat hij in de voetsporen van Bart De Pauw kan treden, maar hij kan dat echt niet. Koks zijn niet opgeleid om tv-programma’s te presenteren. Die krijgen een opleiding om te handelen, niet om te denken. Ik moet wel zeggen: van die reisjes maken om de origine van de aardappel na te gaan, dat kan Jeroen wel. En die reeks over het lievelingsgerecht van beroemde mensen was ook goed. Maar toen was hij nog fris', liet Van Hove optekenen.

Jennifer Lopez en verloofde gaven een fortuin uit in stripclubs

Jennifer Lopez wil zich zo goed mogelijk voorbereiden op haar rol als stripteaseuse in de film Hustlers, en daarom dweilt ze samen met haar verloofde, Alex Rodriguez, stripclubs af. Het koppel zou in de bars al duizenden euro’s hebben gespendeerd, terwijl ze praatten met ‘professionals in de sector'. ‘We zaten samen om het te hebben over hun beroep, en achteraf gaven we hen dan een som geld als bedankje. We waren daar niet om te dansen, maar om te werken’, aldus Rodriguez in het Amerikaanse radioprogramma The Breakfast Club.

Eliot strandde in de eerste halve finale van het Eurosongfestival

De Belgische inzending is net als vorig jaar gestrand in de halve finale van het Eurosongfestival. Wake Up van Eliot werd door de kijkers in de rest van Europa niet gesmaakt en dus zit zijn Eurosongavontuur erop. Een ontgoocheling, want de vorige twee inzendingen van de RTBF, Loïc Nottet en Blanche, wisten telkens een vierde plek in te nemen. ‘Natuurlijk is er altijd verbetering mogelijk, maar ik heb gedaan wat ik kon’, was de nuchtere reactie die de jongeman achteraf veil had voor de persmensen.

Dinsdagavond blokkeerde een honderdtal actievoerders de ingangen van de RTBF en de VRT in het Brusselse. Ze wilden beide omroepen ertoe aanzetten om het festival op het laatste ogenblik te boycotten, als protest tegen de situatie van de Palestijnen in Israël. Het plan B: de zenders zover krijgen dat ze een disclaimer zouden tonen met duiding over het conflict. De demarche van de actievoerders zette echter geen zoden aan de dijk. De blokkade vond plaats in de late namiddag en duurde uiteindelijk slechts een uur.

Negatieve reacties op deelname aan Liefde Voor Muziek bevielen Laura Tesoro niet

Laura Tesoro maakt indruk in Liefde Voor Muziek. Maandagavond bracht ze in het muziekprogramma een eigen versie van I Wish van Stevie Wonder, en die kon op goedkeurende reacties rekenen. Toch kreeg ze ook negatieve commentaren op haar deelname - sommige commentatoren vonden haar niet passen in het rijtje artiesten dat het programma bevolkt - en die lieten hun sporen na: ‘Ik heb meteen ja gezegd toen ik gevraagd werd. Door het programma sta ik veel steviger in mijn schoenen. Toen ik eraan begon, was ik best onzeker, vooral door de negatieve reacties, die er serieus hebben ingehakt. Ik ben met een enorm onzeker gevoel naar Spanje moeten vertrekken. Maar ik heb veel bijgeleerd en ben er als artiest sterker uitgekomen. En volgens mij heb ik de mensen ervan kunnen overtuigen dat ik er wel degelijk op mijn plek zat’, vertelde ze in een interview met Story.

Goedele Liekens is weer vrijgezel

Goedele Liekens is opnieuw single. Ze had zes en een half jaar een relatie met Luc, een zakenman die twee jaar jonger is. Goedele en Luc ontmoetten elkaar op een feestje van een gemeenschappelijke kennis. Hun beider drukke agenda’s gooiden roet in het eten: ‘De enige mogelijkheid voor mij is stoppen met werken, want Luc zie ik niet meteen met pensioen gaan. Hij heeft het nog drukker dan ik. Het komt hem goed uit dat ik af en toe naar het buitenland moet, hij heeft geen behoefte aan een vrouw die thuis op hem wacht. Misschien moet ik dus met pensioen, zodat we eindelijk kunnen samenwonen. De ellenlange files die we moeten trotseren om elkaar te zien, beginnen immers zwaar door te wegen’, aldus Liekens in Het Laatste Nieuws.

Doris Day is niet meer

Doris Day is afgelopen maandag overleden. Een longontsteking werd haar fataal. De Doris Day Animal Foundation, haar stichting voor dierenwelzijn, pakte uit met het nieuws. Ze werd wereldberoemd door het liedje Que Sera, Sera en was een mateloos populaire actrice in de jaren ’50 en ’60. Doris Day bezweek aan de gevolgen van een longontsteking. Ze werd 97.


Gunter Lamoot springt op de bres voor Lieven Van Gils

Het is genoegzaam bekend dat Xander De Rycke geen groot fan is van Lieven Van Gils. De standup-comedian deelde de afgelopen tijd met de regelmaat van de klok een steek uit aan Van Gils, en ook na de laatste aflevering van Van Gils En Gasten kon hij het niet laten: De Rycke diepte op Twitter een krantenartikel op met de titel ‘Zes memorabele momenten uit Van Gils en Gasten’, dat hij voorzag van een dosis satirische commentaar. ‘Gisteren had de VRT er nog tien gevonden. Tegen vanavond is het een negatief getal’, sneerde hij. De Rycke werd echter gecounterd door zijn collega, Gunter Lamoot: ‘Je hebt intussen al meer dan genoeg je punt kunnen maken, Xander. Stop nu maar met tegen dat lijk te schoppen. Het wordt stilaan een beetje gênant’, aldus Lamoot.

Daniel Craig brak enkel tijdens opnames 25ste James Bondfilm

De opnames van de nieuwe James Bondfilm lopen blijkbaar niet van een leien dakje. Het script zou niet af zijn, de rol van Bondgirl Ana de Armas raakt maar niet uitgewerkt en tot overmaat van ramp brak Daniel Craig zijn enkel tijdens een achtervolgingsscène in Jamaica. De opnames voor komend weekend zijn geannuleerd om hem de tijd te geven voor herstel.
 

Weg met de borstimplantaten van Roos Vandekerckhove: ‘Weet wat je in je lichaam steekt’

Roos Vandekerckhove laat haar borstimplantaten verwijderen. De blogster annex echtgenote van Laurens Nuyens deelde dit voornemen met hoge nieuwswaarde mee met behulp van een Instagramvideo. Ze spreekt over de complicaties die de implantaten met zich kunnen meebrengen, en meent verder dat ze haar niet meer zo goed passen: ‘Ik sport veel meer dan toen ik jonger was, en ze zien er gewoon onnatuurlijk uit. Daarnaast heb ik soms problemen om in kleren te passen. Aan alle jonge meisjes die kijken en die nadenken over borstimplantaten: doe waar je gelukkig van wordt. Maar denk ook eens aan mij, ik ben bijna 36 en ik heb er spijt van. Maar vooral: weet wat je in je lichaam steekt’, klonk het.
 

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top